Jump to content

Moto Zajednica

pomoc u odabiru endura

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Svaka čast, sve čestitke! Ajd reci nešto o motoru, kilometraža, godište i naravno cena ako nije tajna. Sigurno će značiti svima koji priželjkuju ovakvu mašinu.

Želim ti puno bezbednih kilometara!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 127 postova

E evome konacno ako verujete non stop sam oko motora lickam brisem glancam poludeo covek,hvala na cestitkama nadam se da ce me lepo sluziti a sad boze moj masina je to i covek se kvari videcemo otem potem,inace neko je pitao za god motora 94 uvezen iz holandije presao 25000 i sigurno stvarnih sticajem okolnosti poznajem lika koji ga je uvezao kostao me je mislim relativno povoljno za to godiste i stanje 1500e al van sezone je malo besparica sve se potefilo tako ako neko kupuje motocikl nek kupuje cene su pale a sproleca idu gore to sigurno vec i znate,tako drugari moji cujemo se odo u jasle nemogu vise padam.

Pozdrav braco endurasi i naravno svi ostali zelim da cestitam novu prestojecu i sve ostale nove godine da sluzi zdravlje da vlada ljubav sreca a ostalo ce samo po sebi doci.

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Cestitam na izboru! Nista se ne sekiraj, menjaj ulje redovno, ne zaleci se mnogo zbog kocnica i teraj to motorce! Sluzice te verno koliko god bude trebalo. Po ljudima na ovom forumu, ako nemas Afriku ne mozes da mrdnes nigde. Zbog toga cu i trecu sezonu odvozati moju KLEmentinu, u inat svima  ;)

Tako je zakarus slazem se stobom treba ceniti i postovati kle nije bas naivna masina a sad je najlakse preferirati samo jedno treba biti objektivan i bice sve ok,pozzz

Hvala druze zaista je lepo sacuvan, treba sediste da se presvuce u potrazi sam za majstorom koji to moze lepo da sredi, jos nisam odlucio u koju cu boju da ga presvucem video sam da zakarus ima jagnjecu kozu sto mi se veoma dopalo i mislim da je bolje nego bilo kakav skaj, a koza je verovatno paprena,pozzzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja