spdzlla 0 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo pomenuli da je legendarni Wayne Gardner dao svoj sud o Yamaha YZF-R1 koju je vozio ove godine u WSBK sampionatu brilijantni Ben Spies. Ono sto tada nije preneseno, a to se sada vidi je njegov kompletan sud o svim masinama, a ne samo o jednoj. Znalo se da ih je probao sve i Wayne ih je uporedio sa zenama, ali me je zaista zanimalo da li ce se to moci procitati ili jos bolje videti. Koga mrzi da cita, a voli da gleda evo sta Wayne ima da kaze o svih sedam masina i obecavajucim vozacima za sledecu godinu. Mene je iznenadio njegov sud o najkomletnijoj masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 20, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pogledas rezultate od Doningtona na dalje videces da je jedino Spies bio bolji od Biaggia. RSV4 sigurno igra ulogu u tome. Mislim super je Biaggi ali nije bas spring chicken. A ovo Gardner sto je rekao za Yamahu govori ko je Spies u stvari. Übermensch! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sve tako uopsteno. Generalno 1 ili 2 dana testiranja ne znace nista. Ne znace nista ni na jednoj masini a kamoli kada izmenjate 7. Vozacima treba mesec dana da se priviknu na neku masinu i da je poteraju do limita, tek tada se moze suditi o performansama, a i tada je diskutabilno jer svaki vozac ima svoj stil koji odgovara nekoj masini tako da nece biti u stanju da realno da sud. Suzuki u ovoj prici po recima Gardnera deluje naj glomaznje ali reci da je na zacelju mi je malo glupo. Pa svi znamo kako je to vozio Max Noikirchner dok se nije povredio. Mislim da bi ovakve emisije trebale da imaju zabavan karakter ali nazalost znam da uticu na mnoge buduce kupce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...