Milos_ 280 Napisano Januar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo... postoje neke ideje da se Za#ebe kineska ploca za kofere i taj deo napravi od metala... posto je to najslabija tacka kofera Evo slike izgrebanog kofera. Sve je prljavo, pa se i ne vidi dobro, ali eto, samo ta donja ivica je izgrebana, i to jer su bili neki kamencici na koje sam pao Imam 2 bocna kofera koji imaju ovakvu plocu (tako sam ih dobio) i ta ploca je mnogo jaca od one koju imam za top-case. Nosio sam ih prepunjene, oba, i nikad nisu ni malo popustili. Evo te ploce... A evo i slika nosaca: Gore je 5mm flah, i kaci se na cetiri mesta gore (zasrafljuje se na rupe za drzac za ruke, znaci pet milimetara duzi sraf, i malo izdignuti drzaci za ruke). Sam nosac kofera je napravljen od kutijastog profila 15mm, sam sam vario i brusio, i ofarbao mat crnim auto-lakom. Kaci se i na fuzastere suvozaca, kroz ciju osovinu ne ide standardni sraf, vec sam stavio duzi, na koji se navuce nosac, i odozdo dodje matica. Deluju prilicno nezgrapno, ali to je zato sto je fabricki auspuh bio dosta siri, pa je trebalo ostaviti mesta, a sad kada sam stavio drugi izduv, planiram da suzim nosace.I da, na povrsine sa strane se na 4 srafa kaci ploca i na nju kofer. Ovako ima ulogu crash-bara pozadi. Nadam se da je pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kada sednu dvojica malo tezih, da li se desi da ona precka ispod blatobrana zakaci gumu? Deluje mi previse nisko!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sednu dvojica malo tezih, da li se desi da ona precka ispod blatobrana zakaci gumu? Deluje mi previse nisko!? Probao sam kad sam pravio... mnogo pre nego sto ta precka dodje i blizu tocka, amortizer se maksimalno sabije, tako da nije ni blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad padne motor sa koferom od 29litara kofer ne dotakne zemlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 24, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan kad padne motor sa koferom od 29litara kofer ne dotakne zemlju Osim ako kofer nije bocni ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fala za slike... super su nosaci (a kad skines kofere ko roll barovi ;D ) inace jel ono metalni nosac... ja mislim da cu da pracim metalni nosac kofera posto su mi ovi plasticni mnogo slabi za bocne kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio ovaj kineski kofer ali nisam ih jos montirao, imam plan da montiram 3 komada. Nije mi jasno zasto ljudi pricaju da ta noseca ploca je slaba meni deluje kao debela i jaka plastika, ja sam dobio uz njega ovakve ploce. Pa onaj ko ima iskustva sa pucanjem nek mi kaze na kom mestu. http:// http://[/url Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan meni nije pukla ploča, nego mi je pukao kofer na mestu gde ploča ulazi u njega. mada znam da je još jednom forumašu pukla baš ploča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 25, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Fala za slike... super su nosaci (a kad skines kofere ko roll barovi ;D ) inace jel ono metalni nosac... ja mislim da cu da pracim metalni nosac kofera posto su mi ovi plasticni mnogo slabi za bocne kofere... Nosac jeste metalni. Takvog sam dobio, valjda sam imao srece Pisi razvoj situacije, ja sam planirao da skroz skinem plocu i samo navarim 3 kacenja na nosac, i kraj price, ali mi nedostaje ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od ideja koja se meni extra dopada je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy Prava stvar za bocne kofere umesto ploce. Koliko kostju da se naprave dva ovakva i gde? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 25, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična fora, a još bolje je da imaš originalni jezičak koji ulazi u bravicu kofera i ima sa donje strane rupe za šrafove. Ja dobio rezervni kad sam prošle godine kupovao kofer u Grčkoj. Slikaću kad dođem kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 25, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična fora, a još bolje je da imaš originalni jezičak koji ulazi u bravicu kofera i ima sa donje strane rupe za šrafove. Ja dobio rezervni kad sam prošle godine kupovao kofer u Grčkoj. Slikaću kad dođem kući. Ako imas isti kofer kao i ja (pogledaj par postova gore), bio bih ti zahvalan da mi pozajmis taj jezicak da napravim isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 25, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 25, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jezičak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 25, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jezičak 2. I nije problem da ti ga pozajmim. Čemu bi, inače, služili jedni drugima?! Izvinjavam se na kvalitetu slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 25, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Misko... Mislim da nema potrebe da ga pozajmljujem, jer cu moci po slikama da napravim U svakom slucaju, veliko hvala na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to kopcanje i raspored zuba na ploci standardizovan ili za svaki je drugacije? Mislim da li moze da se na kinesku plocu nakaci givi ili neki drugi brend i obrnuto na givi monolock plocu nakaci kinez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne može! Za malo, ali ne pasuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Misko... Mislim da nema potrebe da ga pozajmljujem, jer cu moci po slikama da napravim U svakom slucaju, veliko hvala na trudu Nemoj da se mucis da pravis, imas u louisu da narucis i jezicak i ona dva okrugla klina u koji se uvlaci druga strana kofera. Jeftino nesto, ne isplati se da se pravi, ja sam svakom kome sam pravio nosace kofera stavljao to iz lousa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan U planetbike su imali kofer oko 45litara po ceni od 1350din. Jedan je bio samo ostao i nije imao ovu plochu na koju se kachi. Mislio sam da uzmem bez ploche poshto istu nije neki problem napraviti. Onda sam se 2 nedelje jurio sa onim likom shto radi tamo poshto je, navodno, morao da pita gazde da li moze da ga proda tako bez ploche, i svaki dan mi govori da nije stiga oda pita. Danas zovem, kaze lik: poskupeli su ti sada su sa 1350 otishli na 2400 . Takodje, drugi koji sam misli oda uzmem koji je bio malo gluplje ( ne skida se, manji je) bio je 1290 sad je oko 2000 :F Vrlo pametan marketinshki potez... shetash kupca dok ne poskupish pa onda moze Sad ima na buvljaku ovi kineski i pre cu ga tamo uzeti za 2500 ili koliko je vec, od lika koji ga donosi ko zna koliko km iz drugog grada, mrzne se, kisne i prodaje po istoj ceni... Ne mogu da shvatim neke stvari kod nas nikako :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 4, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sad znaci da opet ima kofera u Planetbike-u, samo po drugoj ceni ili je to onaj jedan samo?? Gde i na kojem buvljaku je taj lik koji prodaje kofere ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Mart 5, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam razumeo nema. Ima samo oni mali shto se ne skidaju i oni su sad 2000. Na autpijaci subotom prodaju kofere slichne ovima iz planetbike. Bili su 2500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Gde i na kojem buvljaku je taj lik koji prodaje kofere ???? kineski koferi na buvljaku se nalaze u prvom redu, ako se udje na onaj ulaz koji je najblizi zeleznickoj stanici- odmah na pocetku reda imaju dve tezge sa opremom za bicikle i ponekom kacigom... ne mozes da promasis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...