Jump to content

Moto Zajednica

moon walker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

moon walker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima, Ja sam onaj drugi fotograf. Lep dan, lepe voznje lepa atmosfera. Hvala Vladimiru iz Sat-a za razvoz na stazi. Ja sam nazalost mogao da budem samo u toku prve sesije. Evo nekih mojih favorita u prvoj turi.
  2. Bravo za gospodju. Onaj/ona što je meni pod sličnim uslovima odvalio-la celu levu stranu kola, nije imao tih ljudskih kvaliteta. Pošteni nalazač ljudskih osobina mu nije vratio ličnu kartu. Ovako, moraću ja da mu je vratim kada je pronađem.
  3. spettacollo "Pa dobro, Alvirovići su se uvek samokandidovali za pronalaženje rupe na saksiji i to odozgo. Zato će sad svi poklonici njihovih letnjih tura do Paralije i Budve da uz značajno klimanje glavom sebi u bradu promrmljaju: da, znao sam, evo i ljudi lepo kažu. Kad smo kod bezbednosti motociklista u saobraćaju, koliko ono beše košta iznajmljivanje one njihove poletno-sletne piste koju nazivaju staza i poligon" Bravo spetacollo! Pravo u srce problema:) Sto se tice, putopisa do Paralije, ja ocekujem ljute novitete za tu emisiju, tokom ove godine, da starijij Alvirovic konacno skine naocare kada vodi emisiju i da izbace pretapanje kao jedini mogui nacin da predju sa jednog kadra na drugi! Do tada, samo Top Gear! Nisu dobri novinari kao neki ovde, ali su odlicni autori.
  4. Tananana.. http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos5dmk2/firmware.html 25fps u HD rezoluciji, nisam siguran da li pre da fotografishem ili da snimam
  5. Potreban vetrobran za Vespu ET4. Kontakt na pp.
  6. Evo mog foto doprinosa. http://picasaweb.google.com/moonwalkerimages/BJB_Dedamrazovi?feat=directlink
  7. Radnja gde me je zena svaki put skidala spahtlom sa izloga i cupala za ruke napolje, zove se "Digitalstore-Vienna", ovo im je sajt www.knips.com. Ne znam da li su najnizi sa cenama, generalno gledano, ali u odnosu na Bec i ono sto sam tamo video jesu i deluju najprofesionalnije, josh kad maknesh meversthojer, mislim da se isplati. Ima i nash covek, koji radi u radnji, mada to u Becu nije retka vrsta. A ima i fenomenalna kafanica preko puta koja se zove "Centimeter" kojih vec ima dve, tri po Becu, topla preporuka i za dushu i za telo. Ko ide sa zenom ili devojkom pusti je na pola Mariahilfestrasse da se odbija od izloga, shmugne desno kod crkve i u raju je.
  8. Oskoljen danashnjom viznom radoschu, poceo sam da balavim po katalogu omiljene mi Becke foto radnje, kad tamo naleteh na ovo. QQ, al je skupo! Mikko, imate li mozda neku fotografiju slikanu ovim objektivom? Da bar par parimo oci.
  9. 1Dmk4 nisam imao srecu da probam, ali od pre deset dana svaki dan probavam 7D i ne skidam se kao dete sa tresnje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja