misko_kolo 1297 Napisano Januar 24, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Veve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Januar 24, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, ja se ne bih usudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan bravo,bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 24, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sada upravo sam shvatio da sam konacnu odluku o tome kako cu ici doneo jos onog trenutka kad sam kupio Afriku.... car ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si prihvatio sentencu "SAMO IGNORISI". Za postovanje. Cestitam na hrabrosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću samo citirati kolegu zakarusa Veve KRALJU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam ja da si ti pravi bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, nista nije bolelo! ;D ;D ;D Svaka cast! Kad stignes baci koju slicicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam !! ;D Auto putem sam odatle vozio 160Km/h ... Alal vera majstore i lakse to malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Car, Kralj. Lepo ti ja onda napisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan :)stvarno vam puno hvala, lai nije to tako tesko kao sto izgleda.... mnogo je drugacije kad si na motoru. kad mislis o problemima, kakvi god oni bili,uglavnom nemas istu takvu mentalnu sliku kojm ces da tu ideju prevazidjes vec nameces sebi teret, a u voznji sta god da se desi ti ne mislis o tome vec reagujes..... Evo na primer kako sam resio problem sa hladnocom na prstima... Toliko sam bio fokusiran na put i voznju da sam totalno smetnuo sa uma da sam prestao da osecam prste na rukama. Toliko su mi bili utrnuli da sam na jedan trenutak pomislio ako ovako nastavim jos pola sata morace da mi ih amputiraju zbog promrzlina. Da sam znao prethodno da ce doci do te situacije mozda i ne bih posao, ali kad sam to dozivljavao uopstese se nisam lose osecao vec sam radio na tome da resim problem... poceo sam jako da tresem ruku na dole ne bili ubrzao cirkulciju i time gurnuo krv u prste..... i posle 3-4 mlacenja rukokm vec sam poceo da osecam prste. malo leva malo desna, i time sam resio problem sa stajanjem....sve ukupno sam stao na 3 mesta da se ugrejem. jednom u srbiji, jednom u makedoniji i jednom u grckoj... cak sam dvaput pravio pauzu na putu gde duva jak vetar.... nije mi bilo hladno ali sam morao malo kicmu da istegnem... e da i sto se tice brzine, uopste nije do moje zelje ili volje, ja lepo zalegnem na tank torbu, put gledam kroz vizir, retrovizore skroz zakrivim da vidim pozadi iz ovog ugla i vozim..... kad ja pogledam na sat ono 160... onda se uplasim pa spustim malo..... pa se opet unesem i fokusram na voznju i podsvesno prilagodim voznju uslovima puta.... i da.... cim vidim nekog ispred dosadno mi je da ga gledam pa dam sebi zadatak da ga preticem jos jednom vam puno hvala na podrsci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Veve, care, moj duboki naklon pred tobom. mislio sam da je samo neodlucnost zbog vremena razlog odgađanj jer sam stekao takav utisak. sory još jednom i reci cu da si upravo " ti " taj koji može naglas reci recenicu koju sam na ovom forumu snimio a glasi : "ipak smo mi bikersi , a ne p..č.e. sory još jednom i želim ti dobru Grcku po svim pitanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka casts ti si u Atini na rucku. I Sagmajster ce ti odati postovanje za hrabrost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @ mile fazer ma moja je greska sto sam dozvolio da se takva slika stekne... stvano nema zbog cega da ti bude zao, nisi rekao nista uvredljivo.... @aleksadra/zema Rado cu prihvatiti to to odlikovanje postovanjem, pa cemo onda da ga prodamo negde i idemo da se dobro najedemo :) hvala vam, a ja sada odoh da se pakujem, moram da izadjem iz hotela do 12..... aj kuckamo se veceras iz atine pozzzzzzzzzzzzzzz veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Januar 25, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj' pa kad imas vremena napisi sta si sve obukao na sebe za taj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hocu, za sada evo slike polaske iz krusevca... zao mi je ali stvarno nisam imao volje da po po onom minusu stajem skidam rukavice i slikam tako da ej ovo jedina slika putovanja dovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh Veve, posto si se z..., sad ces morati da bezis sa posla i da svaki slobodan minut, do kraja boravka u GR, koristis za voznje po selima Peloponeza (obala i kontinent), da sve lepo uslikas i opricas nam - valja li to shta? Ako primetimo da zabusavas - ostajes u Atini do daljnjeg! Bravo!!! Nisam sumnjao ni sekunde! ;D Uzivaj i sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ove zimske sezone, preuzimaš prelazno zvanje ¨NAJ OO¨ od Daneta i Kome. Da citiram Žiku Pavlovića, ¨alal ti penkala¨! Lepo se zagrej uz more, pa se vidimo kad dolete laste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tri put` ura za Veveta!!! Ura! Ura! Ura! Svaka cast! Uzivaj sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan stigao ja u Atinu posle 8 sati voznje... danasnji dan je stvarno bio ispunjen neverovatnim stvarima.... posto se brdo obrusilo na put, morao sam da vozim starim putem do Atine he he.. ko da sam narucio to...put je sam u brdima i krivinama sa pogledom na more.... tako da sam vozio po selima, pored mora i bilo je predivno..... mnoge blokade na auto putu sam prolazio bez ikakvih problema, samo sam se provlacio izmedju traktora i vozio dalje, nedge na nekih 100 km od Atine motor vise nece da ide ja mu dajem gas a ono nista, rasturio sam pola motora na sred autoputa po sumraku i tek onda video da je spao lanac sa zadnjeg zupcanika bio je opusteniji nego sto bi trerbalo..... ali havala Bogu da sam imao alat i sve sredio... ma svasta se izdesavalo danas.... samo da sredim fotke i postavicu ih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Bogu da si stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 25, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si se ti dovuko bezbedno. Sad mozemo i mi malo da odahnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...