despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan hvala titjo... a sad PITANJE !!! koliko je pametno i izvodljivo staviti auspuhe ispod repa!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan izvodljivo je samo sto bi kostala takva rabota ................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan a ono fazon,samo dve malo duze cevke...i nekako da ga pricvrstim za rep!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sa dve malo duze cevke ;D ;D ;D ;D ............. ne znam kako bi sa policijom izasao u kraj :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sto!? pa nabudzio bi nekako tablicu migavce i stop svetlo ... samo da se ne istope negde usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sto!? pa nabudzio bi nekako tablicu migavce i stop svetlo ... samo da se ne istope negde usput pa zbog zvuka koliko je dozvoljena jacina u decibalima mislim da je negde 92 ili 95 db a tvoja masina na cevke bi imala mnogo vise od dozvoljenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ? pa moji auspusi su priguseni...motor se ne cuje skoro oupste...tek kad predjem 6,7 'iljada on se malo razdere dobro,odustao sam...vidim da je malo problem odraditi tako nesto.ne znam kuda bih ih sproveo...i kako ih pricvrstio za rep,a posto hocu da ga menjam morao bih da ostavim neku sipku da glumi nosac...sigurno bi neko vec to uradio...sve sam zive slike pregledao... samo kad bih znao kako su ovi stranci budzili sire felne i gume sve bi bilo u redu... i ima,kad se skine prednja maska,jedan prazan prostor koji ne znam kako da popunim da izgleda ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan i prenisko stoji rep...nema sanse da se uglave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a ono fazon,samo dve malo duze cevke...i nekako da ga pricvrstim za rep!? ja ti govorim sto si pisao u ovoj poruci dve cevke bez auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma ne ne....ne vredi....crtam ceo dan...bice mnogo znur... sve me vodi na onaj prvi fazon...mislim da je definitivno to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj rep od dukatija 916, to se dosta stavlja na prerade a nije ni komplikovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma znam...imam kuci maketu...nije 916 al mislim daj e 989...svejedno...nemam dovoljno prostora ispod repa...i rep bi mi bio presirok a na moju gumu bi izgledalo smesno...najbolje je da ih stavim pod 45-60 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan lik mu ga je dao... al tacno se vidi kako ne pashe plstika kod rezervoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan lik mu ga je dao... al tacno se vidi kako ne pashe plstika kod rezervoara to parche moze da se nasatavi sa istom plastikom i da se ne vidi da mu fali pogledaj kako sam ja nastavio na hondi izgituje se i ofarba i nema razlike.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan lik mu ga je dao... al tacno se vidi kako ne pashe plstika kod rezervoara Mora bit da je veseo osjećaj vozit se na tome po krivinama, posebno za suvozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,gde da radim rep...ko moze to da mi uradi!? brrka je prebukiran poslom po mogucstvu bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam ti vec rekao, ja ti mogu izraditi rep i prodati a ti samo treba da nadjes majstora koji hoce da ti ga ugradi. Mada to kod XJ nije problem zato sto ima celican ram pa moze da ga ugradi svako ko poseduje CO2 aparat i brusilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan de da nadjem cevke za auspuh...i kako se iskrivljuju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sacekaj jos malo Despicu cim izadje hondica ulazi jedna XJ600 kao tvoja na preradu mozda iskoristis jos neku ideju za tvoju masinu :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan a jbt...imam ideja kolko oces...ja sam mastovit decak al ko ce to da izvede...i naravno...pare su uvek problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kreni!!!! Vidim da imas drugi motor koji mozes da vozis........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mosh' da verujes sta se meni desava...cim skupim neke pare...odma mi se pojavi nesto sto moram da platim... sad mora cekam platu prvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da ga nasminkas,on ostaje totalno impotentna sprava,imao sam ga par sezona,pokusavao da od njega napravim zlu spravu ali mi nikako nije islo! Na kraju sam odustao i uzeo drugi motor.... Nadji bolju osnovu za streetfight! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da ga nasminkas,on ostaje totalno impotentna sprava,imao sam ga par sezona,pokusavao da od njega napravim zlu spravu ali mi nikako nije islo! Na kraju sam odustao i uzeo drugi motor.... Nadji bolju osnovu za streetfight! Nekako se i meni cini da je ovo najbolje resenje.. Edit: Nemoj da ti ovo bude demotivacija :) Ukoliko krenes, svu srecu zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mosh' da verujes sta se meni desava...cim skupim neke pare...odma mi se pojavi nesto sto moram da platim... sad mora cekam platu prvog Stavi prvo sve na papir. Ali sve. Ako imas problem sa lovom, onda je jako bitno, da ne pocinjes dok sve nisi iskalkulirao i osmislio. Ove prerade jesu super zanimacija, ali obicno izadju 3 do n puta skuplje nego sto se cinilo na prvi pogled. A moze i da ti se desi da se u procesu predomislis, u smislu da te to vise ne lozi. Ja sam se jednom opekao, a drugi put sam zakocio na vrijeme. Baza ti nije idealna, ali sa dovoljno love moze pita i od govana da se napravi. sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...