Lazić 129 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno vozis slab auto, pa ti to smeta ;D ;D ;D Kad sam vozio auto od 200+ konja, retko kad mi je zasmetalo, ali takodje retko kad su uopste i imali vremena da shvate sta ih je snaslo, ali nije u tome poenta... VEOMA JE OPASNO, A U ODREDJENIM SITUACIJAMA CAK POSTOJE ELEMENTI POKUSAJA UBISTVA SA PREDUMISLJAJEM, pogledati stari i novi zakon na tu temu... Gle ovako, cim hoces da obidjes nekoga, znaci realno se kreces brze od njega, stigao si ga... Sluzbeno vozim vw kedija od 70ks, sto je na njegovu tezinu, prilicno mala snaga. Godisnje predjem oko 30.000-50.000 km po zemlji Srbiji. Ne racunajuci autoput, tamo gde je ogr 80km, obicno idem 80-110kmh, gde je 40-60km,idem 60-80kmh, pazim, nemam problema sa policijom velikom vecinom, preticem samo preko isprekidane, nikad ne ulecem u makazice, sve u svemu, na kediju od 1500kg i 60.000km, su jos fabricke gume, i potpuno su legalne sa sarom... I opet se uglavnom osecam kao u video igri, tj, 99% vozila na putu obidjem, a pri tom sretnem 20% normalnih vozaca, i gomilu kompleksasa, samoubica, ubica, kretena, baba i deda koji su nagazne mine... > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čim me neko pretiče već mi je noga na kočnici i neretko kočim da bi olakšao preticanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čim me neko pretiče već mi je noga na kočnici i neretko kočim da bi olakšao preticanje... Sta kaze zakon... Vozac vozila koga pretice drugo vozilo, NE SME DA POVECAVA BRZINU, A PO POTREBI MORA I DA USPORI da bi omogucio bezbedno preticanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1673 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da je ovo Off, nego samo da pitam da li je ovo neki moderan pristup stvarima: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=404317&dd=15&mm=01&yyyy=2010 E sad, kako je policajceva noga dospela u vozilo Dragana S.? I da li u skorijoj buducnosti moze da se ocekuje vest "da su Dragani u Beogradu, kao i Dragani u vise drugih gradova, vukli policajce po asfaltu"? Nisam neko ko podrzava divljanja bilo koga, cak naprotiv uvek sam nekako vise podrzavao policiju u svemu tome, ali posle nekih stvari pandurima nista im vise ne verujem... Dokle god se u policiju ide da bi se lecili kompleksi nikada ta ista policija nece biti kako treba. Ima ljudi koji dobro rade svoj posao, ali dovoljna im je jedna budala medju njima, kamoli vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 16, 2010 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 16, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto iz Blica u vezi kazne za nepotpisanu dozvolu http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/172515/Kazna-za--nepotpisanu-vozacku-dozvolu-ne-postoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Molim nadlezne da obrisu ovaj post dok ga nisu vidjeli iz policije i shvatili da je ovo izvodljivo i da treba da se uradi! ;D ;D ;D ;D ;D A ako vide i oni zaduzeni za punjenje budzeta ima da se ugradi i pjesacima! ;D ;D ;D ;D ;D ;D @tocrank a ti prestani da se zajebavas dok nam nisi navukao bijedu na vrat ;D ;D Kad ti ponovo ovako nesto padne na pamet, sjedi lijepo u cosak i ne radi nista dok te ne prodje. I niukom slucaju to ne kaci negdje gdje to mogu da procitaju drzavne sluzbe ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Molim nadlezne da obrisu ovaj post dok ga nisu vidjeli iz policije i shvatili da je ovo izvodljivo i da treba da se uradi! ;D ;D ;D ;D ;D A ako vide i oni zaduzeni za punjenje budzeta ima da se ugradi i pjesacima! ;D ;D ;D ;D ;D ;D @tocrank a ti prestani da se zajebavas dok nam nisi navukao bijedu na vrat ;D ;D Kad ti ponovo ovako nesto padne na pamet, sjedi lijepo u cosak i ne radi nista dok te ne prodje. I niukom slucaju to ne kaci negdje gdje to mogu da procitaju drzavne sluzbe ;D ;D ;D Ne bih da te bacim u paniku, ali mislim da si zakasnio sa ovim upozorenjem. Nama 2012 vec uvode nesto slicno. System se zove "porez po kilometru" i svi ce placati putarinu u odnosu na broj predjenih kilometara. Naravno u igri je i GPS, tako da je bilo diskusije o "velikom bratu", ali nije urodila plodom. Kada ovo uvedu, "automatsko mjerenje brzine i skidanje s racuna" nije vise toliko u domenu naucne fantastike. Samo se razvije dodatna "modula" i to je to. To bi moglo biti izvodljivo recimo 2014-te, ili uz malo politickog izdrkavanja, mozda koju godinu kasnije. Ali, ne brini se nista, to je sve za nase dobro. :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Па ово је ингениозно! А можда и уградити боксеркку рукавицу у волан, па кад згрешиш из центра те почасте директом, крошеом или аперкатом... Све у зависности од тежине прекршаја. А са друге стране, ако возиш без прекршаја 100 километара или сат времена, да ти надувају плавојку која може да ти одради пљугу и тако те релаксирају и покажу како им је стало да тако савесних возача! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Па ово је ингениозно! А можда и уградити боксеркку рукавицу у волан, па кад згрешиш из центра те почасте директом, крошеом или аперкатом... Све у зависности од тежине прекршаја. А са друге стране, ако возиш без прекршаја 100 километара или сат времена, да ти надувају плавојку која може да ти одради пљугу и тако те релаксирају и покажу како им је стало да тако савесних возача! ;D Obavezna oprema ali samo za one koji postuju zakon ;D http://www.alibaba.com/product-free/108299280/WildFire_Audrey_Hollander_CyberSkin_Pile_Driver/showimage.html?pn=1&pt=10&newId=108299280&cids=101747098,200369114,50146293#breadcrumbs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 16, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad svima koji su platili kaznu za nepotpisanu dozvolu javite da odu po svoje pare u najblizu policijsku stanicu ili da se jave RTS-u -urednistvu Beogradske hronike Pu u pi..materinu opetr ce biti redova ispred policije a taman sam hteo da idem da izvadim novi pasos da mogu da putujem negde Hebem te sreco. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1673 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te bacim u paniku, ali mislim da si zakasnio sa ovim upozorenjem. Nama 2012 vec uvode nesto slicno. System se zove "porez po kilometru" i svi ce placati putarinu u odnosu na broj predjenih kilometara. Naravno u igri je i GPS, tako da je bilo diskusije o "velikom bratu", ali nije urodila plodom. Kada ovo uvedu, "automatsko mjerenje brzine i skidanje s racuna" nije vise toliko u domenu naucne fantastike. Samo se razvije dodatna "modula" i to je to. To bi moglo biti izvodljivo recimo 2014-te, ili uz malo politickog izdrkavanja, mozda koju godinu kasnije. Ali, ne brini se nista, to je sve za nase dobro. :-X Ne znam kako bi tacno funkcionisalo, ali sam siguran da bi postojao nacin da se onesposobi privremeno uredjaj, pa se vozikas i vozikas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te bacim u paniku, ali mislim da si zakasnio sa ovim upozorenjem. Nama 2012 vec uvode nesto slicno. System se zove "porez po kilometru" i svi ce placati putarinu u odnosu na broj predjenih kilometara. Naravno u igri je i GPS, tako da je bilo diskusije o "velikom bratu", ali nije urodila plodom. Kada ovo uvedu, "automatsko mjerenje brzine i skidanje s racuna" nije vise toliko u domenu naucne fantastike. Samo se razvije dodatna "modula" i to je to. To bi moglo biti izvodljivo recimo 2014-te, ili uz malo politickog izdrkavanja, mozda koju godinu kasnije. Ali, ne brini se nista, to je sve za nase dobro. :-X Ne znam kako bi tacno funkcionisalo, ali sam siguran da bi postojao nacin da se onesposobi privremeno uredjaj, pa se vozikas i vozikas ;D...Eh, shinko, o ovome se razglaba vec od 2000-te, a plan je da se do 2012 sve rupice zacepe. Nisu to sisaci vesala, nego vampiri sa vise vjekovnim iskustvom... Bilo je price da se uvede 2009 ili 2010, ali je ministar rekao da nece da bude glavna tema na prijemima "kako se uredjaj zaobilazi".... Kad budu spremni, spremni su. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se bacili na filozofiju stvarno vam je previse dosadno.