NIKOLA 1 823 Napisano Februar 7 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi se nastavljaju ! Zamenjeni stari lančanici i očišćeno kućište prednjeg lančanika, bilo je masti i prljavštine naopako Izvađene stare svećice Ispustio antifriz i skinut hladnjak da oslobodim prostor za skidanje poklopca ventila ! Sledeće za rad su zamena lanca bregaste i stelovanje ventila 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Februar 7 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li montirao nov osigurač matice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 7 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ali sam imao jedan problem. Prednji novi lančanik je za nijansu deblji od starog. Ne u delu gde naleže lanac nego u samom srcu lančanika , pa sam jedva namestio osigurač ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja napustam grupu (sektu) Nedavno prodao 4tx-a koji je bio kod mene 10 godina... Nikad problema sa njim.... Ko zna... Mozda se i vratim jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 7 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vratices se kao i ja kad ti sve ostalo dosadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Februar 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tibor je napisao: Ja napustam grupu (sektu) Nedavno prodao 4tx-a koji je bio kod mene 10 godina... Nikad problema sa njim.... Ko zna... Mozda se i vratim jednog dana А у коју сад секту прелазиш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Немања said: А у коју сад секту прелазиш? Tracer 7 gt sam uzeo nov, nisam uspeo 9ku uzeti, tako da ostajem na Yamahi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Februar 7 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ostani. Ti si sad kao mali TDM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 9 (promenjeno) MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo dalje sa radovima. Na montirane nove gume ! Stari i novi pogonski lanac stavljeni jedan pored drugog čisto da uporedim koliko se stari istegao i bogami lepa je razlika. Stari je već bio na onom stelovanju na viljušci dotegnut skoro do kraja. U pitanju su isti DiD lanac i isti broj karika Posle se prešlo na servis kocionih klešta i montažu , pancir kocionih creva. Pločice su nove bile na motoru ali su klešta i klizači bili prljavi , u zadnjim kleštima je jedan klip malo glavio i u prednjim onaj manji je malo teze išao. Rasturanje klešta na pola , čišćenje svega , čišćenje klipova , zamena gumica kocionih.... U kanalima u kojima se nalaze prasinarke bilo je skrame i kamenca pogotovo u zadnjim kleštima. Sve detaljno očišćeno, spakovano i na montirana klešta i pancir creva. Jedino nisam stigao da sipam ulje i ozracim ceo sistem , jer obrni okreni sve pipavo i polako se radi dok sam napakovao sve pogledam u sat ono 2h ujutru a u pola šest već ustajem za posao, tako da to ostaje za sledeće posetu garaže Promenio Februar 9 član NIKOLA 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Februar 9 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je prešao lanac? Možda nekom prilikom da razmisliš da umesto tih klješta staviš 900/R1/R6. Ima ih sada jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 9 (promenjeno) MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je prešao, prošle godine sam uzeo motor sa ovim lancem. Imao sam i TDMa 900 i znam kako on koči ali i na 850 su dobre kočnice kad je sve ispravno i dobro ulje i pločice ! Dok sam bio klinac, samo gledao motore , povremeno vozio dedinog automatika a da on ne zna. Rođak je u to vreme imao TDM 4tx i to žutog, jednom me provozao na njemu i od tad je meni taj motor ostao kao sinonim za nešto moćno, veliko, lepo..... Prvi veliki motor koji sam hteo da kupim je bio TDM ali prva serija, to je bilo pre skoro 20god. I odem da pogledam jedan lep plavi , radi kao sat , kad sam uzeo da ga probam i uzmem da probam kočnice prvo lagano a onda stisnem jače motor se digne na prednji točak i ja se u isto vreme oduševim ali me i preseko nisam to očekivao ! Tako da od tada mi je to uvek bila neka referenca sta su dobre kočnice! Promenio Februar 9 član NIKOLA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, NIKOLA 1 said: uzmem da probam kočnice prvo lagano a onda stisnem jače motor se digne na prednji točak i ja se u isto vreme oduševim ali me i preseko nisam to očekivao ! Tako da od tada mi je to uvek bila neka referenca sta su dobre kočnice! Svaki TDM je super kočio jer mu je Yamaha uvijek nakalemila kočnice svog najjačeg R modela. 850 su imali kočnice od FZR, a 900 od R1. Meni se osim snažnog kočenja uvijek sviđao osjećaj na ručici koja je prenosila silu kočenja upravo onako kako i koliko si ju stisnuo, a nikad nisi morao stisnuti prejako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 9 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM 850 pasuje prednja kočnica od TDM 900 šraf na šraf i to jako dobro radi, ja sam to imao na bivšem TDM-u, tj. kod mene su bile kočnice od R1 što je zahtevalo sitnu prepravku nosača tj prebacivanje nosača retrovizora sa starih kočnica jer R1 ima retrovizore na oklopima.