Nikola-Pera 190 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Borise,Komsa je na putu,pa hajde ja da kazem neku. Bilo je voznje,druzenja,jeca,pica,kise,sunca,svega je bilo. Moatorci su se vozili,bili smo u CRO,bez mene,MNE,Albanija,Makedonija,Srbija. Ekipa iz Slovenije u sastavu Mateja,Marjan i Slavica,Bojan,Maus,Boris,Edi,Tomo i Mokl je krenula 01.06. a ja sam im se pridruzio sutradan i nasli smo se u Baru gde smo prenocili. Kisa je padala celim putem,temperatura oko 8. Posle lepo provedene veceri i odmora u hotelu,ujutru ustajemo a kisa i dalje pada.Doruckujemo i krecemo po kisi i preko granicnog prelaza Vladimir,ulazimo u Albaniju.Na pus pauzi srecemo momka is Skotske koji ide pesaka u Tursku,pomisljam kako ima i ludjih od nas bajkera! Preko Draca i Elbasana idemo prema Makedoniji.Sta reci o Albaniji,zemlja drvenih mostova,magaraca,bunkera ali i zemlja mercedesa,hotela,autoputeva,doduse u izgradnji.Nismo se mnogo zadrzavali,da popijemo kafu i pivo. Posle prelaska u Makedoniju iz Albanije i ubedjivanja sa carinicima i policijom oko placanja nekih 2 eura,ovi finiji su platili,ja nisam,rekao sam ovaj iza mene Tomo ce platiti,on naravno nije,Mokl je dobio priznanicu a nije platio,usledila je voznja do Mariova.Stizemo pred mrak,dizemo satore i pocinje da pada kisa koja ce nas pratiti ceo vikend. Bilo je stvarno lepo i pored loseg vremena,svaka cast domacinima.Tu je bio i Drazen iz Splita koji se vracao iz Turske. Bilo je tu nekih Slovenaca Era u gacama. Boris u stvari jama 1100 koji voli Zlaten Dab i pljeskavice. Bila je tu i pokazna vezba Crvenog Krsta Makedonije,simulacija saobracajne nesrece,nas Maus je bio jedan od glumaca.Sutradan ga zove drug iz Svedske,video je slike na netu,pita ga sta je to bilo,mislio covek da je stvarno. Mateja kao prava medijska zvezda daje izjavu za TV. Posle je morala malo da odmori. url=http://fodi.frubar.net/files/2EE300F6-922A-C744-97C1-843CB1F81EF7.jpg][/url] U nedelju ijutru posle pakovanja satora,neki nisu,ostavili su ih,Tomo i Mokl,krecemo za Srbiju preko prilepa gde svracamo na kafu. Posle dosadne voznje autoputevima stizemo u Topolu gde svracamo na rucak-veceru. Srecem u kafani skolskog druga koji placa pice,gazdarica kolace,ostalo ekipa,meni nisu dali da platim.Rastajemo se,odlaze u Stragare gde Maus ima kucu a ja i Boris svracamo kod Komse na tocilicu,tj pivo. Komsa ne dozvoljava Borisu da ide u motel i on ostaje kod njega a sta je i kako je bilo to ce bolje oni da ispricaju. Stizem kuci posle 5 dana i predjenih oko 1600 km. Dogovor je pao da ekipa sutra dodje kod mene. Nastavak sledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Posle odmora ekipa u ponedeljak stize kod Sneze i mene u goste. Posle odmora i picanca odlazimo na Kosmaj na rucak,red je da uzvratimo gostoprimstvo koje su nam pruzili zimus kada smo bili u Ljubljani. Pozivam Raju i Vesnu da dodju i da nam ulepsaju drustvo. Bilo je lepo,svracamo na jos po jedno picance kod nas i tu se rastajemo. Ali to nije sve,sutradan mi se javljaju Tomo i Mokl,koji su ostali u Leskovcu,da dolaze kod nas.Sta da se radi nego da ponovimo ugodjaj od juce. Odlazimo na Kosmaj i u kafani sedi neko drustvo i zovu Tomu,kolege sa posla iz Ljubljane dosle u posetu nasoj kinoteci,svet je stvarno mali. Posle lepog rucka i provoda,ispracam ih do Ralje gde svracamo kod Mise i Lilje Pei na pice.Pridruzuje nam se i Gremlin koji ce ih ispratiti do Lestana gde noce i sutra pravac na reli. url=http://fodi.frubar.net/files/5ACEE4F3-693A-8B4A-A452-B1B42673D97F.jpg][/url] Nadam se da sam docarao delic atmosfere druzeci se i vozeci desetak dana sa ovim divnim ljudima. Plan i dogovor je pao za sledecu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Neke sam slike postavio dva puta! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ovog Choperasa sa bradicom sam upoznao u Futogu prosle godine.Nazalost zaboravih mu ime Fin je lik, bas smo pricali nesto u vezi boja klubova i tako,da vas nedavim.Pa evo prilike da ga pozdravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ako mislis na mene,ja sam Pera,mada je u Futogu bilo puno clanova naseg kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je pera?? Ima tu bradicu i mladez to mi je ostalo u secanju Da bilo ih je puno ali eto nekako se potrefilo sedeli smo za stolom i caskali ako si to ti jos mi je draze jer sad znam ko si i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog Choperasa sa bradicom sam upoznao u Futogu prosle godine.Nazalost zaboravih mu ime Fin je lik, bas smo pricali nesto u vezi boja klubova i tako,da vas nedavim.Pa evo prilike da ga pozdravim Pa to je Pera, pisac reportaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pero, svaka ti cast za ovakvo predstavljanje, da ne kazem putopis! Ekipa je jedan dan svracala i do mene u Kraljevo, samo, slike su kod Marjana i Slavice, oni su malo vise slikali.. Posle smo se malo druzili jedno vece i na reliju... Pozdrav Ma/otorcima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore!Znam da su bili kod tebe,nisam mogao da dodjem. Da,ovo sam zaboravio da kazem,Bojan je sve vreme imao ukljucenu kameru na kacigi i snimao,bice bas dosta materijala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1752 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore!Znam da su bili kod tebe,nisam mogao da dodjem. Da,ovo sam zaboravio da kazem,Bojan je sve vreme imao ukljucenu kameru na kacigi i snimao,bice bas dosta materijala! tačno 150 Gb materiala.....ala če Marjan da se razveseli, kada če sve to pregledati i sređivati.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nocna smena je zakon,spoji lepo i korisno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pera, havla Doktor i ostalima, kojim se ne sečam imena na druženju. Ima slika, samo ne znam da jih postavim. A tek kako me je juče Bojan obradovao sa 150 GB snimka. Biče mnogo posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Komsa se vratio sa turneje,"turaj" slike bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Komša jel ti dobro služio šator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Komša jel ti dobro služio šator? Sator je sluzio dobro, koristio sam ga u dvoristu gde sam trenirao spavanje, inace je poklon od Borisa. Slika ce biti samo da se saberem, posto je putovanje potrajalo. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti matorca,pa to te Boris i pita,njegov nick je jama 1100,prsko si prijatelju. Popij nesto,nemoj da te uhvati predjelo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti matorca,pa to te Boris i pita,njegov nick je jama 1100,prsko si prijatelju. Popij nesto,nemoj da te uhvati predjelo! ;D krecana pero krecana nemoj da se cudis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posle onako lepog druzenja kod tebe, Komso, prikljucujem se i ja temi! Ma da nisam 40+! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Odluka da se malo vozamo okolo pala je jos pre mesec dana , ali nikako nismo mogli da podesimo vreme. Prvobitna zamisao je bila jedan vikend na moru, ali sve se korenito promenilo. Konacno smo krenuli u subotu 12.06.10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa : Techa Rajic i Milijana, Brka matori i Mira i Gorica i Ja. Start, naravno iz garaze posle jake domace kafe i rakice, pa preko Arandjelovca i Lazarevca do Valjeva gde je bila prva pauza, u odlicnoj pekari. A onda nastavak preko debelog brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malko smo zastajkivali zbog lokalnih znamenitosti (deda ima 83 god.i vise zivosti iduha), a ni nase dame nisu zaostajale.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura se neumoljivo pela, ali pogled je hladio dusu uz jaku podrsku prisutnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Gledati Drinu i okolis je neopisiv praznik za oci. Zato joj kretosmo u susret i voznja potece njenim tokom. U Ljuboviji nas saceka ljubazni vlasnik pumpe, kafane i prodavnice, istovremeno i osnivac paraglajding i rafting drustva. I onda slag, Bratunac-Rajska plaza, Boban i ekipa. Ko ih je upoznao zna kako je bilo, ko nije siromasniji je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sjajno, kao i uvek! Sa nestrpljenjem očekujem nastavak avantura naših "Matoraca"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Posle teskih diplomatskih pregovora. daj pivo da se zalije rostilj, i daj rostilj da se zatrpa pivo, jedva su nas pustili da krenemo dalje. A put je opet tekao niz Drinu, ovog puta ukrocenu, preko Milica do Vlasenice gde nas je cekao Milijanin stric i gde nije bila dugi niz godina. Tako je protekao prvi dan, uz planinsku hladnu izvorsku vodu i smeh pre spavanja. --NASTAVAK SLEDI SUTRA -- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...