zidarskomlako 78 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Posle par sezona razmišljanja o njoj odlučio sam se... Pregledao sve forume i čini mi se da oni koji je voze nisu pogrešili u izboru. Neminovno uporedjivanje sa VFR kaže da je udobnija i lepša.Snaga-tu negde...Kako se vozi-videćemo! Sve u svemu još jedna Aprilia u Srbiji čeka prvi sunčan dan sa temperaturom koja je barem u plusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 20, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan UUUUU prelep, čestitam. Ajd daj još koju sliku...čini mi se da deli agregat sa Caponordom a i satove ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima par komada u Srbiji ???mislim da je Bokilić vozio fut prošle godine!U to ime vlasnici future dajte par reči-kako ovo čudo ide-meni se neda da probam??!! Agregat je poznat,baš taj koji nosi i Caponord i RSV tako da servis nebi trebao da bude sporan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 20, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jeste agregat i satovi su isti.Znači da su na agregatu uslovno "mane" frajlauf, što se lako rešava time da se motor ne muči polu praznim akumulatorom i bobine koje su na kapcama svećica koje pašu od fiata i lako su rešive. Verovatno su u samom agregatu u odnosu na Caponorda drugačije bregaste i podešenja u kompjuteru za ubrizgavanje. Koliko konja i kila ima Futura? Mrzi me da sad tražim po bikez-u. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno retko dobar motor!VFR i ovaj motor su po meni najlepši sport-touring motori na putu.Inače snaga ovog motora je 114HP,težina je negde oko 190-200kg,što u princpu i nije puno...Šteta što se više ne proizvodi... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,sa stilom...da se lepo slazete i gutate drumove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan motor je bas lep i dobar, sa srecom da se vozis mnogo km. svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Decembar 21, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice voznih osobina, na testovima nema manu. Sto se tice servisa i delova, ja se ne bih plasio. Uz uvazavanje nekih karakteristicnih problema koje imaju skoro svi motori, Rotaxi dugo zive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 21, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je Rotax?! Pa jel sve Rotax kod Aprilia? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam video makinu i pozeleo ti dosta kvalitetne voznje... ali dobro bre kako ti izlete ono da je lepsa od VFR-a... c c c ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 21, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Retka slika retkog motora na snegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro pazario Caponorda i u konsultaciji sa mojim majstorom covek kaze da nema nikakvih problema za servis,samo vodi racuna kao sto grof kaze da ti akumulator bude uvek dobar da nebi sjebao kvacilo anlasera. Zaista jako lep motor i zelim da ti dupe utrne od voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam video makinu i pozeleo ti dosta kvalitetne voznje... ali dobro bre kako ti izlete ono da je lepsa od VFR-a... c c c ;D S,obzirom da je Honda verovatno bolji motor,kao i da sigurno bolje drzi cenu i da ju je lakse prodati-zameniti(kasnije),kvalitet RST-a po logici mora biti nesto drugo!!!Ukusi su razliciti a bilo bi i glupo da nije tako pozz druze! P.S. u sredu najavljuju plus7 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svaka Aprilia lepa, bez izuzetka. Neka je sa srecom i kao sto neko rece, da ti dupe utrne od voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Sretno vozanje! Pre oko godinu dana sam razgovarao s Bokilićem oko RST-a. Ukratko mašina je jaka i luda, prve dve brzine joj i ne trbaju, udobna, našminkana, al nije za zemlju Srbiju što se tiče održavanja (prvenstveno zbog cena delova i dostupnosti istih jer su određeni sklopovi rađeni samo za Futuru - šta je tačno u pitanju nije specificiro), elektronika je kompikovanija u odnosu na daleko istočnjake. Bokilić je svoju prodao u delovima jer mu se nije isplatilo popravljati elektroniku koja polovna košta puno evAra. E, sad ja prenesoh što je meni kazano, bez zle namere ili zavisti što imaš VAUUU makinu. Da se lepo navozaš, samo ulje i filtere menjao i benzin sipao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 22, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad vidim da je neko upravo kupio motor stegne me hronično oboljenje za koje sam na jednom američkom forumu pročitao da se zove "newmotoritis". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja,normalno upola gasa-nisam uradio servis a nemam ni zimske gume... V2-vibracija,nešto novo za mene al čini mi se da ću se lako navići,štaviše... Pada u ruke,još da nisam bio stegnut zbog uslova na putu rekao bih to je to! Valjda će put sutra biti suv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije losa,al kad nesto crkne........e onda mnogo boli,,,al bas mnogo, a ide ko blesava,neverovatan motor,sto se od svake aprilije i ocekuje,po krivinama kao da si u sinama....ali... long live japan ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan odlicna drumska krstarica,da te sluzi mnogo,a sto se tice delova to je manje vazno od zadovoljstva koje pruza,... srecno i puno lepih kilometra. pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,extra motor,nisam imao prilike da ga probam ali to je motor o kome razmisljam (sto se putovanja u dvoje tice) jer je Shiver poprilicno tesan ali uspevamo i sa njim.Kao i kod svakog Rotax-a redovna zamena ulja i to gradacija koju je proizvodjac propisao,nikakvi experimenti i samo gas.I jos jedna bitna stvar,po uputstvu vrhunskog servisera i trkaca,kada je takav V 2 u pitanju broj obrtaja uskladiti sa stepenom prenosa,2. od 2000 pa navise,3. od 3000 pa navise itd.Time se izbegava ono stucanje kod jakoh V 2 agregata na niskim obrtajima.Sve najbolje i puno sretnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Cestitam na kupovini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor...ogroman je...za putovanje dusu salo... a probao sam ga i ideee...extra... vuce kao nenormalan... samo ga ne treba spustati ispod 3000rpm zbog vibracija... sta vise da kazem... dugo da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...