Cojkin 1 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan 250e evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2693 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ubaciš mašinu od Tomosa (Apn,Ctx,Bt i sl) i voziš se k`o čovek! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, Vujo! Samo mislim da na ovu cenu treba uracunati i carinu, posto vidim da je covek iz Bijeljine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan masina je riknula skroz a da se ubaci neka masina dobra ideja zaboravio sam reci ima i kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan imali ko kakvu masinu da ubacim u ovu laverdu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan da je motor moj ja bi ga popravio,ne mogu da verujem da se ne moze popraviti,ako bi stavio neki drugi motor to vec nije to[budzevina] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan znam popravljao sam pa nisra opet riknula pukao klip otisla radilica i ko zna sta jos ako imas neku ideju reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kakve papire ima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan bosanske ali je istekla registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam na sajtu BIKEZ [laverda ] i nema podataka o tvom motoru,cudno. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan ja sam trazio djelove u italiji i nisam nasao redak motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam na sajtu BIKEZ [laverda ] i nema podataka o tvom motoru,cudno. ??? Zato ima na drugim sajtovima - progooglaj malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan bosanske ali je istekla registracija Steta sto je na bosanske, ne isplati mi se da ga kupujem, placam carinu, sredjujem, i mozda mi ne uspe na kraju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nasao laverdu 125 na jednom madjarskom sajtu ,isto neispravna ,covek trazi 200 evra,mislim da je agregat isti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan sad citam da je greska samo u paljenju, sve ostalo je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2693 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan nasao laverdu 125 na jednom madjarskom sajtu ,isto neispravna ,covek trazi 200 evra,mislim da je agregat isti . Zanimljivo, eto kombinacije za onoga ko je sklon budženju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast druze al kako doci do toga imali kakva adresa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces mogu ti naci adresu[u drugom kompjuteru je koji je na popravci],za dan -dva ,znam da se grad zove varpalota,blizu budimpeste,mozda je covek voljan da proda samo agregat a to mozes lako da prosvercujes kod carine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan VAZI DRUZE KAD SAZNAS ADRESU JAVI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan javicu,samo da mi poprave komjuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno imali ko kakvu ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...