ts.marko 26 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih za pomoc. Naime, mogu dosta povoljno da pazarim CX 500 c iz 82.g. Zanima me da li je neko imao iskustva sa tim modelom - odrzavanje i sl. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dvotaktni motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan To je prvi ozbiljan Japanski motocik koji sam imao prilike da vozim sa 16 godina daleke 88 godine sam ga dobio na par sati i ostao mi je u prelepom secanju......taj moj prijatelj ga je jako dugo vozio i to je jako izdrzljiv motocikl ako se nevaram ima 50 konja a i ide oko 180km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dvotaktni motor? ;D ;D ;D ;D ;D Moram pa sta cu.. To je prvi ozbiljan Japanski motocik koji sam imao prilike da vozim sa 16 godina daleke 88 godine sam ga dobio na par sati i ostao mi je u prelepom secanju......taj moj prijatelj ga je jako dugo vozio i to je jako izdrzljiv motocikl ako se nevaram ima 50 konja a i ide oko 180km/h CX 500 C je verzija za Americko trziste, ali se nasla i na Evropskom da bi popunila prazninu izmedju "klasicne" CX 500 A-B i CX 500 E (sport verzija) i za to vrijeme super CX 650 Turbo.Ja sam vozio CX 500 A, znaci izvorni model iz 1982. god. takodje od drugara koji je motor ostavio meni na cuvanje (ja sam tada imao Suzuki GS850G) jer je bio na terenu 6 mjeseci. Motor je na mene ostavio izvanredan utisak, veoma povozit, a povrh svega udoban za putovanja.Ne trazi posebno odrzavanje iako je vodeno hladjen, a narocito sto ima kardanski prenos.samo redovna zamjena ulja i filtera sa kontrolom tecnosti za rashladjivanje motora."Mana" mu je lanac i spaner na bregastoj osovini,ako se na vrijeme (kada se poce cuti) ne zamjene znaju puci pa naprave rusvaj u masini (klasika). Prema tome obrati paznju na taj zvuk kada je motocikl hladan.Ja bih i sada da dodjem do dobro ocuvanog primjerka za sitnu lovu kupio CX 500 bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D Pomesao sam sa cr500, izvinjavam se :-[ :-[ ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji gledam ima originalnih 14000km. Stanje kao da je sad izasao iz salona. Sa dovozom iz CH plus carina i porez izasao bi mi oko 1300.-evra. Mislim da nije puno. Dvoumim se izmedju ovog CX-a i jednog Suzukija GS 450l. Jos uvek sam pocetnik , tek sam sisao sa GN 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj!!! Jeftin je, a mnogo dobar za pocetnika. Dobro ce te sluziti, i teska srca ces se odvojiti od njega!! To je bio i moj pocetnicki motor ;D 96-e kad sam ga kupio zaljubio sam se na prvi pogled. Svi su se grbili i trazili pauzu posle 100km, a ja sam se samo smeskao i uzivao. Mnogo je udoban, i nije prejak, ma taaaaaaaaman! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imao je,puno putovao i uzivao! Odlican Hondin izdanak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji gledam ima originalnih 14000km. Mislim da taj agregat moze zgaziti i do 300 000km,bez problema.Bilo je takvih slucajeva. ...Citao u starijim motorradovima samo hvale za taj motor... Samo nemoj da te iznenadi potrosnja od jedno 7l.,jbg.Honda je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda. Jedino me brine odrzavanje i eventualna kasnija prodaja (ipak je to 27god.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt,ovo k'o novo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za te pare bolji motor neces naci,a ti kako hoces Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je, kupuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor uvek ima cenu, nebitno je godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je jeftinija registracija za 500cc, ako je taj motor dobar i bez nekih ulaganja osim u potrosni materijal treba ga kupiti, motor je za izlozbu a ti imas priliku da ga vozis, kupio bih ga bas zato sto je redak, necu se smiriti dok ne nabavim sebi ovakvu jednu klasiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj oglase,imaš CB 750 nekoliko komada ,nije prodata ni jedna (bolja je) a cena im je tu negde....za par meseci cene motora padaju-mož da biraš!!! Nadji nekoliko cx 500c na oglasima koje nemogu da se prodaju.... Domaci oglasi i kupovina starijih motora u Srb.nikako!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao lutka, i sluzice te koliko ti to budes hteo. Za te pare bolje se ne mozes voziti, i ako ga sacuvas za dve tri godine po istoj ceni ces ga prodati. U medjuvremenu samo ces potrositi pare na ulje i gorivo. I sto je bitno, motor je za pocetnika idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan kupuj ,nemoj puno razmisljati,motor je kao nov te pare ces uvek dobiti ako ga budes sacuvao.nek prica svako sta hoce delova ima ,ako ne daj boze bude trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan ...pa sad kako god odlučiš..iskreno motor jeste lep,nije mnogo prešao,dobar je za početnika,para u državi nema a uvezeno je 150.000 motocikla i skutera....švajcarac čisti garažu pa mu taj motor smeta.Moj poznanik uvezo XJ 750 dva komada /Yamaha) ,platio obe 300 Chf,dobio sat na poklon,gume,auspuhe i svašta nešto...ocarinio i imo sreće prodo jednu odma a druga ostala džabe-prodo bi on i drugu al' nema kome.... Idi malo na Richardo/ch pa vidi šta ima..i po kmojim cenama..pozdrav i srećno!! Sto se tice CH , poslednjih 8g. sam vise tamo nego ovde, i naslusao sam se tih prica u fazonu da se tamo kola i motori nalaze za dz. i slicno. Stvarnost je malo ipak drugacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobar za tu lovu, i toliko ces se zaljubiti u njega, da ce ti ostati u garazi kao suvenir ma sta god kupio kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3120 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, odrzavaces ga sam (nista strasno) a i za prodaju se ne brini, ima drustvo ljubitelja CX500 u Srbiji. Ja sam njima prodao jedan primerak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ ts.marko http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=119661485&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=CX+500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne kaze da nema jeftinije ali pogledaj ovoj levu rucicu koja nije fabricka u kakvom je stanju, i ono na rezervoaru sa desne strane cepa ili je ostecenje neko malo ili je prljavo. Sigurno ima dosta jeftinijih ali ako je onaj motor zaista fabricko stanje onda vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo kosta 700, onda je ova za 1300 vise nego povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo kosta 700, onda je ova za 1300 vise nego povoljna. Traži čovjek toliko,ali će da je daa garant za 500E. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...