bigbaksuz 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan E,kada bi ste vi znali koliko sam bila protiv toga da mrxfon kupi motor!Znam,pitacete zasto?Ako vam kazem da su moja saznanja o motorima i motorasima bila na nivou toga da motore voze samo nabildovani celavci kojima je zadovoljstvo da bez kacige protutnje gradom na svom R -u,a pri tom se mrxfon nikako ne uklapa u predjasni opis(niti je nabildovan, niti je celav, nit' vozi bez kacige ),mislim da ce vam sve biti jasno! Ali,sve moje pridike i molbe da ne kupi motor nisu vredele,jer on je tezio ka tome da ispuni decacki san,svidelo se to meni ili ne. Dolaskom motora u nas zivot,kao njegova prikolica,dosao je i bjb forum.Gledajuci mrxfona-a kako provodi pola dana citajuci tamo neke price o motorima i popravkama istih,ne mozete,a da ne poludite!Pomislih tada:"Ma,sta ima da ludim,'ajd bolje da vidim cime se on to zanima". I, sta mislite?Sta je dalje bilo?Pa,evo,ne "skidam" se sa foruma. Kaze mrxfon da sam sada vise u toku sa desavanjima na forumu od njega.Redovna ga obavestavam o akcijama,izletima i novim putopisima koji su "osvanuli" na stranicama foruma. Da nisam iz znatizelje zavirila u taj njegov svet,nikada ne bih znala da su istinski ljubitelji motora neki sasvim obicni ljudi kojima motor sluzi za voznju,upoznavanje i uzivanje u prelepim predelima nase Srbije i ostalih delova zemaljske nam kugle. Ne bih znala da motorasi vole druzenja,pomazu onima koji su u nevolji i teze da akcijama koje organizuju, kulturu voznje motocikla podignu na visi nivo. "Viseci" na stranicama ovog foruma, moje znanje o motorima se prosirilo.Sada znam da razlikujem R-ove od enduro motora,razumem se u flip up i full face kacige,znam gde i za koliko novca moze da se kupi oprema ili da se popravi motor,.... Priznajem,nije to neko veliko znanje,ali za nekoga ko do skoro nije znao bas nista o moto svetu,ovo je za pet i to u Dnevnik. A,da....Znam i da sada volim motore i sa nestrpljenjem cekam da mrxfon dodje sa posla, pa da krenemo u voznjicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Happy end, kao u Hollywood-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super dobrodosla i puno kilometara... imam utisak da ceš pisati odlicne putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobrodošla. Pozdravi Marka. Ja još nisam registrovao motor (nestašica), zato se ne javljam za vožnju . Pozzz Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem kriv sam po svim stavkama optuznice :-) Samo cekam da jednom dodje i da me pita "Aj' daj jedan krug". Bolju suvozacicu nisam imao, od prvog sedanja na motor ko da vozim sam. Inace novinar je po profesiji tako da ce biti putopisa, samo kad ja ne zaboravim fotoaparat ili da napunim baterije :-\ Welcome to our world ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, mrxfon je i muzičar. On uči da svira na nekom čudnom japanskom sintisajzeru od šes' oktava marke jamaha. Imam jednog drugara koji ima jamahin bubanj, pa ću da ga zbarim da sviraju u bendu. A danas me pitao imam li nularicu i znam li neku teretanu u kraju... Šta mu bi, ne liči na njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Dopada mi se predstavljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1456 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1966 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla. Sto se yamahe tice evo mi ga njihov klavir u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zezajte, zezajte samo se tesim sto ne vozim traktorchice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbaksuz 0 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Gospodinu mrxfon-u i gospodinu HoochieMan-u porucujem da bolje snage svog sintisajzera i traktorceta odmere na Adi Huji cim osvane sledeci suncan dan (tamo negde u aprilu ) a, ne da mi ovde off-uju predstavljanje! ;D P.S. E,vala neka sam im rekla! Ostalima se zahvaljujem na dobrodoslici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 13, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljanje kao scenario-kako da obicni ljudi saznaju nesto vise o motoristima od onoga sto vec ne znaju!!! ;D Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19350 Napisano Octobar 13, 2009 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za predstavljanje! Puno, puno duha... Sa tvojim dragim sam vozio par puta i mogu samo da kazem - bas mi je drago sto se razumete. A i scenario mi je nesto poznat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, odlicno predstavljanje a i nick-name! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saska 0 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da skroz mi je jasno o cemu pricas;-)...tako sam i ja reagovala dok nisam prvi put otisla na druzenje sa bajkerima a o ovom otrovu zvanom forum ne zelim ni da komentarisem:-)))Zaljubih se i ja u motore:-)Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 13, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan HIhihihi! Bas kul uvodna rec o tebi.... Veliki pozdrav i dobro nam ti dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbaksuz 0 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,hvala vam na lepim recima! Drago mi je da vam se svidelo ovo moje sacinjenije! Pozdrav svima od "bednog piskarala"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i svaka cast za uvodnu rec pet+ :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Oooooodlično! Warm welcome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla, zanimljivo predstavljanje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ispred sindikata! Dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbaksuz 0 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...