Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA SUPER TENERA 1200 2C

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Velimje, nisi ti dobro pročitao tu stranicu na Wikipediji...

The Honda MH02, an organic matrix composite prototype, was fabricated and assembled at Mississippi State University's Raspet Flight Research Laboratory in the late 1980s and early 1990s

;D ;D

A o novoj ST je manje-više sve već rečeno. Ukoliko je ne bude u salonima da može da se odvozi neka probna vožnja, preko interneta je vala niko neće kupiti. Ja i da imam para ne bih uzimao ništa na slepo. Motor, pogotovo...

Ostaje nam da je NEKO uzme, pa kad je malo provoza da nam prenese utiske. Do tada možemo tu polemisati i diskutovati, ali bez ikakvog smisla :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

:) Ti reče da fabrika počinje 2011 da radi. To je tačno, ali hteo sam ti reći da se Honda već odavno bavi avio motorima... makar i u vidu prototipa.

• Drug član, 3618 postova

Pa spdzlla , ti nam ovde postavljas nesto sto ni fabrike nema  ;D

bice izgradena 2011 - te , ako bude sve kako treba

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_HA-420_HondaJet

Mozda do tad naprave i novu Afriku  ;D ;D

Ali , nije mi jasno , pricamo li mi o novoj Teneri , klavirima ili avionima ???

;D ;D ;D

Da, naravno, zato sam i postavio linkove i brosuru, tu se moze videti sve.

Tema je nova ST, izvinjavam se svima za off.

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Неколицина срећника може да освоји гратис авантуру... Мора да буде старији од 23, бар 5 година А категорију...  :'(

http://www.super-tenere.com/ride-for-life/

Još kad bi iz Srbije mogli da se prijavimo, bilo bi sjajno.... bitno da može iz Albanije... c,c,c,c,c.....

• Zainteresovan, 830 postova

Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji :(

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji :(

Što znači šta ?

Baci tu kantu od Yamahe i kupi PRAVI motor a to je kao što se zna BMW... :D :D :D

• Zainteresovan, 830 postova

Što znači šta ?

Baci tu kantu od Yamahe i kupi PRAVI motor a to je kao što se zna BMW... :D :D :D

Ruku na srce, ja bih rekao da je to Honda, ali ajde, da me ne ubije neko...  ;D ;D

Elem, nemogu da se otemem dojmu da je motor malen, osim ako su ove spotove snimali sa kosarkasima, sto sumnjam :). Voleo bih da vidim sliku na kojoj su Varadero, GS1200 i ST 1200 jedan pored drugog, pa d avidimo, deluje mi da je malen za ovakav motor, sto iz moje perspektive, jeste razocaravajuce ;)

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Što znači šta ?

Ruku na srce, ja bih rekao da je to Honda, ali ajde, da me ne ubije neko...  ;D ;D

Elem, nemogu da se otemem dojmu da je motor malen, osim ako su ove spotove snimali sa kosarkasima, sto sumnjam :). Voleo bih da vidim sliku na kojoj su Varadero, GS1200 i ST 1200 jedan pored drugog, pa d avidimo, deluje mi da je malen za ovakav motor, sto iz moje perspektive, jeste razocaravajuce ;)

И не само то, упореди кардан код новог VFR-а, Тенерин делује баш као играчка... Тотално неубедљиво...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja