Peki 1215 Napisano Novembar 5, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila se na sniženju u luisu za 40eur. http://www.louis.de/_3017ef6df697208b5ea6b312b0421c749f/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208605 Nema protektore ali ima postavu koja se vadi pa bi valda trebalo da bude toplija. Jednostavno, mnogo mi je jeftina da bi bila dobra...čitaj topla. Jel ima neko ovakvu jaknu...kakva su iskustva sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 6, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za te pare vise nego pristojna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Novembar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima moja žena istu takvu...pa nije loša (mislim na jaknu ), svi protektori, postava, izdržava kišicu...za te pare odlična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila se na sniženju u luisu za 40eur. http://www.louis.de/_3017ef6df697208b5ea6b312b0421c749f/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208605 Nema protektore ali ima postavu koja se vadi pa bi valda trebalo da bude toplija. Jednostavno, mnogo mi je jeftina da bi bila dobra...čitaj topla. Jel ima neko ovakvu jaknu...kakva su iskustva sa njom Obrati paznju, ovo ti je zenski model. Kopcanje na lijevoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa, mada moja ima protektore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra skroz, jos za 40e!! Uzimaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila se na sniženju u luisu za 40eur. http://www.louis.de/_3017ef6df697208b5ea6b312b0421c749f/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208605 Nema protektore ali ima postavu koja se vadi pa bi valda trebalo da bude toplija. Jednostavno, mnogo mi je jeftina da bi bila dobra...čitaj topla. Jel ima neko ovakvu jaknu...kakva su iskustva sa njom Obrati paznju, ovo ti je zenski model. Kopcanje na lijevoj strani. Mozda on nije kao mi - mislim , mozda je šlank. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 6, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Obrati paznju, ovo ti je zenski model. Kopcanje na lijevoj strani. Mozda on nije kao mi - mislim , mozda je šlank. Za struk bi se još snašao, al za kopčanje na levo ;D ;D Šalu na stranu, rek'o daj malo da se otvorim za ženinu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj! Ima je moja deva,, proputovasmo poprilicno i vidim da je zadovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan ...Obrati paznju, ovo ti je zenski model. Kopcanje na lijevoj strani. Mozda on nije kao mi - mislim , mozda je šlank. Za struk bi se još snašao, al za kopčanje na levo ;D ;D Šalu na stranu, rek'o daj malo da se otvorim za ženinu opremu Nasao si na zeni da stedis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 6, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Obrati paznju, ovo ti je zenski model. Kopcanje na lijevoj strani. Mozda on nije kao mi - mislim , mozda je šlank. Za struk bi se još snašao, al za kopčanje na levo ;D ;D Šalu na stranu, rek'o daj malo da se otvorim za ženinu opremu Nasao si na zeni da stedis. ;D Jok na sebi ću... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma za 4 banke uzimaj i ne razmišljaj... nije za neko hladno vreme, ali generalno za tu kintu do 00... литл хинт: DAMEN GR. (npr) 44 znači kopčanje na jednu a HERREN GR. (npr) 56 kopčanje na drugu stranu.... E da, nema pravi protektor na leđima već nešto bzvz polu penasto tek da se znoje leđa. Ako je za ženu onda se OTVORI za još 20 ajvara pa uzNi 0507 model, ja je uzeh i mogu ti reći da vredi svaku banku i slična jakna kod nas košta preko 100...a ima i otvore (zip) za ventilaciju, samo što više nema baš veliki izbor brojeva tj. veličina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 9, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Ako je za ženu onda se OTVORI za još 20 ajvara pa uzNi 0507 model, ja je uzeh i mogu ti reći da vredi svaku banku i slična jakna kod nas košta preko 100...a ima i otvore (zip) za ventilaciju, samo što više nema baš veliki izbor brojeva tj. veličina Ma poručivao sam to od "you know who" ali je na post restantu i nije je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma poručivao sam to od "you know who" ali je na post restantu i nije je bilo E pa što jes' jes' , ja je poručih pre nego što su je ubacili u "restposten" artikle, al' je stvarno odlična za tu kintu... jbga, ni ova 0207 nije za potcenjivanje a cena je smeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ja jednu na snizenju,samo mi je frka zbog velicine. Kad sam narucivao cizme,velicina je bila ok ali zato rukavice prc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad jbg, nabaciš se na 110KG i uvek naručuješ najveće - nema omaške ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad jbg, nabaciš se na 110KG i uvek naručuješ najveće - nema omaške ;D ;D Dobra Fora... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 10, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imamo gospodža i ja te jakne. Vrede 40E bez razmišljanja, možda još koju desetku preko i to je to! Koliko para toliko muzike. Leti je paklena(bez uloška) zimi ne preterano topla (i sa uloškom), kišu izdržava, doduše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 820 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je već pomenuo da postoji miški i ženski model. Ima protektore ali je (bar meni) problem bio taj što nema otvore za ventilaciju. E sad, za te pare tražiti taj kon(m)for je možda previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4361 Napisano Mart 27, 2010 motoras, 2498 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neko iskustva sa ovom jaknom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.kakva bi iskustva jos hteo? za tu cenu jakna je dzabe moja je slicna drugaciji je kroj odlicna jakna platio sam je 70e i cizme su mi CYCLE SPIRIT to je jedna solidna i ozbiljna firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad nosim CYCLE SPIRIT 0507 JACKE, koja je veoma slicna koliko ja vidim. Odlicna jakna za malo para. Ja sam vozio celu zimu i nije mi bilo hladno, a kad se skine postava, prijatna je i na visim temperaturama (ima i luftere). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4361 Napisano Mart 27, 2010 motoras, 2498 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad nosim CYCLE SPIRIT 0507 JACKE, koja je veoma slicna koliko ja vidim. Odlicna jakna za malo para. Ja sam vozio celu zimu i nije mi bilo hladno, a kad se skine postava, prijatna je i na visim temperaturama (ima i luftere). ] Koliko se meni cini,najveca mana ove jakne i jeste to sto nema otvore za ventilaciju. Zato se i pitam kako je voziti se u njoj na 40. Model sam po sebi nije los, a cak i sa sadasnjom cenom za velike brojeve od 60€ dosta je povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...