Jump to content

Moto Zajednica

Juce u Kikindi Gabor imao udes !!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: TT600R

Vise ne vredi nista ni pricati jednostavno ih samo izvuci iz kola i prebiti na mrtvo ime. Juce mi u goste dodje Hodik Gabor, na forumu poznat kao Gabor raniji nick cobra, dosao decko na sladoled a usput i malo da se provoza. Ceo dan bili zajedno zezali se i pricali o sranjima koji se svaki dan desavaju na nasim putevima vezano za nas bajkere. Negde oko pola 8 se rastajemo on krece kuci za Adu, ja ulazim unutra sedam da ubacim nesto usta i nakon par minuta proleti hitna pomoc pored kuce. Prebledeo sam odma mi je najgore proslo kroz glavu, ali smirim se posto ga poznajem nikad nejuri i uvek je u full opremi. Kao ono sranja zvoni mi mobilni i on me zove jedva ga cujem a razumeo sam samo semafor. Izlecem iz kuce i trcim prema prvom semaforu. Stizem tamo ne vidim nista ja brzo sprint ka drugom kao ono kobmi stoji preprecen na sred puta. Obilazim kombi i iza na parkingu nalecem na Gabija lezi pored motora i doktori oko njega urlaju. Drz nedaj uspevam da popricam sa njim i vidim da je svestan i najgore vidim otvoreni prelom desnog skocnog zgloba. Oni ga odnose ja ostajem motor da spakujem i da izudaram vozaca kombija. Sreca u pandure oko mene mislim da bih ubio vozaca. Posle se smirim i popricam sa vozacem da vidim sta je bilo kad ono isto sranje sto svi cujemo svaki dan " NISAM GA VIDEO". Sreca vozac ispred milicije priznaje da je kriv i kaze da Gabi nije brzo vozio.

Vozac kombija je bio parkiran sa desne strane puta i hteo je polukruzno da prece na drugu stranu tj u drugu traku. Gabor je to video prikocio malo i kad je video da je kombi stao pomislio je da ga je video dao je zmigavac i krenuo sa obilazenjem, kad eto ti sranja njega ovaj nije video i tacno kad je Gabi preticao ovaj je nastavio sa izvodjenjem polukruznog i drknuo motor tj. direktno Gabija u desnu nogu. Koliko je tu bilo srece neznam bitno je da je Gabor nije imao vecih povreda tipa glave stomaka itd...

Gabor se trenutno nalazi u Kikinskoj bolnici ceka operaciju koja ce biti obavljena tek za 15 dana u NS gde ce nastaviti sa oporavnjenjem.

Nemam pojma vise sta da vam kazem cim budem imao nekih novih informacija javicu. Trenutno je ok prica zeza se samo ne moze da ide.

Evo ostavicu broj telefona ako neko oce da stupi u kontakt snjim a znam da je vas  dosta sa foruma poznavao.

HODIK GABOR 069/621-316

post-167-12879051350046_thumb.jpg

post-167-12879051350427_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

E jebo više i motor i kola i kompletan sabraćaj. Verovatno će početi da nas otkidaju i kad smo parkirani. Do qrca, ni sladoled više ne možeš da pojedeš bez sranja. Gaboru želim što brži oporavak i bez posledica mada je kraj ove sezone definitivno otišao u aut.... Kad goveda voze sve i svašta  :-[

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Pu bre jbt,pa s njim i Jagerom sam isao na davanje krvi za vikend...Opet polukruzno i nisam te video..ne vredi,moracemo svi one sirene da metnemo k`o sto cika Arakis ima..

Gaboru zelim da brzo ozdravi i sedne na motorce...

• Integrisan, 8515 postova

Neverovatno... zaista ne mogu da verujem!

Upoznao sam coveka proslog vikenda na BJB davanju krvi! Dosao, dao krv i poveo sestru... Vozi sjajan motor, drzi ga u savrsenom stanju.

Druze, drzi se! Noga ce biti bolje sigurno.

Jbg, bas me je preseklo...

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Sad sam se čuo sa Gaborom, dobro se oseća i kaže da nema frku, bio mu je doktor iz Novog Sada, pregledao ga i operisaće ga za 15 dana. Kaže da neće biti nikakvih posledica, ali je ova sezona završena i soko već pravi planove za Umag iduće godine. Dobro je da ga volja ne napušta i da sledeću sezonu započinje na vreme. Kaže, takođe, da je tip iz kombija bio izuzetno korektan i da njegov sin takođe vozi motor pa mu je još više žao kako nije uočio motor... jbg, sranja se dešavaju svima... Najbitnije je da je Gabi OK a čak ga i ne pitah šta je sa motorom-to se sve može sreditii, a glava je jedna

• Drug član, 3054 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Puno pozdrava Gaboru i zelje za sto laksi i brzi oporavak od mene i Ljilje. Decko velikog srca koji nije zasluzio da mu se desi ovako nesto.

