AFRIKANAC 2 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nove čizme probiker 43br. stigle iz louisa ali su male. cena je 70e. 064 819 85 60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jos kada bi nekako mogli da organizujemo neku probu? Jel imas neku ideju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jos kada bi nekako mogli da organizujemo neku probu? Jel imas neku ideju? Ako nosis br.43 onda u Louis-u narucujes 44, pogotovu PROBIKER.Tako sam i ja narucio PROBIKER cizme br.45 pa morao uzimati druge 46. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Imam tanku nogu i neveliki ris, ali ipak hvala, nisam imao iskustva sa probajkerom. Dosad sam uzimao opremu iskljucivo, prvo probanje pa kupovina. Povoljna cena me povukla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To su ove cizme? http://www.louis.de/_2064ebd5c4f8d55cbcb26a9d08aee26d8f/index.php?topic=search&searchterm=20265044&cmd.x=5&cmd.y=5 Rekao bi da su te,jedino sto su u louis-u 50 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jos kada bi nekako mogli da organizujemo neku probu? Jel imas neku ideju? Ako nosis br.43 onda u Louis-u narucujes 44, pogotovu PROBIKER.Tako sam i ja narucio PROBIKER cizme br.45 pa morao uzimati druge 46. moje iskustvo je drugacije, nosim 44 negde 45 a uzeo sam probiker iz louisa 45 i sad su mi velKe... i ja bih rekao da za cizme pogotovu mora proba. (brisite ako je suvisno...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam tanku nogu i neveliki ris, ali ipak hvala, nisam imao iskustva sa probajkerom. Dosad sam uzimao opremu iskljucivo, prvo probanje pa kupovina. Povoljna cena me povukla. Moj broj, jos kada bi nekako mogli da organizujemo neku probu? Jel imas neku ideju? Ako nosis br.43 onda u Louis-u narucujes 44, pogotovu PROBIKER.Tako sam i ja narucio PROBIKER cizme br.45 pa morao uzimati druge 46. moje iskustvo je drugacije, nosim 44 negde 45 a uzeo sam probiker iz louisa 45 i sad su mi velKe... i ja bih rekao da za cizme pogotovu mora proba. (brisite ako je suvisno...) Ni jedno iskustvo nije suvisno... Ja sam iznjeo svoje iskustvo,a slazem se sa konstatacijom da bi svaki odjevni predmeti trebalo probati. necu da Off-ujem,ali sam na suprot cizmama narucivao i jaknu Probiker XXXL i bila mi je kao salivena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo modeku nosim 43 ili po nekom kalupu i 43 1/2 ali su mi modeka kao salivene 42 znači nema pravila, znači moraš da probaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jos kada bi nekako mogli da organizujemo neku probu? Jel imas neku ideju? mogu da ti posaljem kurir službom, i kad ih dobijes probas ih na licu mesta, ako odgovaraju uzmes ih , ako ne vratis ih odmah istom kurir službom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...