scuba 15 Napisano Januar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, da sam znao ne bi vrljao po Ušću i po gradu. pozdrav matorcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E druze samo da si rekao da dolazis sacekali bi te,ovako smo se razmimoisli.Sto se tice slika necu da ih trpam u tvoj post ,ali evo adrese pa ko zeli moze da pogleda.Uzdravlje i do skorog vidjenja! http://www.facebook.com/group.php?v=photos&ref=ts&gid=99631737432 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 2, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Sretna 2010!!! tradicionalni skup u Celju 01.01.2010 u 12h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E druze samo da si rekao da dolazis sacekali bi te,ovako smo se razmimoisli.Sto se tice slika necu da ih trpam u tvoj post ,ali evo adrese pa ko zeli moze da pogleda.Uzdravlje i do skorog vidjenja! http://www.facebook.com/group.php?v=photos&ref=ts&gid=99631737432 Slike su ti odlicne kao i cela akcija. Ja sam mogao da prodjem kod vas i bez maske ;D Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sretna 2010!!! POSEBAN POZDRAV ZA ISTOIMENU BRACU SLOVENCE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 3, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan MO(A)TORAC se je danas popeo na brdo zvano Grmada 898 m. 1,5 h pešaka. Lepo vreme je izmamilo mnogo izletnika i planinara (jodlara - u vašem slengu). Grmada na dobrom smo putu agroturizam Triglav vrh Grmade upisna knjiga panorama crkvica sv. Neže Storžič iznad Kranja Mala Grmada sv. Katarina idemo doma još jedan pogled doping ko je bio gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci posle ovakvih slika,predivno,uzivao sam gledajuci,Tomo,svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike i priroda Ali ovde ja nevide da matorci voze nego planinare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 4, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike i priroda Ali ovde ja nevide da matorci voze nego planinare ;D Sve je to u svrhu dobrog osjećaja i kondicije za dolazeću moto sezonu, drugovi. A i prija posle sve pojedene svinjetine, piletine i ostalih omamljivih substancija. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zovite bre matorani obavezno drugi put kad budete isli u planine !!!!! Zoviteeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 4, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Zovite bre matorani obavezno drugi put kad budete isli u planine !!!!! Zoviteeeeeeee Pa u ovakve planine se ide u subotu ili nedelju, samo sam ovaj put vodio ženu u šetnju po gradu i tako me Pera ne može videti sa čašom ili flašom. Sretna nam 2010! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 4, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa u ovakve planine se ide u subotu ili nedelju, samo sam ovaj put vodio ženu u šetnju po gradu i tako me Pera ne može videti sa čašom ili flašom. Sretna nam 2010! Ne javljaj se Softiću! Najbolji izgovor je žena, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mokl,videcemo se uskoro i sa casama a i flasama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da se nesto vrti i da nismo staticni kada nema prilike za motor, sve je to u sklopu priprema za sezonu. Drugi neka sede kuci,citaju sve ovo i pitaju se sta im se dogadja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto ste dosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 15, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, ni vama nije lako! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=2048461&id=1286754840&ref=mf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=cikuntopola Hvala sto ste dosli!!! Žurka je bila extra, gostoprimstvo izuzetno kao i uvek,raspoloženje svih i izvanredna svirka. Hvala što ste nas zvali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i neku sličicu, mada je Cikun postavio prethodno iz njihovog šarža. Ambijent bez blica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i da se vidi nešto Malo da ne preteram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 24, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan >>MO(A)TORCI<< opet u akciji!! :o :o Danas sasvim nešto novo!! Planine, na žalost malo manje koloritne, današnja zove se Osolnik (859m). Kao što rekoh, vreme nije bilo baš za poziranje, uprkos tome, motorci ne odustaju nikad!! "Ajde bre, kreni već jednom!!!" Štrajkovi su danas u modi.... ...i kako smo pošli... ...evo nje!!! "GPS-i" kod nas okaćeni su na drveću. ...i polako stižemo vrh ...ali opet naletesmo na ogladnele koze, kopaju, da bi stigle do trave. Napokon prava tabla... agroturizam seljaćka peć jasle - improvizirana maketa mesta hristosovog rođenja ...i zadovoljna faca, vruč planinski čaj i rakija naravno povratak u dolinu Ja sam stavio "lance" (dereze). U dolini prihvatili smo se svinjskih posla. MO(A)TORCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 24, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dva drugara, planinara...! ;D Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Momci, svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ste vi to cilj sebi postavlii, a i realizacija je na visokom nivou. Kao što je opšte poznato, u Srbiji su u toku slavske aktivnosti i fotografski prikazi bi potrajali. VAMA ALAL VERA ZA VISINSKE PRIPREME. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,nema sta.Respekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...