Jump to content

Moto Zajednica

Totalni obrt

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

E,kada bi ste vi znali koliko sam bila protiv toga da mrxfon kupi motor!Znam,pitacete zasto?Ako vam kazem da su moja saznanja o motorima i motorasima bila na nivou toga da motore voze samo nabildovani celavci kojima je zadovoljstvo da bez kacige protutnje gradom na svom R -u,a pri tom se mrxfon nikako ne uklapa u predjasni opis(niti je nabildovan, niti je celav, nit' vozi bez kacige :)),mislim da ce vam sve biti jasno!

Ali,sve moje pridike i molbe da ne kupi motor nisu vredele,jer on je tezio ka tome da ispuni decacki san,svidelo se to meni ili ne.

Dolaskom motora u nas zivot,kao njegova prikolica,dosao je i bjb forum.Gledajuci mrxfona-a kako provodi pola dana citajuci tamo neke price o motorima i popravkama istih,ne mozete,a da ne poludite!Pomislih tada:"Ma,sta ima da ludim,'ajd bolje da vidim cime se on to zanima".

I, sta mislite?Sta je dalje bilo?Pa,evo,ne "skidam" se sa foruma.:)

Kaze mrxfon da sam sada vise u toku sa desavanjima na forumu od njega.Redovna ga obavestavam o akcijama,izletima i novim putopisima koji su "osvanuli" na stranicama foruma.

Da nisam iz znatizelje zavirila u taj njegov svet,nikada ne bih znala da su istinski ljubitelji motora neki sasvim obicni ljudi kojima motor sluzi za voznju,upoznavanje i uzivanje u prelepim predelima nase Srbije i ostalih delova zemaljske nam kugle.

Ne bih znala da motorasi vole druzenja,pomazu onima koji su u nevolji i teze da akcijama koje organizuju, kulturu voznje motocikla podignu na visi nivo.

"Viseci" na stranicama ovog foruma, moje znanje o motorima se prosirilo.Sada znam da razlikujem R-ove od enduro motora,razumem se u flip up i full face kacige,znam gde i za koliko novca moze da se kupi oprema ili da se popravi motor,....

Priznajem,nije to neko veliko znanje,ali za nekoga ko do skoro nije znao bas nista o moto svetu,ovo je za pet i to u Dnevnik. :)

A,da....Znam i da sada volim motore i sa nestrpljenjem cekam da mrxfon dodje sa posla, pa da krenemo u voznjicu! :D 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Super :) dobrodosla i puno kilometara... imam utisak da ceš pisati odlicne putopise :)

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Pa dobrodošla.

Pozdravi Marka.

Ja još nisam registrovao motor (nestašica), zato se ne javljam za vožnju  ;).

Pozzz Nikola.

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Priznajem kriv sam po svim stavkama optuznice :-)

Samo cekam da jednom dodje i da me pita "Aj' daj jedan krug". Bolju suvozacicu nisam imao, od prvog sedanja na motor ko da vozim sam.

Inace novinar je po profesiji tako da ce biti putopisa, samo kad ja ne zaboravim fotoaparat ili da napunim baterije  :-\

Welcome to our world  ;D

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Inače, mrxfon je i muzičar.

On uči da svira na nekom čudnom japanskom sintisajzeru od šes' oktava marke jamaha. Imam jednog drugara koji ima jamahin bubanj, pa ću da ga zbarim da sviraju u bendu.

A danas me pitao imam li nularicu i znam li neku teretanu u kraju... Šta mu bi, ne liči na njega...

• U prolazu, 2 postova

Gospodinu mrxfon-u i gospodinu HoochieMan-u  porucujem da bolje snage svog sintisajzera i traktorceta odmere na Adi Huji cim osvane sledeci  suncan dan (tamo negde u aprilu  :D) a, ne da mi ovde off-uju predstavljanje!  ;D

P.S. E,vala neka sam im rekla! :P

Ostalima se zahvaljujem na dobrodoslici !

• Ne silazi, 5563 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Predstavljanje kao scenario-kako da obicni ljudi saznaju nesto vise o motoristima od onoga sto vec ne znaju!!! ;D

Dobrodosla!

• U prolazu, 17 postova

Da skroz mi je jasno o cemu pricas;-)...tako sam i ja reagovala dok nisam prvi put otisla na druzenje sa bajkerima a o ovom otrovu zvanom forum ne zelim ni da komentarisem:-)))Zaljubih se i ja u motore:-)Pozz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja