Cika Kure 177 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za sve vas iz Otadzbine sta fali nasim(iz Srbije) proizvodjacima auspuha? Fali im sto su za priblizan ili jednak kvalitet (mislim na Roberta iz Ade) duplo ili troduplo jeftiniji od stranih. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9995 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 4483 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za sve vas iz Otadzbine sta fali nasim(iz Srbije) proizvodjacima auspuha? Fali im sto su za priblizan ili jednak kvalitet (mislim na Roberta iz Ade) duplo ili troduplo jeftiniji od stranih. ;D Hvasla Cika Kure ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za sve vas iz Otadzbine sta fali nasim(iz Srbije) proizvodjacima auspuha? skolovanje i pare za raznorazne aparature,,,,lako je napraviti auspluh da larma,,,treba ga napraviti da ima odredjen ton zvuka,da ima odredjenu temperaturu zbog snage motora i dodavanje iste,,da ima odredjeni vrtlog gasova zbog pucanja kada otpustis gas, i jos mnogo toga... a da LARMA i da se cuje nije problem napraviti,,,i kopirati. to sve sto si pomenuo gore nema veze sa auapuhom.Kad stavis Akrapovica ili Arrow ili pak ovaj nas iz Subotice ili Sombora (gde se vec radi) pucanje i zvuk ce i dalje da ostanu ako se ne nasteluje motor za taj auspuh. Jesili ti onaj koji je prepavljao motor da radi na plin?Ako jesi zasto si koristio domace kompnenete,a ne strane kad su tako bolje? da ja sam taj.i nisam koristio domace komponente nego strane. :)domace komponente ne postoje.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma ne radi se u ovoj temi ko je kakav proizvod naparavio i koliko kosta nego koji od njih ima najbolji zvuk odnosno ton a ne koliko se dere i larma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan O ma ne radi se u ovoj temi ko je kakav proizvod naparavio i koliko kosta nego koji od njih ima najbolji zvuk odnosno ton a ne koliko se dere i larma Upravo tako sam i ja shvatio temu koju si postavio. Zato sam i glasao za Yoshimuru, zbog zvuka. Da bi doneli sud koji auspuh je najbolji treba uporediti teh. karakteristike ( tabela snage i obrtnog momenta, tezina, gabariti, materijal od kog su izradeni, cena itd. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se i u Srbiji moze napraviti dobar izduv. Lepa tema za razbibrigu i gledanj-slusanje klipova. Samo cini mi se da je Suzuki los izbor za moj ukus jer ima sa svakim loncem "sitan" zvuk .Za razliku od njega Kawasaki kakav god bio to cini mnogo "ozbiljnije " i to bas kao ovaj koji je bas ustelovan ili sta vec ...za mene savrseno, bar u leru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se i u Srbiji moze napraviti dobar izduv. Lepa tema za razbibrigu i gledanj-slusanje klipova. Samo cini mi se da je Suzuki los izbor za moj ukus jer ima sa svakim loncem "sitan" zvuk .Za razliku od njega Kawasaki kakav god bio to cini mnogo "ozbiljnije " i to bas kao ovaj koji je bas ustelovan ili sta vec ...za mene savrseno, bar u leru ! u potpunosti se slazem sa tobom da je na kawasakijevim modelima pa cak i nekim hondinim mnogo bolji zvuk nego na suzukiju gsx-r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...