rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam oVu preradu, ZELIM da napravim motor po svojoj meri!!! Jedna od retkih prerada gde se fabricki oklopi u prvoj boji skidaju.... (nepadano, nekrpljeno....) Danas sam poskidao sve oklope, pa dalje polako, kako bude bilo VREMENA!!!! (para) Ideja mi je da napravim motor koji cu da vozim po ulici i putujem, a da mi sluzi i za STUNT i staze kao Ada Huja, Kula....... Slike idu veceras.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Visak delova...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pogled na GOLACA (naked)!!! Tek sada vidim koliko se skupilo prljavstine ispod oklopa..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bolesno izgledaju farovi bez oklopa!!! Lice na neku ALIEN zivuljku....... MISLIM da ce i oni u VISAK!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ram OZBILJNO izgleda, uliva poverenje izgledom i izradom!!!! Tako da ovaj motor verovatno nikada nece biti u POSTU TOCKARENJE.......(pukao ram) Jos da se poskidaju nosaci plastika, pa na planiranje i izradu slajdera za ram (frame slider za citaoce iz EU)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvi zahvat, promena pozadinskog osvetljenja satova u PLAVO!!!! Zbog novog zakona o saobracaju (ZOBS), naglasena je GRADSKA brzina 40-60 kmh...... ;D A na obrtometru naglaseno je radno podrucje za SVADBE i razna veselja....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozemo nekako da pomognemo, tu smo. ;D Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozemo nekako da pomognemo, tu smo. ;D Samo napred! Hvala kolega!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji blatobran je preglomazan i njega uskoro preglasavam za VISAK!!! U igri je ugradnja podrepa i pravljenje nosaca za tablicu... ;D Zadnja guma je preuska, ali je SAMPIONSKOG porekla (zahvaljujem se Patku i Nikoli).... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3344 Napisano Decembar 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5486 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo bacaj , uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji amortizer ceka na ugradnju, donator organa KAWASAKI 636 2004.. (hvala TOCRANK) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Volan spreman, donator HUSQVARNA SM 610 2008, prava ljubav zaborava nikad nema!!!! Volan je sa duplim zidom (za citaoce iz EU twin-wall) Nosaci HAND MADE od dur-aluminijuma (by PANKER)!!!!! Ostavljeni namerno malo duzi da mogu da trazim visinu koja mi odgovara pa cemo da skratimo. Potrebna je prerada gornjeg trougla (busenje) i pojacanje istog s obzirom na moju nameru da ga bas ozbiljno vozim..... ;D Slikacu te radove kad se upustim u njih sa vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Decembar 3, 2009 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači počelo seckanje. Stižem ovih dana u Srbistan pa mogu da navratim da nešto secnem ako pretekne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znači počelo seckanje. Stižem ovih dana u Srbistan pa mogu da navratim da nešto secnem ako pretekne. Dobrodosao!!! Ocekujem te.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo bacaj , uzivam Hvala, bice jos USKORO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Te delove sto su ti visak mozes da das meni da ti pricuvam u garazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Te delove sto su ti visak mozes da das meni da ti pricuvam u garazi ;D Moze, da menjamo za delove sto su meni manjak..... ;D A javlja mi se tema od tebe PRERADA SV 650 N u RACING!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Boki onakav motor ces napraviti da bude jos bolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Boki onakav motor ces napraviti da bude jos bolji ;D Napravicu ga da bude POTAMAN za mene..... ;D ;D ;D P.S. Ostavio sam jedno mesto za zimovanje za tvoj NOVI akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da ti donesem samo stari posto niovi ne nameravam da kupujem do februara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @GAVROLINI odgovor na PP (mislim da moze biti interesantno jos nekom) Nosaci su rucno pravljeni od DURaluminija zbog cvrstoce, panker kaze da je cena 50 eu..... Nakon skracivanja i svega, ostace samo da se isPOLIRAJU uz muziku sa WD-40!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan dobra osnova za fighter preradu imao sam par slika sa interneta preradu istog modela ako ih nadjem postavi cu ih u temi ,mozda ti se svidi neki detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast! Ja imam istu zelju da imam motor koji moze malo na stazu, putovanje i stunt. Na prolece planiram da uzmem 690 SMC, da vidim kako se nosi sa ta tri zahteva pa ako me ne zadovolji ocekuje i mene neka takva prerada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred.... cekam razvoj situacije, a nikola je stigo sinoc, pa mozda navratimo na kaficu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @GAVROLINI odgovor na PP (mislim da moze biti interesantno jos nekom) Nosaci su rucno pravljeni od DURaluminija zbog cvrstoce, panker kaze da je cena 50 eu..... Nakon skracivanja i svega, ostace samo da se isPOLIRAJU uz muziku sa WD-40!!!! ;D Gde si nasao dur-aluminijum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...