zlajabgd 9 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu b-92 opet negativni tekst o bajkerima ,opet generalizovanje.... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=378689&dd=29&mm=08&yyyy=2009 ajde da ih zaspemo komentarima da ima i normalnih bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I na TV B-92 je izgleda danas aktuelno da se ocrnjuju bajkeri, ali donekle ih razumem jer se priča svodi na divljanje po ulicama u priodu od 00-4 ujutru i vožnju na točku i slično. Intervjuisali su i nekog, po meni retarda, pod imenom Raša ili tako nešto čiji je lik bio sakriven i on je pričao kako ne staje policiji i kako voli da divlja i slično. EDIT: sad pročitah i tekst sa zlajinog linka i to je ono što pričaju na TV-u, što gleda mnogo veći broj ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ovi sa B92 cvece, ali ja zivim kod hotela Jugoslavija, u soliteru na 16. spratu i nocu kao da snimaju Mad Max 12 deo.Hebu kevu sa trkalicama. Par puta mi se desilo da su mi probudlili familiju. Omiljen mi je frajer na nekom quadu kome je auspuh bio dodatna opcija na koju nije hteo da torshi pare. Defiluje ulicom u kojoj se nalazi vec mitski prehrambeni objekat " Shish", bez kacige, gore, dole, polu naqurchen i vazan koiko je puno alarma upalio. A meni ga je zao, Mukica se vozi uvek sam, umesto da lepo stavi polu golo zensko dete iza sebe, i da dize motor na zadnji pored SIV-a, kao svaki normalan nocni vikend moto-egoista. Ovi sa B92 imaju foru da izmisle problem, pa ga oni kao reshavaju. Nisu oni u pravu, ali ko zna, mozda bi i ja divljao, da imam sa cihim, ovih 125kubika i 111 kg ne daju mnogo opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baš su pogodili ilustraciju: Ovaj je isekao motoristu, ali to nije važno, važno je samo da je motorista brzo vozio, a ovi ćoravi su uvek u pravu. Naravno da među nama ima onih koji divljaju, ali ovakvo generalizovanje ne priliči B92 koji drži do toga da je ozbiljna medijska kuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ovi sa B92 cvece, ali ja zivim kod hotela Jugoslavija, u soliteru na 16. spratu i nocu kao da snimaju Mad Max 12 deo.Hebu kevu sa trkalicama. Par puta mi se desilo da su mi probudlili familiju. Omiljen mi je frajer na nekom quadu kome je auspuh bio dodatna opcija na koju nije hteo da torshi pare. Defiluje ulicom u kojoj se nalazi vec mitski prehrambeni objekat " Shish", bez kacige, gore, dole, polu naqurchen i vazan koiko je puno alarma upalio. A meni ga je zao, Mukica se vozi uvek sam, umesto da lepo stavi polu golo zensko dete iza sebe, i da dize motor na zadnji pored SIV-a, kao svaki normalan nocni vikend moto-egoista. Ovi sa B92 imaju foru da izmisle problem, pa ga oni kao reshavaju. Nisu oni u pravu, ali ko zna, mozda bi i ja divljao, da imam sa cihim, ovih 125kubika i 111 kg ne daju mnogo opcija. Potpisujem.Ja sam u soliteru na uglu Goce Delceva (SIS street ;D) i Bulevara M. Pupina,i to na 17. spratu,a prozori su mi okrenuti ka SIV-u i Jugi,pa zamisli kako mi je nocu...Ima par "stalnih",jedan na starijem CBR-u 900RR,crveno-crna R1,crni GSX-R,cini mi se 750...A taj sa quad-om,da nije quad slucajno zute boje ;D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja komentarisao. Ajmo svi, pa da vidimo reakciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idibre. ja mislio 100 komentara, ono cedi se šlajmara kolko kidišu. ništa bre, ovo spada u umerene komentare. da su opleli o bajkerima-žderonjama, u, to bi bio rat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem.Ja sam u soliteru na uglu Goce Delceva (SIS street ;D) i Bulevara M. Pupina,i to na 17. spratu,a prozori su mi okrenuti ka SIV-u i Jugi,pa zamisli kako mi je nocu...Ima par "stalnih",jedan na starijem CBR-u 900RR,crveno-crna R1,crni GSX-R,cini mi se 750...A taj sa quad-om,da nije quad slucajno zute boje ;D? crveno crna r1 sto mi je to poznato nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam prilog na b92 i ne mogu da verujem da je onaj koga su potpisali kao "rasa" normalan??? moj komentar je bio "da je sad ovde dobio bi nogu u glavu od mene koliki je majmun" i na kraju krajeva shvatam ljude koji kazu "treba ih sve u zatvor"..al oni ne shvataju da je "rasa" retard koji ocrnjuje celu motociklisticku ekipu Srbije , a i sire... ej bre : "stanem ponekad kad imam full opremu i sva dokumenta kod sebe, al uglavnom ne"...ili "pa zao mi je kad pogine neki moj poznanik..to me drzi par dana, al kad sednem na motor sve zaboravim"...to nije covek, to je debil.... izvinite na komentarima, al ovo mene nece drzati par dana, nego ceo zivot...kreten... treba napraviti trkacku stazu u padinjaku pored KPZ-a. pa ovakve tamo trpati da voze motore na jednom tocku i ne staju muriji, sa sve snimanjem b92..al naravno, pod uslovom da motori imaju SAMO ZADNJI TOCAK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jer se priča svodi na divljanje po ulicama u priodu od 00-4 ujutru i vožnju na točku i slično. Swratite do Vojislava Ilica malo notju, owde swaku notj prodje 50-ak motora ili na tochku ili bez icega sa cicama u gacama ili sa 150, bez farowa, zujke, skuteri, choperi, swe kategorije .. Idu ka gradu i iz grada .. Uglawnom klinci .. Na zalost swe te priche o diwljanju i opremi i owome i onome .. Ipak smo mi i dalje samo minorna manjina, a "primitiwizam Srbije", welika wecina .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika sa daciom i R1 je iz Kraljeva na nekih 200 metara od mog stana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ja komentarisao. Ajmo svi, pa da vidimo reakciju ! Реакцију ћеш видети сигурно, али ерекцију сигурно нећеш видети код посетиоца страница тог веб портала... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Avgust 29, 2009 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bezvredan tekst, napisan cisto reda radi i bez ukljucivanja mozga tog novinara. Koliko god da je u pravu ili ne, totalno je tendenziozno napisan i ne resava nikakav problem, vec samo produbljuje predrasude o nama. Slazem se da je puno motora koji nocu vilene, ne prija to ni meni. Ali, zasto taj tekst nije prozvao policiju sto to ne resava? Ja sam u blokovima na NBG i svako vece zaista Jurija Gagarina postaje pista. Da se policija time bavi, za par dana bi to bilo reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima i štos o ne-prolasku svih komentara. lepo im nakuckaš txt, a njega nema, nije prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali, zasto taj tekst nije prozvao policiju sto to ne resava? Ja sam u blokovima na NBG i svako vece zaista Jurija Gagarina postaje pista. Da se policija time bavi, za par dana bi to bilo reseno. Dowoljno je samo jedan wikend da puste 10-ak "marsowaca" na "trecu smenu" .. Napisali bi wishe prijawa nego za celu sezonu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam vesti na B-92 u 1600 gde im je bio gost neko iz policije i taj je javno rekao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom da policija ne juri motoriste kada oni neće da stanu i po meni time lepo rekao da oni tu ne mogu ništa da urade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6330 Napisano Avgust 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno i policija misli da ipak ljudima ne možeš ukinuti sve, ponekad im treba ventil.. Iako verujem da je većina tih noćnih vozača obična neiživljena ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gledao i ne znam gde nalaze ove kretene ovaj rasa ima IQ duplo manji od broja cipela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte video ceo... cika plavi je istinu ispricao... "malo je onih koji zaista znaju da voze" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 29, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro znaci stizhu bushmani, pa ce umjesto policije da ih ganjaju poshtari. Vec vidim onu babu kako aplaudira. Ali to istovremeno znaci vise poste i za nju (onu babu sto kuka), kao i za sve koji prodju sa 60, gdje moze 50. Ona to naravno ne moze ni da zamisli, ali kad joj postar dodje, onda ce naravno biti kasno. Usvojen je njen dugo prizeljkivani zakon spasa, ali isti jbga vazi i za nju. B-92 je namjenska medijska kuca, i tamo svaka vijest ima svrhu da pripremi narod za najnoviji model mashine za shishanje. Na kraju ce se to zavrsiti time sto ce "nocni vitezovi" poskidati tablice, a poshtarima ce ostati samo "zasticeni" posteni gradjani.... Interesantno je kako jedan medijski osmijeh moze da ubijedi masu da si stavi prst u oko. Ali to je vec druga tema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan B-92-ojci se moze zameriti mnogo toga. Meni najvise smeta ta generalna uredjivacka politika smisljenog zastrasivanja ljudi svime i svacime, od rata i smrti, preko raznih bolestina( svaki treci u Srbiji boluje od ovoga, svaki peti od onoga...) do vremenske prognoze. Nisam gledao to na TV-u, ali ovaj tekst na koji upucuje Zlaja je relativno korektan. Ko ne veruje neka dodje u Kralja Milana posle ponoci. Da ginu motociklisti - ginu, to bar mi najbolje znamo. Da li u ovom ili onom procentu, da li pretezno zbog ovog ili onog uzroka meni nije najvaznije. Da ima bajkera kao sto je Rasa - ima. IQ im nisam proveravao. Dovoljno mi je sto su bajkeri. Kao i svi drugi. Ne vidim razlog da se toliko uzbudjujemo oko ove manje vise uobicajene vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma budala ima i biće ih uvek! Policija da želi, to o čemu pišu bi za 2 dana postalo istorija... Užasno me nervira onakvo generalizovanje stvari! Pa šta je sa nama koji nismo retardi, pa svaki put stavimo kacigu na glavu, uredno registrujemo motor i ne vozimo u gluvo doba noći na zadnjem točku?? Ja ostavio komentar na B92, živo me zanima da li će da "prođe"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ma budala ima i biće ih uvek! Policija da želi, to o čemu pišu bi za 2 dana postalo istorija... Užasno me nervira onakvo generalizovanje stvari! Pa šta je sa nama koji nismo retardi, pa svaki put stavimo kacigu na glavu, uredno registrujemo motor i ne vozimo u gluvo doba noći na zadnjem točku?? pa nista, imamo ovaj forum da jedni druge defanzivno podrzavamo ;D ...drzava da to zeli...policija je samo izvrsni organ. nego bice,kod nas za to uvek treba vremena i izgubljenih zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Avgust 30, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi moji dragi.Ne trosimo dzabe reci.Potrudite se da ne budete akteri tih vesti i ne brinite o uredjivackoj politici,kako raznih instrumenata drzavnog aparata,tako i same drzave Opasan ste "zanat" izabrali,pa naucite da zivite sa svime sto on pruza i uskracuje.U nadi da ce "zdrav razum" i malo vise elementarnog bon-tona u buduce postati "IN" (u sta prilicno sumnjam) srdacno vas pozdravljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...