Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, sve čestitke! Ajd reci nešto o motoru, kilometraža, godište i naravno cena ako nije tajna. Sigurno će značiti svima koji priželjkuju ovakvu mašinu. Želim ti puno bezbednih kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 29, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo motorce !!!! ;D Srecno i da bog da ti guzica utrnula od voznje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Glogonjac nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan E evome konacno ako verujete non stop sam oko motora lickam brisem glancam poludeo covek,hvala na cestitkama nadam se da ce me lepo sluziti a sad boze moj masina je to i covek se kvari videcemo otem potem,inace neko je pitao za god motora 94 uvezen iz holandije presao 25000 i sigurno stvarnih sticajem okolnosti poznajem lika koji ga je uvezao kostao me je mislim relativno povoljno za to godiste i stanje 1500e al van sezone je malo besparica sve se potefilo tako ako neko kupuje motocikl nek kupuje cene su pale a sproleca idu gore to sigurno vec i znate,tako drugari moji cujemo se odo u jasle nemogu vise padam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Braco bajkeri enurasi i svi ostali sve naj naj u novoj i miran drum.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco endurasi i naravno svi ostali zelim da cestitam novu prestojecu i sve ostale nove godine da sluzi zdravlje da vlada ljubav sreca a ostalo ce samo po sebi doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru! Nista se ne sekiraj, menjaj ulje redovno, ne zaleci se mnogo zbog kocnica i teraj to motorce! Sluzice te verno koliko god bude trebalo. Po ljudima na ovom forumu, ako nemas Afriku ne mozes da mrdnes nigde. Zbog toga cu i trecu sezonu odvozati moju KLEmentinu, u inat svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Tako je zakarus slazem se stobom treba ceniti i postovati kle nije bas naivna masina a sad je najlakse preferirati samo jedno treba biti objektivan i bice sve ok,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Po ljudima na ovom forumu, ako nemas Afriku ne mozes da mrdnes nigde ... ...malo dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 5, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je i meni Afrika pa da i ja mogu da mrdnem (guzicom) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Vi afriku mi Saharu KLE BATO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam od srca, da te lepo sluzi posto je na slici bas extra primerak... Samo sediste da sredis ako se ne varam i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze zaista je lepo sacuvan, treba sediste da se presvuce u potrazi sam za majstorom koji to moze lepo da sredi, jos nisam odlucio u koju cu boju da ga presvucem video sam da zakarus ima jagnjecu kozu sto mi se veoma dopalo i mislim da je bolje nego bilo kakav skaj, a koza je verovatno paprena,pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI Voistinu se rodi Srecan bozic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...