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vi mudrujte nemam ja nista protiv..........heheheheh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te bacim u paniku, ali mislim da si zakasnio sa ovim upozorenjem. Nama 2012 vec uvode nesto slicno. System se zove "porez po kilometru" i svi ce placati putarinu u odnosu na broj predjenih kilometara. Naravno u igri je i GPS, tako da je bilo diskusije o "velikom bratu", ali nije urodila plodom. Kada ovo uvedu, "automatsko mjerenje brzine i skidanje s racuna" nije vise toliko u domenu naucne fantastike. Samo se razvije dodatna "modula" i to je to. To bi moglo biti izvodljivo recimo 2014-te, ili uz malo politickog izdrkavanja, mozda koju godinu kasnije. Ali, ne brini se nista, to je sve za nase dobro. :-X Ne znam kako bi tacno funkcionisalo, ali sam siguran da bi postojao nacin da se onesposobi privremeno uredjaj, pa se vozikas i vozikas ;D...Eh, shinko, o ovome se razglaba vec od 2000-te, a plan je da se do 2012 sve rupice zacepe. Nisu to sisaci vesala, nego vampiri sa vise vjekovnim iskustvom... Bilo je price da se uvede 2009 ili 2010, ali je ministar rekao da nece da bude glavna tema na prijemima "kako se uredjaj zaobilazi".... Kad budu spremni, spremni su. Donekle ima smisla. Registracija za moju Hondu `94to, auto je oko 22-25.000 din, presli smo za dve godine 20.000km, ali zato sam sa sluzbenim kadijem `07, presao 66.000km za isti vremenskoi period, a za njega je, vidi qrca registracija 20.000... > ZASTO...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 16, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba na sva vozila, fabrički, da se ugrade kamere napred i pozadi sa GPS očitavanjem brzine, satom i datumom i da se povežu sa centrom u kom će super/mega/giga kompjuter da očitava i prepoznaje situacije i shodno tome reaguje: automatskoim skidanjem svote sa bankovnog računa, slanjem policijske patrole ili, po potrebi, eskadrona smrti! Ili možda male bespilotne letelice sa navođenim projektil(čić)ima. U stvari mislim da ne može ništa da se uradi! Па ово је ингениозно! А можда и уградити боксеркку рукавицу у волан, па кад згрешиш из центра те почасте директом, крошеом или аперкатом... Све у зависности од тежине прекршаја. А са друге стране, ако возиш без прекршаја 100 километара или сат времена, да ти надувају плавојку која може да ти одради пљугу и тако те релаксирају и покажу како им је стало да тако савесних возача! ;D Obavezna oprema ali samo za one koji postuju zakon ;D http://www.alibaba.com/product-free/108299280/WildFire_Audrey_Hollander_CyberSkin_Pile_Driver/showimage.html?pn=1&pt=10&newId=108299280&cids=101747098,200369114,50146293#breadcrumbs Bucko, zasmeja me do suza! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju, jel neko zna nekoga koji je naleteo na ovu nebulozu, ili je bila lazna informacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8717 Napisano Januar 18, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je cist laznjak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 18, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta sa Srbijom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1673 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno su naplatili neke kazne, sta je proslo proslo je. Sta sa srbistanom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Да стварно, шта са Србијом? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija ladno prolazi grupu na svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Sve više sam siguran u to. Mogo bi lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 18, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta sa Srbijom ?? Prvo, žalosno je kolko smo jadni isprepadani da verujemo u sve moguće a bogami i nemoguće stvari koje čujemo. Potpisivanje dozvole je jedna totalno nebulozna ideja koja je nekom pala napamet (nekažem da nije nkom panduru) a mi svi ko po naređenju..potpisuj... trudimo se da zadržimo ono malo crkavica u buđelaru... Drugo 5 godina sam radio na RTV i pravilo je bilo da se svaka vest proveri bar iz dva nezavisna izvora pre nego što se objavi. To više ne važi svi veruju beti, fonetu, b92 ili blicu a oni prepisuju vesti jedni od drugih i objavljuju rekla-kazala samo da bi podigli BROJ vesti. Retki su novinari koji se stvarno bave novinarstvom jer je mnogo lakše prepisati vest iz neke agencije. Naravno čast izuzecima. E to toliko o mom" Srbija >" PS i ja sam potpisao dozvolu :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...