Blue Rider 9 207 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek odmaram ovde ima sveta odsvuda partizanski turizam sve normalno i prosto samo uzivanje u moru i sto davno nisam vidio ljudi plesu do kasno veceras sam odmoran mozda i ja izgazim neku domorotkinju u ove moje opanke. Ima puno kampova ljudi ne pate da se obuku vruce je e evo videh jednog sa bradom sto ovde nije obicaj pa svatam sto me ljudi ovde cudno gledaju kad sam bez motora a na motoru svi hrle da pomognu i nekako se junacki osecam jer nema puno bajkera ili ih nisam vidio. Svi voze neka besna kola a onda izvadi sator i paradajz konzerve ih hleb i przenje na suncu do besvesti. More je dosta hladno po meni to je bilo jutros a onda sam utekao u hlad pa cu sad malo pridvece malo da se osvezim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neko nek prebaci temu u putopise i doda podnaslov (Putovanje je pocelo) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16967 Napisano Jul 13, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3637 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što ovako "prekoredno" upadam u temu. Samo da obavestim poštovano "građanstvo" da danas iz Niša otpratismo sedmočlanu ekipu za Sevastopolj! Uglavnom članovi MK Noćni Vukovi i Udruženja Veterana 63. Padobranske. (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima danas idem na Krim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ko me zna a i vidi po slikama dje nosim naocare mogu vam reci da su mi oci sad vece od naocara pazeci na rupe po drumovima da ne govorim o viska delova na motoru ram tablice, drzac torbi, jedan retrovizor pocepane torbe ,pogubljene flase sa vodom razdrdane kosti ali toje to sad sam u Jevpatoriji i trazim kamp a sutra Sevastopolj pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sreća prati i da nam lepo uživaš i doneseš lepe utiske iz Sevastopolja! Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazak u Krim plaza spremanje vecere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jul 16, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike spremanja vecere ce verovatno privuci dosta paznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Jul 16, 2012 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nije pao desert...'bes veceru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Branko, i pazi na te mlade devojke nemoj da neka zatrudni. Drzimo ti palceve pazi na rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Sevastopolj malo se muvao po gradu i pravac u kamp Nocnih Vukova gde me docekase i nahranise i dobih sobu tako da sam sada miran i cekam bajk sou sinoc sam upoznao Hirurga i mnogo nocnih vukova to je divno bratstvo kao i svi ljudi ukrajini ponovo sam se vratio 40 godina nazad kad sam kao pomorac ludovao ovde pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sevastopolj Bike show 2012 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mom drugu Zoliju sto mi postavlja slike inace da javim da je stigla ekipa iz Nisa i sutra stize Fonza sa drugom ekipom i pravimo nasu zajednicu sa Mikom iz Sapca koji je prvi stigao. Ovde u Balaklavi je pravo mjesto za galebove da vataju strankinje kao dole na more sve vrvi od turizma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Pozdrav za celu ekipu i naravno za Fonzu, najjaceg bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Jul 19, 2012 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "kulminacija u ponoc" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan malo se se radilo oko bajka, malo odmaralo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Вала, свака ти част Плави, прави светски путник. Леп проводим ти желим и безбедан повратак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bike Show 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je proslo u najboljem redu i pun sam utisaka da ce mi trebati vremena da to svarim i prenesem u kompletnu pricu danas se razilazimo bilo nas je ovde dvadesetak iz juge ja krecem sjutra iz Sevastopolja polako da posjetim jos koje mjesto usput gde nisam bio .Ovde sam sreo mnoga poznata lica juce Daga iz Amerike koji je stalan gost na ovim prostorima danas sreo Scia sa naseg foruma na putu za Kazastan i mnoge druge sa svih kontinenata . Sada sedim ovde na rivi u Balaklavi i uzivam pozdrav. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 22, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Pojedine slike deluju potpuno nestvarno....kao na filmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://ru.tsn.ua/fot...chi-lyudey.html 3-a fotografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 22, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://ru.tsn.ua/fot...chi-lyudey.html 3-a fotografija Evo te fotke i ovde : http://ru.tsn.ua/ukrayina/na-bayk-shou-v-sevastopole-sozhgli-sssr-i-proslavili-ekaterinu-ii.html Blue Rider 9 sa ruskim pankerima ... I još piše da će se BikeShow dogodine održati u Volgogradu, a 2014. - u Srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc smo docekali klubske kolege Akšija i Peđu, koji su bili u Sevastopolju na skupu kod Noćnih Vukova, momci su puni utisaka, a meni je jako žao što sam u zadnjih par dana pre polaska za Sevastopolj morao da odustanem od puta zbog poslovnih obaveza, namontirao sam i nove gume i sve je cekalo samo da krenem, a onda su mi javili da 23. moram biti ovdje i onda je sve palo u vodu jbg. Boze zdravlja dogodine i dalje od Sevastopolja. Prijatan boravak i sretan povratak želim vam, svaka čast plavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...