Guest Velimlje Napisano Mart 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pa spdzlla , ti nam ovde postavljas nesto sto ni fabrike nema ;D bice izgradena 2011 - te , ako bude sve kako treba http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_HA-420_HondaJet Mozda do tad naprave i novu Afriku ;D ;D Ali , nije mi jasno , pricamo li mi o novoj Teneri , klavirima ili avionima ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Velimje, nisi ti dobro pročitao tu stranicu na Wikipediji... The Honda MH02, an organic matrix composite prototype, was fabricated and assembled at Mississippi State University's Raspet Flight Research Laboratory in the late 1980s and early 1990s ;D ;D A o novoj ST je manje-više sve već rečeno. Ukoliko je ne bude u salonima da može da se odvozi neka probna vožnja, preko interneta je vala niko neće kupiti. Ja i da imam para ne bih uzimao ništa na slepo. Motor, pogotovo... Ostaje nam da je NEKO uzme, pa kad je malo provoza da nam prenese utiske. Do tada možemo tu polemisati i diskutovati, ali bez ikakvog smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jager-u dobro kazes to za novu Teneru , ali link na Wikipediji ti nisi dobro procitao , to je bio prototip , drugciji avion ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti reče da fabrika počinje 2011 da radi. To je tačno, ali hteo sam ti reći da se Honda već odavno bavi avio motorima... makar i u vidu prototipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema: YAMAHA SUPER TENERA 1200 2C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa spdzlla , ti nam ovde postavljas nesto sto ni fabrike nema ;D bice izgradena 2011 - te , ako bude sve kako treba http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_HA-420_HondaJet Mozda do tad naprave i novu Afriku ;D ;D Ali , nije mi jasno , pricamo li mi o novoj Teneri , klavirima ili avionima ??? ;D ;D ;D Da, naravno, zato sam i postavio linkove i brosuru, tu se moze videti sve. Tema je nova ST, izvinjavam se svima za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan mozda ste vec videli ali ajd' da pomognem...http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 9, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Неколицина срећника може да освоји гратис авантуру... Мора да буде старији од 23, бар 5 година А категорију... :'( http://www.super-tenere.com/ride-for-life/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još kad bi iz Srbije mogli da se prijavimo, bilo bi sjajno.... bitno da može iz Albanije... c,c,c,c,c..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ne mozas se prijavit... znaju oni da ti vozis trafuku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa slušaj, da mi neko ponudi da badava doživim onakvo putešestvije, vozio bih i APN4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ma salim se i ja bih isao i na biciklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 10, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Raaadi, stvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2119 Napisano Maj 12, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rezi k'o besan lav. Ja bih ipak ovo odmah kod mene u garazu. Pardon, u vlasnistvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, napokon su napravili tih par komada prototipa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 15, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih ipak da su to serijski modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 15, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji Što znači šta ? Baci tu kantu od Yamahe i kupi PRAVI motor a to je kao što se zna BMW... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 16, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvih slika bejah i ja pomalo razocaran ... ali , sad mi se sve vise dopada ... http://www.moto.it/news/nico-cereghini-presenta-in-video-yamaha-supertenere.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji Što znači šta ? Baci tu kantu od Yamahe i kupi PRAVI motor a to je kao što se zna BMW... :D Ruku na srce, ja bih rekao da je to Honda, ali ajde, da me ne ubije neko... ;D ;D Elem, nemogu da se otemem dojmu da je motor malen, osim ako su ove spotove snimali sa kosarkasima, sto sumnjam . Voleo bih da vidim sliku na kojoj su Varadero, GS1200 i ST 1200 jedan pored drugog, pa d avidimo, deluje mi da je malen za ovakav motor, sto iz moje perspektive, jeste razocaravajuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 16, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Razocaran sam, videcemo jos, ali niti mi deluje robusno niti veliko a da bi opravdalo cenu 15.000 e. Bojim se da ce ovo biti samo bledi pokusaj Yamahe da se prikljuce GS, Varadero i KTM ADV 990 grupaciji Što znači šta ? Baci tu kantu od Yamahe i kupi PRAVI motor a to je kao što se zna BMW... :D Ruku na srce, ja bih rekao da je to Honda, ali ajde, da me ne ubije neko... ;D ;D Elem, nemogu da se otemem dojmu da je motor malen, osim ako su ove spotove snimali sa kosarkasima, sto sumnjam . Voleo bih da vidim sliku na kojoj su Varadero, GS1200 i ST 1200 jedan pored drugog, pa d avidimo, deluje mi da je malen za ovakav motor, sto iz moje perspektive, jeste razocaravajuce И не само то, упореди кардан код новог VFR-а, Тенерин делује баш као играчка... Тотално неубедљиво... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel su to hteli da kazu da je fz8 gey motor ? ili je on kao pametan jer je svoj parkirao ispod nastersnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...