P.S. Dzon 103 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Crni_NS je napisao: Nego, imam i ja jedno pitanje, deluje mi da je pogonski lanac dosta labav, a nemam vise mogucnost da ga dotegnem (doslo je do kraja). Moguce da se malo istegnuo (ne znam ni kad je menjan poslednji put (mada lanac i lancanici deluju ok). Da li je ok da mozda skinem jednu kariku i na taj nacin skratim lanac, pa da posle mogu da ga stelujem? Nasao sam neki alat na KP za 2500 rsd (crvena kutija no name alat) pa mislim da ce uz pomoc brusilice resiti problem. Ja se ne bih zezao sa tim, jer lanac nikada nije ravnomerno istegnut, nego je negde vise, negde manje, negde nije uopste. Ti izbacis jedan link, ali ti ostane trzaj, ostaje ti to da ce u jednom segmentu da bude zategnut kao struna, a u drugom labav kako se tocak vrti. Moje iskustvo - nov lanac + novi lancanici uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Crni_NS je napisao: Nego, imam i ja jedno pitanje, deluje mi da je pogonski lanac dosta labav, a nemam vise mogucnost da ga dotegnem (doslo je do kraja). Moguce da se malo istegnuo (ne znam ni kad je menjan poslednji put (mada lanac i lancanici deluju ok). Da li je ok da mozda skinem jednu kariku i na taj nacin skratim lanac, pa da posle mogu da ga stelujem? Nasao sam neki alat na KP za 2500 rsd (crvena kutija no name alat) pa mislim da ce uz pomoc brusilice resiti problem. Ako se bas resis na taj korak, onda umesto tog alata imas u MotoBike na primer, brzu spojku, koja kosta 400-500 dinara i mnoooogo je jednostavnije resenje nego da ga ti nitnujes. Ja sam moj novi lanac tako spojio, funkcionise savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Jul 29, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @P.S. Dzon hvala na odgovoru. Nisam razmisljao na taj naci da moze neravnomerno da se istegne, ali skroz je logicno... Sto se tice brze spojke, to mi je super prakticno i to sam prvo trazio, ali su mi rekli da za moj motor toga nema i prodali mi tu sto se nituje. Ali ajde probacu ponovo da vidim na sajtu mozda su dobili u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 30, 2023 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sa imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jul 30, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Crni_NS je napisao: @P.S. Dzon U akuservisu kazu da je po njima akumulator dobar, da pri ipterecenju padne na 91%, ali se posle povrati. Pokusacu jos da ga prikacima kablovima na auto, ugasen naravno, i ako ne bude upalio onda akumulator definitivno otpada kao problem. E sad sta je moglo da se pokvari na motoru koji je stajao parkiran u garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, Da li je nekome slučajno poznat ovaj motor iz Bečeja? http://www.polovniautomobili.com/motori/22569058/bmw-f650gs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Decembar 15, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Luka9905 je napisao: Pozdrav ekipa, Da li je nekome slučajno poznat ovaj motor iz Bečeja? http://www.polovniautomobili.com/motori/22569058/bmw-f650gs Ovako sam ja hteo mog da prodam da bih kupio veceg. A onda sam shvatio da i kad dupliram lovu ne mogu po aktelnim cenama da kupim nista pismeno. I tako cuti i teraj Ako sam dobro razumeo od ulaganja imas sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako računam da nije baš sve, da to može biti mnogo više Ako je samo navedeno potrebno uložiti, to možda i ima smisla. Više mi je da vidim da neko slučajno ne poznaje mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5408 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi pa proveri, meni iz nekog razloga deluje da je prodavac malo nesrećno napisao šta je on radio od ulaganja Nekako mi ne ide da napiše da sve to treba, a da je u odličnom stanju, mada moguće je da grešim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Živke, u pravu si, to je sve odrađeno. Navodno motor spreman da obiđe svet. Spremam se da ovih dana odem da pogledam mašinu. Ne razumem se baš najbolje, pa ako ima neko da ko nema pametnija posla, ili neko blizu Bečeja, da pogledamo mašinu, neka se javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Decembar 15, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da li lepo pali (za jednog jednocilindrasa) . Kvacilo da li je meko. I obavezno menjac da ne ispada iz neke brzine, uglavnom druga. Malo ga nategnes kada ga budes probao i to je to. Pogledaj lanac, lancanike. I cisto pitaj za filter goriva da li zna da li je menjan skorije, jer one je skuplja stvarcica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Decembar 15, 2023 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga iz BGa sa F650GS/dakar/ CS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Decembar 15, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, srbac je napisao: Ima li nekoga iz BGa sa F650GS/dakar/ CS Ima. Pricaj sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Decembar 25, 2023 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovog iz Bečeja, jedino me buni što nema one prekidače za ABS, da li je to model bez ABS-a (on tvrdi da ga ima i da se palio), isto nema ni grejače ručki, ili je riknuo, pa je neko skinuo prekidače. Kaže da ABS gasi na dugme na satu, žao mi je što nisam insistirao da ga ugasi, zaboravih se. Znate li nešto više o tome? Ostale koje sam gledao svi imaju to crno kućište sa prekidačima na kormanu. Jedino on nema. Sve u svemu, nekako nedorečen ostadoh, vuče blago u levo kada se pusti volan, ali su i gume dosta stare, prednja je 2012. godište. U najboljem slučaju gume su u pitanju. Menjač, kvačilo, sve super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Decembar 26, 2023 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim u prednjem tocku nema kabla i senzora ABSa, i nema onog tanjira rešetke u disku koji čita signal. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Decembar 26, 2023 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Da li je moguće da je model bez ABS-a, ili je skinut? Ne znam da li su se proizvodili ovi modeli bez ABS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Decembar 26, 2023 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je model bez ABSa. Inače ABS i nije neka važna stavka na motoru koilko ljudi pričaju. Imam ga tri godine i još ga nisam primetio da ga imam, osim kada sam namerno probao da li radi, na šljunku . Pre toga ga nisam imao 45godina i isto nisam primetio da mi treba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Decembar 26, 2023 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iz Bečeja je model bez ABS-a. Kao što ti je Srbac i napisao na prednjem točku nema senzora i nema rešetkastog venca tako da definitivno nema ABS. Proizvodili su se modeli bez ABS-a, moj je takođe bez ABS-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nestonovo_12_veljko 18 Napisano Januar 10 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco, Srecna vam Nova Godina svima, puno zdravlja i predjenih kilometara! Jedno pitanjce, menjao bih pre ove sezone diskove i plocice na svom f650GS '07god, jel moze neko da mi preporuci odakle da ih porucim? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Maj 2 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li neko zna gde može da se nabavi šraf koji je obeležen na slici ispod? Jedan od četiri šrafa koji se šrafe sa desne i leve strane rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Maj 3 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U Delti možeš naručiti bilo šta sa BMW motora! Brzo stiže i nije preterano skupo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Maj 4 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 5. 2024. at 9:53, srbac je napisao: U Delti možeš naručiti bilo šta sa BMW motora! Brzo stiže i nije preterano skupo ! Hvala na odgovoru Srbac! Uradiću tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 70 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Jedno pitanje, da li neko ima majstora da preporuci u NS i okolini za F650 GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 24 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Fiter goriva za drugovog F 650 GS trazimo. Da li ima u sebi regulator pritiska ? Da li odgovara MANN WK 711/1 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Maj 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ninja66 je napisao: Pozdrav Fiter goriva za drugovog F 650 GS trazimo. Da li ima u sebi regulator pritiska ? Da li odgovara MANN WK 711/1 ? Ako je u pitanju 1 - cilindraš, filter je sa regulatorom pritiska ( pritisak 3.5 Bar-a +/- 0,20 Bar ) kataloški broj originala 13 53 2 343 565. Promenio Maj 24 član Niske pogrešan podatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...