Jump to content

Moto Zajednica

Komentatori

Recommended Posts

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ma ja dobijem proliv kada se prodere "u ruzan pad" svaki put se zapitam kako izgleda lep pad

Zar to stvarno toliko iritira sto je rekao ruzan? :zbunjen: Ili vi toliko njih hejtujete da se hvatate za svaku sitnicu? :)

Namaju svi iste standarde.

Sem što su neprijatni s konstantnim brbljanjem, mljackanjem, retardiranim pošalicama, takođe i masno lažu.

Pričaju o stvarima o kojima nemaju blage veze iz pozicije experta. Presuđuju o uzrocima padova, izborima guma, hrabrosti pojedinaca...

daju dijagnoze za povrede bez ponovljenog snimka....

...a da ni jedan od njih nikada nije seo na motor. Možda ih je neko provozao, nisam toliko upućen. Mislim da ni skutere ne voze ako nisu

počeli u zadnje vreme.

Nisu gledaoci dužni da budu upućeni i da prozru lažove i lupetala, i normalno je da je nekom njihovo lupetanj, blebetanje,

mljackanje, neispravne i nezavršene rečenice ne smetaju ali ovde se radi o temi na moto forumu u kojoj učestvuju i neki koji su ponekad u prilici

da padnu s motora na stazi, da biraju gume za određenu stazu, ozboljno govore strane jezike (ne natucaju), prate i upućeni su u trke M N O G O

više od ove dvojice te je normalno da su i standardi malo oštriji. Za ovu dvojicu su dovoljni i labavi standardi da bi ih diskreditovao.

Kad kažem upućeni ne govorim o informacijama o potpisanim ugovorima, broju trećih mesta i sl. Oni ne shvataju da iza svake odluke stoji nekoliko

inženjera, ne shvataju ni šta je inženjer ja bih rekao.

Ponekad se pitam da li sam stvarno čuo šta sam čuo. Kada bi samo stavili po jedno "možda" ispred budalaština koje izgovaraju bili bi simpatični,

ovako su dva neprijatna lažova.

Da li ih "hejtujem"? Zavisi od razumevanja izraza "hejtovanje".

p.s. A o histeričnom vrištanju onog jednog, vrlo često zakasnelom, da ne pričamo. Zajebem se, otprilike, jednom godišnje ali ni početak trke ne dočekam. Gasim telku palim kompjuter.

.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ma kako nema Whitham, ima.. nađeš jednog polupismenog penzionisanog trkača, pošalješ ga na kurs (gramatika, dikcija... zajedno sa jednom od ove dvojice morona - ako su baš tako neophodni) i imaš vrhunskog stručnog komentatora. Pa nije neurohirurgija u pitanju.

Čemu toliko maltretiranje, imaju Aresa na izvolte. Pa neka puste i njih dvojicu sa njim u kabinu.

Ja opet kažem razumljivo mi je bilo kad su mlatarali prvu godinu, ali sve preko toga vrijeđanje inteligencija.

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Kamo srece da su komentatori samo problem GP trka na Sport klubu, to je nesto sto se kod nas provlaci godinama da ne kazem decenijama. Setite se samo nesretnog Ilije Kovacica koji je svojevremeno komentarisao NBA na pokojnoj B92 televiziji. Zbog njegovog lupetanja i navijanja kada igraju Stojakovic i Divac morao sam da gledam utakmice sa iskljucenim tonom. Tako da je to o cemu govorite samo delic opsteg urusavanja novinarstva u Srbiji, a sportsko je oduvek bilo utociste za one sa vezom, polupismene i delimicno obrazovane.

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Zamislite da nam Aca informacija prenosi GP? Znali bi kada je Markez pišao i kada se prvi put poljubio sa devojkom iz 6 razreda osnovne škole, na velikom odmoru, dok je kupovao sendvič sa šunkom, pavlakom i čini mu se kako se neki rekli da je bilo i majoneza u tom sendviču...Što bi se reklo, nemamo bolje, mada iskreno mislim da bi se pola ljudi sa foruma pokenjalo kada bi sedeli u studiju, znajući da ih sluša onih 30ak koje spominje Robin,tj. da znaju nešto...

• Drug član, 1190 postova

Arso, u pravu si. To i takvo komentarisanje jeste samo simptom srozavanja standarda, koje pritom nije ograniceno samo na novinarstvo. Dovoljno je pogledati novine, portale ili neki TV izvestaj i vidi se da je svuda tako. To, naravno, nije opravdanje ljudima da, s jedne strane, rade lose, a sa druge, da to trpe.

Kud pomenu NBA... ne mogu da prebolim gubitak ESPN-a. Paticu godinama, bre, za NBA i NFL, kao sto godinama patim za "presnim" (bez nasih komentatora) Eurosportovim prenosima moto-trka.

Takashi, tesko mi je zamisliti nesto sto ce vise da me iritira od ove dvojice radosnika. Takodje si u pravu, apropo toga da nije lako komentarisati. Tesko je, strah te je, steze ti se grlo i budes mnogo, preterano pazljiv. Zato je ovaj jedan koji duze komentarise i bio bolji na pocetku, uzdrzaniji. Sada je, kao i onaj drugi, opusten k'o tuljan na suncu i sebi dozvoljava da sere vise nego sto je placen,.

Ali, hajde da se ogradim: ne poznajem ove ljude, ne znam nista o njima - mozda su fenomenalni tipovi, verovatno jesu. Kao komentatori su kriminalni.

• Zainteresovan, 666 postova

Često je veliki problem naći način da kažeš ono što znaš. Nažalost, takvi prenosi traže nekoga ko je spreman da non-stop priča. E sad, to što oni ne znaju o čemu pričaju...

Ja sam više puta na više mesta predlagao da Ninoslav i Erceg rade gp zajedno, tako i vuci siti i ovce na broju.

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Zamislite da nam Aca informacija prenosi GP? Znali bi kada je Markez pišao i kada se prvi put poljubio sa devojkom iz 6 razreda osnovne škole, na velikom odmoru, dok je kupovao sendvič sa šunkom, pavlakom i čini mu se kako se neki rekli da je bilo i majoneza u tom sendviču...Što bi se reklo, nemamo bolje, mada iskreno mislim da bi se pola ljudi sa foruma pokenjalo kada bi sedeli u studiju, znajući da ih sluša onih 30ak koje spominje Robin,tj. da znaju nešto...

Ja bih bas voleo da Aca prenosi :D Meni je on odlican fudbalski komentator i trenutno nema boljeg kod nas. Znaci od onih uvodnih govora, pa preko informacija, statistika itd. Vidi se da voli ono sto radi i po meni radi veoma dobro. Ja ne znam zasto to nekome smeta? Najbolje treba da slusam Kovinjala kako 90 minuta govori ko je kome dodao loptu? Pogotovo ako je dosadnija utakmica, nije lose cuti neku statistiku ili zanimljivu informaciju o odredjenom igracu.

Ima jos jedan smarac pored Kovinjala koji prenosi odbojku. A secam se olimpijskih igara pa kada uhvati da lupeta. I kad je Olivera Jevtic trcala maraton, on dreci, vristi prosla kroz cilj a ostao joj jos jedan krug oko stadiona <_<

:D

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Kralj je Korać kad svršava na Isinbajevu.

Ili onaj nesrećnik što je ostao u kolicima posle neke operacije, ne sećam se imena. Mene je sramota bilo da ga slušam. Šta god prenosio. To su nekakvi ljudi bez kriterijuma, znanja, ukusa, ... stida :)

.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5019 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

@MOTOM: Nekoliko - tacno tri puta - sam puta pisao redakciji sa zahtevom da Dzankicu kazu da ne duva i ne mljacka u faking mikrofon. Dzabalesku.

E pazi da će mu reći... Taj podforum što sam ti dao i on redovno čita i direktno odgovara na pitanja.

• U prolazu, 52 postova

Prošla trka , Motegi , pad Oliveire u moto3 klasi ... normalno već njihovo '' ružan pad '' , al' i nakon toga mu je Erceg odmah postavio dijagnozu ... po položaju noge ovo je sigurno prelom butne kosti ( Džankić se slaže sa dragim kolegom ) .
Oliveira normalno , poslije nekoliko sekundi odšetao lagano do skutera i do boxa.

onda , kad se sjetim početka sezone i tamo 3-4 trke i pada Azmia u moto3 klasi ... pa njihovo '' ko je ovo ??? ... ( 30 sekundi pauze ) ...oprostićete nam , ali treba ima malo vremena da se naviknu na boje motora '' ....  , pa 4. trka sezone je a vi ne možete po bojama motora prepoznati vozača .

ne čudi mene što njih Bog stvori , nego kud ih sastavi

• Ne silazi, 6110 postova

Ma ja dobijem proliv kada se prodere "u ruzan pad" svaki put se zapitam kako izgleda lep pad

Zar to stvarno toliko iritira sto je rekao ruzan? :zbunjen: Ili vi toliko njih hejtujete da se hvatate za svaku sitnicu? :)

Ne nebi iritiralo da je jednom ili dva puta rekao ruzan pad alo svaki put je previse iritirajuce.

Naprotiv ne hejtujem ih i boli me uvo ali kada se to prodere mi bas smeta jer em se dere em ne znam kako izgleda lep pad

• Svrati ponekad, 292 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere

Ok, slazem se. Cesto lupetaju gluposti, Dzankic mljacka, cokce I ispusta razne zvukove koji iritiraju. Erceg vristi kao uspaljeni tetreb.

Ipak, malo je glupo to masovno pljuvanje. Sto se neko ne ponudi da pomogne ljudima da ih nauci da budu bolji I da ih uputi u tehnicke stvari.

Najlakse je sedeti kuci I pricati kako je lose ono sto drugi rade. Isto kao sto su svi fudbalski selektori, ja bi to ovako ili onako. Ako znas bolje, izvoli I probaj, tek onda imas pravo da kazes da li je neko dobar u tome ili nije.

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

I sa ova foruma je bilo ponudjeno, to znam sigurno. Ali eto, gazda je savrseno zadovoljan sa njima i to je to. Nama ostaje da se ili pomirimo sa cinjenicom da ce oni ostati u Moto GP duze od Pedrose ili da predjemo na losiji kvalitet slike i bolje komentatore.

• Drug član, 1190 postova

Ok, slazem se. Cesto lupetaju gluposti, Dzankic mljacka, cokce I ispusta razne zvukove koji iritiraju. Erceg vristi kao uspaljeni tetreb.

Ipak, malo je glupo to masovno pljuvanje. Sto se neko ne ponudi da pomogne ljudima da ih nauci da budu bolji I da ih uputi u tehnicke stvari.

Najlakse je sedeti kuci I pricati kako je lose ono sto drugi rade. Isto kao sto su svi fudbalski selektori, ja bi to ovako ili onako. Ako znas bolje, izvoli I probaj, tek onda imas pravo da kazes da li je neko dobar u tome ili nije.

Evo, ja sam im dao par saveta. Tamo gde citaju.

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Da,ponudi se da im pomognes i naucis i bices banovan na forumu. Ko ih jbe! Neka rade svoj posao kako treba,sami su ga izabrali. Necu da probam komentatorski posao jer sam odabrao drugu profesiju.

Zanimljivi su onima koji znaju da motor ima dva tocka i ide u napred. Postavite pitanja na forumu a oni ce Google-ati pa vam dati odgovore,crack of shit.

A tek konstantno vestacko pravljenje tenzije medju vozacima ili vozac-tim odnosima,uf.

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ajd ne preterujte...pa neko ko nije tvrdokorni fan moto sporta neće nikada skontati šta ne valja u toj vesti a neki post iznad je napisano da ih takvi, valjda mekani fanovi, najviše i vole :D

• Drug član, 2087 postova

Ajd ne preterujte...pa neko ko nije tvrdokorni fan moto sporta neće nikada skontati šta ne valja u toj vesti a neki post iznad je napisano da ih takvi, valjda mekani fanovi, najviše i vole :D

Znaci podrzavas novokomponovano shvatanje obavljanja posla ???

Ja sam naucen kad radis nesto uradi do kraja i kako valja .... ovo drugo ne razumem

• Ne silazi, 5019 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

http://www.sportklub...je-u-superbajku

zar je moguce ... pogledajte datum posta .... OMG !!

da zatvorimo temu od ovog nema leba!!!

Autor teksta je neki BJ, ovo nema veze za onom dvojicom izuzev u smislu zastrašujućeg lupetanja. 1oda.gif

Ako je pak neko od njih tvorac ovog teksta, onda nema dalje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja