GoranTini 320 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Auhhhh brate svaka Vam cast...procitah u jednom dahu. A ti si ga Komso seckao kao sto kaze Pera...Svaka cast jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Auhhhh brate svaka Vam cast...procitah u jednom dahu. A ti si ga Komso seckao kao sto kaze Pera...Svaka cast jos jednom! Goranče, slika ti ne odgovara novom motoru. Ajde pohvali se malo,vredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Divno ! Divni predeli, divni ljudi, divne slike ! Samo mi nesto nije jasno... Kako to da na mostu na Praci kisa pada neprestano vec 25 godina? ;D Sudbina, šta li je. Bilo je to na povratku sa prve moto koncentracije u Sarajevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U planu je nesto jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bre, Komso, da sam te sreo pre 25 godina, ne bih te prepoznao ;D ;D ;D Sjajno. Samo napred, stizemo vas Sigurno, pre toga mi stizemo kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sledi poziv!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7518 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 3126 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cekam vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bili mi , .... i kod Mise i Ljilje, nju ne zaboravljajte !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim temu,da ne kazete kako se matorci ne voze po ovoj vrucini. Po dogovoru sa drustvom iz Slovenije,Sneza u poslednjem trenutku odustaje od putovanja zbog temperature,u prosli petak oko 8,oo krecem.Vec je vrelo i odlucujem se za laksu varijantu oblacenja. Ja sam od onih koji su za brzu varijantu putovanja od tacke A do tacke B tako da se odlucujem za voznju autoputem.Voznja klasika,ravnica..ravnica,mala zadrzavanja na granicama,tankiranje goriva i oko 15,oo uz pomoc navigacije,nepogresivo,stizem na zadatu adresu u Ljubljani.Kilometar sat a i navigacija pokazuju predjenih 575km. Stajem ispred zgrade i javljam se Snezi kada u tom trenutku moja drugarica,prijateljica,brat,sestra Mateja ide sa posla.U prvom trenutku ne prepoznajem zenu, elegantnu,obucenu u lepu haljinu,stiklice,malo bolje pogledam ono Mateja.Navikao sam da je vidim u opremi,farmerice,cizme...... Pijemo kafu i po dogovoru dolazi Maus i krecemo na moto skuo kod MC Freising Riders u Kranj. Uz put stajemo na jezero,mislim da se zove Medvode,predivno,okrepljenje i osvezenje. url=http://fodi.frubar.net/files/98DC4F1C-B6CB-1B4D-9389-36825DE12F96.jpg][/url] Posle toga stizemo u kamp,ostavljam opremu u sator koji su moji dragi prijatelji postavili za mene jos u cetvrtak. Tu me lepe policajke kontrolisu,alko test! Posle toga pocinje sou zasto su se pobrinule igracice iz kluba koji ima predsednik kluba Drago.Ima tu mnogo toga da se vidi ali zbog cenzure samo deo postavljam. Subota ujutru,posle kafice i srneceg gulasa Mateja,Maus i ja krecemo u obilazak dezele.Prelepi predeli,mreza autoputeva,lokalni putevi u super stanju,sve cisto i sredjeno.Pravac Bohinj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se posle kraceg odmora i svracamo na Bledsko jezero,sra reci sto vec nije receno,uzivao sam. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Posle krecemo na Planicu preko Kranjske Gore.Opet predivni predeli i putevi,jednostavno reci uzivao sam. Stajemo kod spomenika zupniku koji je najzasluzniji za popularizaciju Triglava koliko sam shvatio.Predivam pogled na vrh Triglava. Posle odmora i rucka u Kranjskoj Gori vracamo se u Kranj u kamp.Vec pocinje vrela atmosfera zasto su se pobrinuli lokalni bendovi,zenski i sjajna grupa iz Zagreba,mislim da se zovu Dominanti. Opet nalecem na lepu kontrolu. Nesto lepo, cokoladno hoce da se slika sa cika Perom,ne veruje da su Srbi bas toliko losi pa bi da proveri! Upoznajem se ekipom iz coper klana Nemacka,prepoznaju ljudi pravog bajkera,zajednicka slika MK COPER SRBIJA i coper klana Nemacka,jes da su brojniji ali su sjajni momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jul 21, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan A gde si bio u nedelju, kad sam te čekalo sa Borisom HD u kampu Solaris sa šatorom za tvoj nastavak putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Slikam se sa Dragom,predsednikom kluba i tu nam prilazi neko,vidim poznata njuska,kad ono Mokl! ;D Malo atmosfere iz kampa. Posle lepog provoda i lepe noci,nedelja ujutro,pakovanje satora i opreme i pravac Ljubljana kod Mateje.Malo sredjivanja i dorucak. Kisa pada kao ujutru u Kranju.Cujemo se sa Mausom i odlucujemo da idemo na voznju prema Kopru.Cekamo da kisa prestane i da se osusi put u negde oko 2 krecemo.Naravno necemo autoputem nego putem kojim se oni stalno voze,poznaju svaku krivinu. Na tankiranju upozoravam Mateju da vozi malo sporije jer ih tesko pratim. Prolazimo kroz Postojnu i secam se davne 1987,mislim da je tada bilo,poslednje drzavno prvenstvo u karateu kada smo osvojili jedno zlato i jedno srebro,karate klub Sopot.Prolazimo pored ucenickog doma gde smo bili smesteni,lepe uspomene naviru. Nemam mnogo vremena za razmisljanje jer moji saputnici peglaju li peglaju. Stizemo do Crnog Kala gde svracamo na rucak.To je omiljena deonica za voznju bajkera iz okruzenja.Ima dosta policije i upozoravaju nas da usporimo.Po dogovoru dolazi nas drug Mario iz Umaga,na putu je iz Zagreba.Dosta price malo slika. Ponedeljak ujutro,Mateja odlazi na posao,dolazi Marjan i odlazimo da vidimo gde Mateja radi. Prava poslovna i uspesna zena. Pijemo kafu i rastajemo se,neko mora i da radi. Krecem,Marjan me ispraca jedan deo puta,pijemo kafu i pozdravljamo se. Povratak dosadan,malo zadrzavanje na granicama.Odlucujem da preko Brckog idem za Bijeljinu.Ogladnio sam i jede mi se teletina ispod saca,dolazim u Bijeljinu u kafic Driver mojeg druga i brata Cole,bilo kuda Cola svuda.Ostavljam motor i pravac rucak.Vracam se i pozivam mojeg coperasa Mladena,malo pijemo,mezimo i po dogovoru dolazi Zare.Sve propreme za skup su u zavrsnoj fazi.Ostajem do 00.oo,insistiraju da ostanem da spavam,ipak krecem i negde oko 02,15 stizem u Sopot. Sve u svemu bilo je extra,predjeno blizu 2000 km. Hvala puno Mateji,Mausu,Marjanu i Slavici na gostoprimstvu,bili su sjajni domacini. Naravno Dragi i njegovim igracicama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan A gde si bio u nedelju, kad sam te čekalo sa Borisom HD u kampu Solaris sa šatorom za tvoj nastavak putovanja? Izvini,promena plana,za sve su krive........znas vec ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan E Pero,ja bio siguran,da dođeš u posetu pa sam sa ženom pripremio oko 50 punjenih kalamara,da te ugostim pa da malo prekineš sa tom silnom prasetinom i jagnjetinom.Pošto nisam dobio pivo Lav imao sam u frižideru Jelen pivo sve za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pero - rođo, lepo si sve izveo -SAM! ČESTITAM :-* Pozdrav za Slovence i posebno Jamu 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pera - bio je extra vikend ;D. Baš smo se dobro proveli. A sledeči put, kad ova sparina malo prođe, dolaziš sa Snežom i da smislimo nešto novo :D . Puno pozdrava iz sparne Ljubljane - M. P.s. Mi uopšte ne vozimo brzo, nego kulturno, skoro sasvim u skladu sa zakonom ! M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E Pero,ja bio siguran,da dođeš u posetu pa sam sa ženom pripremio oko 50 punjenih kalamara,da te ugostim pa da malo prekineš sa tom silnom prasetinom i jagnjetinom.Pošto nisam dobio pivo Lav imao sam u frižideru Jelen pivo sve za tebe. Drugi put,Mokl me malo uplasio sa tim vasim kampom,ipak sam ja Balkanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pero - rođo, lepo si sve izveo -SAM! ČESTITAM :-* Pozdrav za Slovence i posebno Jamu 1100 Rekao sam ti licno ali hajde i ovde,bio si pozvan,rekao si da mozes tek u avgustu,motor ti nije registrovan........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pera - bio je extra vikend ;D. Baš smo se dobro proveli. A sledeči put, kad ova sparina malo prođe, dolaziš sa Snežom i da smislimo nešto novo :D . Puno pozdrava iz sparne Ljubljane - M. P.s. Mi uopšte ne vozimo brzo, nego kulturno, skoro sasvim u skladu sa zakonom ! M. Dolazimo i to uskoro,vidimo se u Bijeljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Mi uopšte ne vozimo brzo, nego kulturno, skoro sasvim u skladu sa zakonom ! M. HAHAHAHAHA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pera... bio mi je jedaon od lepših vikenda, jer sam mogao, da ga provedem i sa tobom ...kad god odlučiš opet svartiti ... tu smo p.s. jes ... Mateja je strašno jurila ... sledeči put, ja prvi vozm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan p.s. jes ... Mateja je strašno jurila ... sledeči put, ja prvi vozm ;D U tom slučaju ni ja neču ništa vidjet ;D ;D ;D M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde ste bre? Dosadili smo, a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...