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 12 Napisano Februar 9 U prolazu, 53 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Шта може да буде што тресе док се кочии тресе корман баш да се зна мотор је стајао више од три месецда није се возио никако кад сам га узео зарђали су дискови приликом вожње и кочења леви се очистио лепо аа десни слабо па после и десни ал опет тресе да ли може бити до диска или до клешта Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 9 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tresao pre zimske pauze ili se guma iskrivila ako je stajala slabo naduvan ili klešta glave. Da su diskovi krivi onda bi ti tresao na kočenju i ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 12 Napisano Februar 9 U prolazu, 53 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Паа види јаа сам га купио он је стајао и сад полако то сам примети при кочењу да тресе е сад не знам што би могло бити заменићу гуму па ћу да видим онда Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 9 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak radova. Sipanje ulja u kočnice i ozracivanje celog sistema . Naj zeznutije je dok ne krene ulje i dobije se barem malo kočnica. Pošto nemam one aparature koje mnogo olakšavaju posao u početku na sisicu od kocionih klešta stavim dugačko crevo i veliki špric sa kojim pokušavam da napravim vakum i pomognem ulju da krene. Kad krene ulje da izlazi i izbađe najveća količina vazduha posle je lako. Klasično drukanje ručice i nožice dok se sve lepo ne ozraci. Dosta vazduha izlazi i u samoj čantri , kad se volan Smota skroz u levu stranu da cilindar bude najviša tacka . Posle sam prešao na montažu novog volana. TDM je poznat da ima malo uži volan ali mi ni to nije neki problem ali mi je oduvek smetalo što je dosta povijen ka vozaču pa nekako zglobovi mi ne stoje pravilno. Svakom TDMu do sada sam menjao korman. Pre toga sam izbušio rupe za pipke na komandama i odrađeno kod strugara buksne sa navojem da se montiraju fabrički tegovi Uz malo gimnastike i stelovanja sve leglo kao dupe na nošu, položaj vrhunski , motorom će se mnogo lakše baratati i manervisati (znam iz iskustva) I za kraj pozdrav do sledećeg čačkanja, sad je na redu veliki servis 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Februar 9 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Pošto nemam one aparature koje mnogo olakšavaju posao u početku na sisicu od kocionih klešta stavim dugačko crevo i veliki špric sa kojim pokušavam da napravim vakum i pomognem ulju da krene Zasto ne u kontra smeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 9 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad probao u kontra smeru, znam da može i tako ali ja nekako navikao na klasičan način i da se malo mučim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 10 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak radova. Sipanje ulja u kočnice i ozracivanje celog sistema . Naj zeznutije je dok ne krene ulje i dobije se barem malo kočnica. Pošto nemam one aparature koje mnogo olakšavaju posao u početku na sisicu od kocionih klešta stavim dugačko crevo i veliki špric sa kojim pokušavam da napravim vakum i pomognem ulju da krene. Kad krene ulje da izlazi i izbađe najveća količina vazduha posle je lako. Klasično drukanje ručice i nožice dok se sve lepo ne ozraci. Dosta vazduha izlazi i u samoj čantri , kad se volan Smota skroz u levu stranu da cilindar bude najviša tacka . Posle sam prešao na montažu novog volana. TDM je poznat da ima malo uži volan ali mi ni to nije neki problem ali mi je oduvek smetalo što je dosta povijen ka vozaču pa nekako zglobovi mi ne stoje pravilno. Svakom TDMu do sada sam menjao korman. Pre toga sam izbušio rupe za pipke na komandama i odrađeno kod strugara buksne sa navojem da se montiraju fabrički tegovi Uz malo gimnastike i stelovanja sve leglo kao dupe na nošu, položaj vrhunski , motorom će se mnogo lakše baratati i manervisati (znam iz iskustva) I za kraj pozdrav do sledećeg čačkanja, sad je na redu veliki servis Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj 900 je presao 100.000km, do sada sipao ulje 10w40, da li da menjam nesto ili da tako nastavim? Motul je skoro duplo skuplji od ostalih, da li je toliko bolji? U Barelu Ipon katana 1300din... prosli put mislim da sam sipao to... da ostanem na 10w40 ili valja nesto menjati na ovoj kilometrazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Februar 10 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Što kažu ne menjaj dobitnu kombinaciju. Ako lepo radi agregat, menjač i kvačilo i ako ne troši ulje onda nema potrebe da menjas gradaciju. A što se tiče cene ulja imaš još dosta kvalitetnih proizvođaca ulja koji su sa cenom povoljniji od Motula a ne zaostaju po kvalitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Februar 10 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, salem said: Moj 900 je presao 100.000km, do sada sipao ulje 10w40, da li da menjam nesto ili da tako nastavim? Motul je skoro duplo skuplji od ostalih, da li je toliko bolji? U Barelu Ipon katana 1300din... prosli put mislim da sam sipao to... da ostanem na 10w40 ili valja nesto menjati na ovoj kilometrazi? Da, 10w40 ili 10W50. Na toj kilometraži TDM koji je održavan nema znakove habanja. Ima primeraka i sa preko 300.000 i rade. Negde davno sam naleteo na primerak sa 170.000, polupan pa se prodavao u delovima. Na cilindrima se još uvek vide jasni tragovi honovanja iz fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Februar 10 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se nekad pravilo da traje. Sjajan agregat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 12 Napisano Februar 10 U prolazu, 53 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Шта кажете о кастролу 10/40 полу синтетика Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...