rusic 261 Napisano Septembar 15, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ovo je tadija ovo je njegov motor ovo je cena za koju ga prodaje: 2000 evra ovo je razlog prodaje: dzhip mu pregazio ruku ovo je njegov telefon: 063/666-369 ovo su dodatne slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mlađe od 1992.g. far mu je drugačiji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mlađe od 1992.g. far mu je drugačiji? Maska i far je od novijeg modela, ostatak je original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan decko je kupio prednji deo od novog modela i stavio posto jedina razlika izmedju novijeg modela i starijeg jeste prednja maska, far i nosac svega toga, tj to je fizicka razlika a ona po kojoj se zna koje je godiste odprilike je boja, kolor kodove je TA96 postavljao i tu mozete videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa sivo-bela kombinacija. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 15, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan da, jest "frankenshtajn" prednja maska je sa novijeg modela.. chini mi se i far da je dosta bolji od mog... meni se mnogo svidja ova boja.. onaj moj zelenko mi je sad ruzhan... i givi rolbarovi bash lepo prate liniju motora.. super su.. i ne moraju da se skidaju kad se skida ona donja plastika kad se menja ulje.. sa mojim rolbarovima mora sve da se razmontira shto je smor... super motor... zovite choveka, trebaju mu pare za lechenje :D shalim se, ne zheli da gleda par meseci rehabilitacije motor ispred zgrade muchenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 15, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan TA je fino motorce... tvom drgu zelim brz oporavak i povratak na dva tocka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde se moze pogledati motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 15, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan (izbris) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel bi pristao mozda na zamenu za auto u fazonu: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Volvo/244_GL/138726 imam slichan u odlichnom stanju! zovem te samo da nadjem malo vremena zbog ispita! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, samo da se javim da sam ziv i da mi 2. ruka radi normalno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel bi pristao mozda na zamenu za auto u fazonu: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Volvo/244_GL/138726 imam slichan u odlichnom stanju! zovem te samo da nadjem malo vremena zbog ispita! hvala na ponudi, ali verovatno bih uleteo u neki kredit i uzeo neki noviji, ako ne i nov auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inache, 50:50 mi je zelja da sad prodam motor VS zelja da vozim isti sledecje sezone, tako da se ne bih cenkao, u fazonu, ako ga prodam - prodam, imam neke pare da se kombinujem za kola preko zime i 2. motor sledecje sezone, ako ne, izdrzacju josh jednu zimu bez kola, vozicju ovaj motor sledecje sezone, u oba sluchaja sam nekako ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok.. na meni je da pitam!! drago mi je zbog tvoje ruke (: ako mene pitash.. nemoj da ga prodajesh!! ja pokushavam da prodam moj, skupim pare i kupim TA i da se skrasim shto se tiche dalje kupovine jer je taj motor izvanredan!! al u svakom sl. srecno sa pordajom (; Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo jep motorcic, ja isto vozim samo zelembaca Srecno sa prodajom i sa kompletnim ozdravljenjem ruke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce, sretno sa prodajom i sa ozdravljenjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan svezhe opran i uglachan, podmazan i utegnut hajte ljudi, mlada je u belom, cheka pravog choveka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 7, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan zamenjene plochice na kochnicama... i da, motor se i dalje prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kupujem ja! Kad i gde da se nadjemo oko preuzimanja motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, oglas je ponovo aktuelan sa sve istom cenom, samo novi broj telefona: 060/465-5000 Zavrshio sam sa terapijama taman negde u martu i izvozah se ja celu sezonu k'o svi sretni, ovog puta bez udesa... U medjuvremenu sam zamenio gume, stavljene su iste dunlop maxtrail, samo nove, menjao sam plochice na prednjim kochnicama, ulje, podmazivao lanac i to je to... Sad o5 doshlo vreme da se snalazim za kola za zimu, pa ako neko hocje da se obezbedi za sledecju sezonu, ovo je dobar primerak, ja cju ako ga prodam verovatno da probam neshto drugachije, npr. neki naked, tipa hornet... Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini (ne mogu da tvrdim) da je ovaj motor havarisan,popravljen (zamenjen prednji deo),nasminkan i takav ponudjen na prodaju. Cak su i sediste i kofer premazani silikonskim uljem (cisto sumnjam da bi seo na takvo sediste) da bi izgledali bolje,a sijaju se toliko da bodu oci. To je moje misljenje,mozda gresim,a mozda i ne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Septembar 7, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti uopste procitao oglas ili samo video slike? 'Aj leba ti! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 8, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor je ubio zorana djindjica!!!!! ??? elem, motor je kupljen u banatskom novom selu u ovakvom stanju, niko nije mazao silikonom bilo shta ahhahahaahaha zovi tadiju, idi vidi motor.... juche smo se vozili... sve je cakum pakum... jako lep TA... vozio sam ga ja par puta... radi kao sat... znam da je ove sezone stavio nove gume, ulje, plochice, akumulator,.... ma... zovite choveka... tu je teleofon... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini (ne mogu da tvrdim) da je ovaj motor havarisan,popravljen (zamenjen prednji deo),nasminkan i takav ponudjen na prodaju. Cak su i sediste i kofer premazani silikonskim uljem (cisto sumnjam da bi seo na takvo sediste) da bi izgledali bolje,a sijaju se toliko da bodu oci. To je moje misljenje,mozda gresim,a mozda i ne hahahah, recimo da možda grešiš... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini (ne mogu da tvrdim) da je ovaj motor havarisan,popravljen (zamenjen prednji deo),nasminkan i takav ponudjen na prodaju. Cak su i sediste i kofer premazani silikonskim uljem (cisto sumnjam da bi seo na takvo sediste) da bi izgledali bolje,a sijaju se toliko da bodu oci. To je moje misljenje,mozda gresim,a mozda i ne A sta ako ja znam od koga je kupljen bajk???!!! ;) Bajk kupljen od mog brata,entuzijasta je na Ebay kupio masku sa novog modela,far i jos gomilu sitnica te odvojio sedam dana i napravio novi model Havarije nije imao bar ne kod njega. Dobar motocikl sa gomilom opreme! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...