Simon69 671 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zbog struje i pitam,kažu mali preseci žica do 2004. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Struja se sredi za 1 sat, malo žice i malo više znanja ( mora dobar električar ). Za 17.000 km, koliko je vozim, nema mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želimo da Vas obavestimo da ulje za svoju Apriliju,koje je proizvođač preporučio "eni" (agip), možete kupiti u našim Yamaha Plattner centrima u NS i BG,i to : eni i-Ride moto 10W-40____________530,00 din eni i-Ride moto2 5W-40____________710,00 din eni i-Ride moto GP 10W-60_________770,00 din Tel: +381 (0) 21 21 000 74 +381 (0) 11 24 20 386 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima i koliko košta polusintetika 15 W - 50. To ulje preporučuju za Caponord. Do sada sipao Motul 5100 ali " Ne lezi vraže ", ako je cena povoljnija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dugonjic Stefan 2 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Aprilia Rs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi Rs 125 Replica,otvorena verzija 34ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Vujanic 1 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Lipolist Motocikl: Aprilia leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 150 2000god...15000km Inace na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u kafe caponord etv 1000 2004 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 5, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u kafe caponord etv 1000 2004 god. Možemo li videti "macchinu"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg82 0 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Društvo veliki pozdrav,vozim Pegaso cube 650, i imam veliku potrošnju, negde oko 8 i više litara, jel ima neko neku ideju dali i šta se može uraditi,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Društvo veliki pozdrav,vozim Pegaso cube 650, i imam veliku potrošnju, negde oko 8 i više litara, jel ima neko neku ideju dali i šta se može uraditi,hvala� Imao sličan problem na svom pegazu, naime izgoreo auspuh i izduvni gasovi progoreli airbox, te je karburator bio uneređen. Oprao karburator, sanirao airbox i potrošnja da ne smem da kažem. Otišao kod Bokilića, koji je sredio karburator i predložio zamenu igala. Nabavio igle, potrošnja u rangu od 5-5,5L - 6-6,5L/100km zavisno od stila i uslova vožnje. Preporuka, idi kod Bokilića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bla bla strada 1 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Pegaso Strada 650 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Aprilijancima Evo ja od nedavno posedujem Pegaza (Strada 650 Factory) Pre sam imao RS 125 Repliku...znači volim Aprilije Dali znate za neke Aprilia skupove o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Factory je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 19, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u kafe caponord etv 1000 2004 god. Možemo li videti "macchinu"? Jos nismo videli Perin Caponord.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bla bla strada 1 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Pegaso Strada 650 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Factory je Jeste...Factory je...ljubav na prvi, drugi, treći...ma na svaki pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Factory je Jeste...Factory je...ljubav na prvi, drugi, treći...ma na svaki pogled Pre Dorsodura sam imao Stradu i sve je super samo se brzo preraste. Imaš negde temu o mom Pegasu negde na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pokusavam da ubacim fotku fotogenicna je aprilia ne stidimo se al mi baratanje kompjuterom nije jača strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i fotografije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bla bla strada 1 Napisano Novembar 27, 2013 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Pegaso Strada 650 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i fotografije. Jako je lep motor...i jako je mala slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 27, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pero neka je sa srećom. Ako treba neki odgovor - tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Novembar 28, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Motor je u zimovniku za sada je to to. Bice potrebno par saveta u vezi pripreme motora za sezonu ali ima vremena. Pozdrav svim "aprilijancima" naravno i drugim bajkerima koji navrate u naš caffe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi filter za ulje za Caponorda i cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 8, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Louis, MASS, Guevara...oko 800 dinara. HF152 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Debeljane, sta bi ja bez tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna prijava u Aprilia caffe Moja prva Aprilia, bez varijatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ergela caponordova se umnozava simone neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...