Kanarinac 334 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sutra bude ok vreme svrnuo bih da vidite sta se desava sa ovim mojim alarmom. Ako bi moglo sutra, kada da dodjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan od 13h pa na dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujte me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji mogucnost da se nabavi za mene jedan alarm sa istom onom cenom od 25e.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan moze i ovde jedan od 25e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi i dalje ova tema ili ne.Meni bi dobro dosao jedan low cost alarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Radi tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drekavac 3 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ritopek Motocikl: ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li toga još i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Mart 9, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li toga još i po kojoj ceni? Koliko znam, ima. Juče ugradio jedan. Pohvale za čika Rajka koji je našao vremena da me uklopi u raspored. A cena, povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Ima li toga još i po kojoj ceni? Koliko znam, ima. Juče ugradio jedan. Pohvale za čika Rajka koji je našao vremena da me uklopi u raspored. A cena, povoljna. koliko je to povoljno? jel 25 ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast "čika" Arakisu za alarm. Sve ima , sve radi. Vredelo je častiti preko cifre. Sledeći put dolazim i s rahatlokumom - što ga voleeeee čudo jedno prosto su se razočarali što nisam poneo Ugrađen pre mesec dana - do sad nikakvih problema. Dere se ko blesav!!! Ima sve opcije. Pozdrav za gostoljubive "laborante" i njihove prijatelje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja malo da pitam nekog ko se razume. ugradio sam ovakav Kineski alarm i kao sto neko napisa negde skoro da ga mozes odneti na ledjima a on ni da bekne .kako se podesava taj nivo osetljivosti kad vec nema na njemu nikakvo dugme ,srafic ili bilo sta sto bi pomoglo u tome.mada neko spomenu i daljinsko podesavanje pa me zanima jel to moguce i kako se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda si dobio uputstvo uz alarm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan da li jos radi tema? zanima me alarm za nexu 250 ie. Arakis, jel jos ugradjujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima alarma, poslao sam ti PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan i odgovorio sa pitanjem:) hoces da se cujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 6, 2013 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64024-alarm-za-motorcikle/page__gopid__1059511#entry1059511 , što sam ja ugradio i na sadašnji motor srče malo više struje i kod drugara naokolo. Ja imam Ctek sa izvedenim džekom za punjenje ispod sedišta i bez skidanja redovno održavam akumulator al mnogi nisu u mogućnosti. Rajko, jel ima nešto što je manjeg apetita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nema druže, svi ovi kineski kreću od nekih 3 mA pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 6, 2013 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema druže, svi ovi kineski kreću od nekih 3 mA pa na gore. Tih 3mA nije previše nego me stra da nije tries. Ja imam veliki aku al drugarima ja mislim da za 30 dana srkne bateriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih 30 dana, zavisi od kapaciteta i kvaliteta akumulatora ali ako se motor ne pali alarm će "pojesti" accu za 15-tak dana To je sasvim normalna stvar i svakom kome sam ugradio alarm ukažem na tu činjenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 6, 2013 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih 30 dana, zavisi od kapaciteta i kvaliteta akumulatora ali ako se motor ne pali alarm će "pojesti" accu za 15-tak dana To je sasvim normalna stvar i svakom kome sam ugradio alarm ukažem na tu činjenicu. Izem ti PRC tehnologiju. A kaži mi, jel ima neka prosta fora ko na telefonu ono, baterija prazna, da se recimo upali neka tinjalica. Ja nemam problema jer moj Odisej trpi duboka pražnjenja a i ne dozvoljavam da se isprazni, al mnogi zeznuše akumulatore zbog ovakvog alarma, znaš ono, sutra ću vozim, pa kiša i ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može nešto da se "zbudži" ali i to će da vuče struju pa izeo ćar vajdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 6, 2013 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Može nešto da se "zbudži" ali i to će da vuče struju pa izeo ćar vajdu Jasno, znači tablić crta pa pali. A kad je uslovno isklučen, jel troši manje il jok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Isto troši - uključen / isključen, može jedino biti razlike u LED indikaciji da je alarm uključen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 6, 2013 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Isto troši - uključen / isključen, može jedino biti razlike u LED indikaciji da je alarm uključen. Ja je ni nemam. Hvala na edukaciji i upozorenju da ne treba prepustiti alarmu akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...