bokac 21 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ove stare teme. Kao da se vracam u proslost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2020 at 7:58 AM, m1lanche said: Kolega moze li neka slika, info gde si uzeo bisage i ostalo. Ja sam skoro uzeo GSXR pa treba da nabavljam putnu opremu. Sajt to je louis.eu A njihova najbliža radnja i Beču. Postoje razne opcije za naručivanje robe iz Luisa, pored toga da ti oni šalju , pa da roba ide na carinu. Možeš naći ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mila 8 Napisano Januar 19, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Trebala bi zapravo preporuku za dobre kožne bisage. Imam na ljepotanu kožne bisage ali kako mi motor posljednjih godina i nije bio nešto posebno u pogonu, spremam ga za ovu sezonu i mora da izgleda besprekorno. Ono što sam gledala novo, ustvari na kožnjake na koje sam naišla nisu ni približno lepi ko moji trenutno pa i nisam sigurna što da radim. Možda bi mogla da popravim stare, zapravo im treba promeniti kopče koje su dotrajale više od stajanja ali nisam sigurna koliko je to sigurno. Ako ima ko preporuku , bila bi vrlo zahvalna. Možda naiđem na ono što tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 3, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko kupovo ovako nešto-biciklističke torbe i jel može ti da se montira bez grebanja mtora,klimanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne ako su dobrog kvaliteta. Moje nisu ni stigle do motora... popucali savovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 3, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno kako ih učvrstiti da se ne klimaju a samim tim grebu motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tada imao neke home made odbojnike, ali kako su ovi popucali, presao sam na 40 litarsku rol torbu. Ako planiras saputnika, onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 9, 2021 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2021 at 12:00 AM, sasa ns 1 said: nije mi jasno kako ih učvrstiti da se ne klimaju a samim tim grebu motor Počneš voziti enduro i fućka ti se za ogrebotinu ili da li klima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano April 9, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2021 at 12:00 AM, sasa ns 1 said: nije mi jasno kako ih učvrstiti da se ne klimaju a samim tim grebu motor Negde u freewind temi mislim da ima izum mog caleta za montiranje bocnih bisagi i da ne zulja plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 9, 2021 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko kupovo ovako nešto-biciklističke torbe i jel može ti da se montira bez grebanja mtora,klimanja...Namontirao na barove ali sam trebao uzeti one sto se rolaju, cini mi se da su bile nesto manje.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pet 2 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2020. at 7:58, m1lanche je napisao: Kolega moze li neka slika, info gde si uzeo bisage i ostalo. Ja sam skoro uzeo GSXR pa treba da nabavljam putnu opremu. https://enduristan.hr/collections/saddle-bags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Нешто тражих по мрежи неке слике које ми требају за дизајн шоља и одједном ми међу њима искочи ова слика, не нађох неку општу тему по овом питању али је занимљиво, не видех овако никад нешто слично за моторе али за бицикле у свету има неколико врло озбиљних произвођача. На слици је QOODER са овим занимљивим додатком. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Нешто тражих по мрежи неке слике које ми требају за дизајн шоља и одједном ми међу њима искочи ова слика, не нађох неку општу тему по овом питању али је занимљиво, не видех овако никад нешто слично за моторе али за бицикле у свету има неколико врло озбиљних произвођача. На слици је QOODER са овим занимљивим додатком. Ono kad od motocikla pokušavaš da napraviš kombi za selidbe...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Novembar 10, 2022 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo treba da ide u Smešne slike.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Novembar 10, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Motor na 4 točka, prikolica na 1....gde ide ovaj svet?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 39 Napisano Januar 6, 2023 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće je kamp prikolica za skutere...Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 283 Napisano Januar 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Бисаге за бицикло из лидла, и бисаге рад Ђоле бг Promenio Januar 14, 2023 član тене рас 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...