acim 765 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde se dede ta ekonomska kriza. Svi su najavljivali manje modele, a evo ti izbacuju mašine preko 1000 kubika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Moj je lepši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti Bandita kad nema okrugli far... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I meni se vise svidjao sa okruglim farom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to prokleti copy/paste :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onog momenta kada su shvatili da svetlo ne mora da izlazi iz okruglog fara, dizajneri su počeli da se isprdjuju sa oblicima. Usraše masu prelepih motrora/automobila nekim "nadrkanim dizajnom fara". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Onog momenta kada su shvatili da svetlo ne mora da izlazi iz okruglog fara, dizajneri su počeli da se isprdjuju sa oblicima. Usraše masu prelepih motrora/automobila nekim "nadrkanim dizajnom fara". Pa morali su bar nesto da promene! Osim ovih sizofrenih farova (koji plase malu decu) i sve uzdignutijih i tanjih repova, i nema neke bitne razlike! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, od nakeda iz japana, ostalo je jos samo tri modela koji imaju okrugli far, kako i dolikuje tradiciji... Strasno, ja jesam za modernizaciju izgleda, ali ne po svaku cenu i ne kojekakvim glupostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ako su vec zadrzali taj ogromni auspuh mogli su i okrugli far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Septembar 13, 2009 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa ekipom gore, OCEMO OKRUGLI FAR!!! to je zastitni znak Bandita, i nikako mu ne stoje ti tanki repovi kao na R-ovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zinuo sam kad sam video slike mada... poslednjih par komentara su na mestu kad malo bolje razmislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan zinuo sam kad sam video slike mada... poslednjih par komentara su na mestu kad malo bolje razmislim +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 21, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti Bandita kad nema okrugli far... :-[ To mi je prvo palo na pamet.... Ovaj far mu totalno daje "kinesku notu"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...