• Integrisan, 8515 postova

... Decko velikog srca koji nije zasluzio da mu se desi ovako nesto.

Upravo tako - covek koji je vozio od Ade do Beograda da bi dao krv, a onda nazad do Ade.

Samo to govori sve...

... Decko velikog srca koji nije zasluzio da mu se desi ovako nesto.

Upravo tako - covek koji je vozio od Ade do Beograda da bi dao krv, a onda nazad do Ade.

Samo to govori sve...

Posle BG-a do NS da se vidi sa ekipom iz IRIGA i posle za Adu.

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Da li mozes da napises na kojoj raskrsnici je doslo do udesa?Bas sam se juce provozao kroz Kikindu...

Gaboru zelim brz oporavak!

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

...a znam da je vas  dosta sa foruma poznavao.

HODIK GABOR 069/621-316

Druže, ne moj u prošlom vremenu - pu pu pu... :(

Gaboru držim fige da sve prođe ok :)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Sad sam se čuo sa Gaborom, dobro se oseća i kaže da nema frku, bio mu je doktor iz Novog Sada, pregledao ga i operisaće ga za 15 dana. Kaže da neće biti nikakvih posledica, ali je ova sezona završena i soko već pravi planove za Umag iduće godine. Dobro je da ga volja ne napušta i da sledeću sezonu započinje na vreme. Kaže, takođe, da je tip iz kombija bio izuzetno korektan i da njegov sin takođe vozi motor pa mu je još više žao kako nije uočio motor... jbg, sranja se dešavaju svima... Najbitnije je da je Gabi OK a čak ga i ne pitah šta je sa motorom-to se sve može sreditii, a glava je jedna

Ovo govori vise od pune kutije knjiga!

Motor se dakle tesko uocava! Ako ga on, koji ima sina na motoru, nije uocio, kako ce ga uociti neka corava baba ili pijana budala?

Znaci svaki auto je potencijalni ubica i treba uvijek ocekivati ovakve manevre cim ima mjesta da se odrade!

U ovoj konkretnoj situaciji bi bilo sigurnije da je potrazio ocni kontakt, ili svirnuo, ili (u krajnjem slucaju) da ga je  pustio da odradi sta god da je ovaj bio zapoceo. (Znam de je lako posle pricati i praviti se pametan)  ;)

Brz oporavak.

Da li mozes da napises na kojoj raskrsnici je doslo do udesa?Bas sam se juce provozao kroz Kikindu...

Gaboru zelim brz oporavak!

Kod Maxia se desio udes

...a znam da je vas  dosta sa foruma poznavao.

HODIK GABOR 069/621-316

Druže, ne moj u prošlom vremenu - pu pu pu... :(

Gaboru držim fige da sve prođe ok :)

Ja se izvinjavam.....

• U prolazu, 74 postova

Neverovatno .

Nisam bio dva dana pored računara sad sam seo da pročitam forum kad vidim ovo.

Gabor i ja smo pričali  juče oko podne zbog nekih delova najverovatnije posle krenuo za Kikindu.

Hvala Bogu da nema veće povrede mada je i ovo dosta veliko sr..nje. Inače je primeran vožač uvek je u opremi.

Sutra ću ga zvati da vidim kako je.

Gabore brz oporavak biće sve ok

• Svakom po zasluzi, 12443 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Gabore druže, drž' se, strašno mi je žao što si nagrabusio ni kriv ni dužan.

Što pre da ozdraviš pa opet zajedno u akcije ;)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pfffffff.... STRAŠNO!!!

Evo sad sam se upravo čuo sa Gaborom i sve vas pozdravlja.... Manje-više će problem sa prelomom biti OK nakon operacije, ali DOKLE VIŠE tih polukružnih okretanja?? Ljudi, ne četvore, već OSMORE oči da otvorimo svi...

Gaborova sreća u nesreći je, da je vozač kombija na kraju ispao fer igrač. Kaže Gabor da je hitna stigla za 3 minuta, a policija za 20 ?!?!? I onda je policajac krenuo da se istresa na Gabora, onako povređenog, pošto je bio pri svesti pa mu se moglo...: Ma sigurno si išao brzo, vidi na šta ličiš, pijan si.... A vozač kombija: HALOOOOOOOo... ja sam kriv! Nisam ga video! Gaboru su vadili krv i onda su ustanovili da nije pio... UHHHHhh...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja