PremieRacing 3084 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Impresivno... Ovo je Kula ako se ne varam, kada si vozio trku (koje godine) i koliko puta je u Kuli vozen SM? Jel imas neku sliku sa zemljanog dela staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gde sam,sam na slikama to je kula, ovo sa jos nekim takmicarima je pula,hrvatska. Vozio sam samo 2 trke ove godine,zbog faxa,a i zbog guma posto je na par trka bila kisna trka,a nisam imao gde da nabavim kisne gume. 1 prvo mesto,4. u alpe adria,i na drugoj trci 2. Sledece sezone cu voziti vise trka. Ali izgleda da ne vredi ni ovo sto pisem posto samo nas 2-cu zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Trojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Četvoricu Samo ti piši i kači slike biće još zainteresovanih. SM je atraktivan, ni meni nije jasno zašto je kod nas neafirmisan, a mislim da ne zahteva mnogo ulaganja da bi se vozio. Staza u Kuli je odlična ali ne dovoljno iskoriščena. Bez obzira na mali broj trka koje si vozio ove godine postigao si odličan uspeh, samo nastavi i biće još pobeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I mene mnogo zanima, samo sto mi nedOstaje vremena..... MNOGO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kao rekreativca me baš zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd sad da pojasnis klase za PH i za Alpe Adria. Kakva je kategorizacija i dali postoji nesto tipa 'happening' za amatere bez iskustva. Koliko te kosta 1 trka i jel pomazu drugari (fizicki i finansijski) ili si sam... I na kraju, gde treniras?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan zanima zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koju si ALPE ADRIA vozio? Pula? Pokusavam da nadjem ali NE mogu??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan da u puli. Ali to je u ovoj klasi SM KUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd sad da pojasnis klase za PH i za Alpe Adria. Kakva je kategorizacija i dali postoji nesto tipa 'happening' za amatere bez iskustva. Koliko te kosta 1 trka i jel pomazu drugari (fizicki i finansijski) ili si sam... I na kraju, gde treniras?!? U PH postoje klase sm kup(amater),s1 i s-open. Klasu koju ja vozim je sm kup i to je kao amaterska klasa,mada je ja nebi bas svrstao u tu klasu,posto su vremena prve 3-ce bolja od ovih iz s1 ili s-open,a opet nemamo tako dobre motore,sto znaci da bi mogli da se nosimo sa njima ako bi imali bolje motore. Takodje u toj amaterskoj klasi su ljudi koji su nekad vozili kros ili sm ili mladi momci koji su zeljni dokazivanja,tako da nismo ni mi za bacanje. u tu klasu mozes uci sa sm-om koji je gradski,ali to isto utice na rezultat. Toliko za sad pitajte sta god vas interesuje ja cu pokusati da dam odgovore na sva vasa pitanja... Kiiiiikkkkiiii gde si sad trebao bi i ti da se ukljucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeehhehehehehheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj,ljudi moji......a ja se zapricao sa nekim ribama kraj staze,nisam obratio da se kuckate,jbg,sta cu kad me obozavaju ))) e ovako, vozaca i trkaca ima i vise nego sto mi mislimo,samo daj te da se pokrene prica o supermotu ,sve staze cemo iskoristiti koje mozemo,i uveravam vas da ce SUPERMOTO biti popularniji od bilo kog moto sporta u srbiji......SAMO DAJ TE LJUDI VI KOJI STE U NEKOM BOLJEM POLOZAJU OD NAS TRKACA,VOZACA,GLEDAOCA,NAVIJACA....PREDUZMITE NESTO I DAJ TE DA I SRBIJA IMA TO ZADOVOLJSTVO DA UGOSTI STRANE VOZACEKAO STO ONI NAS UMEJU DA UGOSTE..... ZIVEO SUPERMOTO!!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jao kiki prosrao si se i sad nece vise niko da pise!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan jao kiki prosrao si se i sad nece vise niko da pise!!!!!!!!! nije istina nego je ovde jaka konkurenciija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 14, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan jao kiki prosrao si se i sad nece vise niko da pise!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji sansa da se sada preko zime organizuje i na prolece odrzi neka "promo" trka, da se zainteresuje sto vise ljudi. Siguran sam da ima dosta onih koji bi ucestvovali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji,ajde samo da vidimo ko je zainteresovan od vas sa foruma,ja mogu dovuci nekoliko sponzora ukljucujuci i mene. tako da se javljajte da vidim broj takmicara. Ozbiljan sam u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako sam i ja mislio, da sami trkaci snose neki deo troskova. Ja cu ucestvovati sigurno pa makar me svi odrali za po krug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je super. Daj boze da zazivi. Nebi bilo lose na pocetku ne deliti klase prema cci spec, vec podeliti vozace u 2 grupe, na one koje imaju iskustvo i na one koji su totalni pocetnici. Znam dosta slucajeva u RR trkama kod nas da je pocetnicima bilo glupo da dolaze je jer bi ih ostali obisli za 5 krugova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan U pocetku bi svi bili pocetnici i nebi bilo razlike,poenta je samo da bude sto vise ljudi,lako bi mi posle napravili jos klasa,to je najmanji problem. Imam kod sebe pravilnike,potreban broj sudija,sta je minimalono potrebno da bi se odrza sm trka... Ali ozbiljno kazem da uopste nije komplikovano,cak se jedna sezona moze odrzati mimo moto saveza,pa da se posle tek uvrsti u kalendar. Takodje to da se odrzi mimo saveza nije nista manje znacajno,nagrade ce postojati kao i pehari jedino sto nebi pisalo da si sampion srbije sm-u vec sampion supermoto kupa u srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo da ovo sve zazivi!!predpostavljam da bi jedna od staza bila u kuli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde da se prvo organizujemo u neko udruzenje da se svi uclane, imena, brojevi telefona i mogucnosti(kako mogu ucestvovati u svemu ovome, organizatori, ucesnici ...) Posle cemo lako kada budemo videli na cemu smo, ovako svi hoce i na tome se zavrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 27, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neka staza sem Kule, Huje i Komerca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan ne ali dosta je to,to je vec 6 ili vise staza zato sto sve staze mozes okrenuti u suprotni smer,a i mozes korigovati i skokove i prljavi deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tref 0 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan bas me zainteresovala ova tema iako sam ovo sa zakasnjenjem uhvatio,na sta je ostalo ovo sa organizacijom i sta dalje, itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...