birca 12 Napisano Octobar 24, 2023 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 9. 2023. at 23:26, Alekre je napisao: Jesam. Na njemu je Renthal 755S. Ne mora ništa, sličan fabričkom a sto puta bolje. Kod nema distancera. On 28. 9. 2023. at 12:39, Alekre je napisao: Sve odgovara osim tegića. Moraćeš da nabaviš neke koje se montiraju bez navoja. Alekre, original tegiči su 300g. Jesi dao isto 300g ili manje? Na aliju su svi oko 150g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Octobar 24, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno gramažu. Kupio sam TRW tegiće. Uglavnom, tegić možeš da napraviš kakav hoćeš kod strugara. Samo je bitno da napraviš sistem fiksiranja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zet na strugu obradio, ocistio tegice, hteo da ih ispolira ali sam mu rekao da cu ih verovatno farbati Bas su bili ruzni, izguljeni i osteceni. E sad, koliko je bitno ako izgube malo na tezini? Recimo da je skinuo 1mm u precniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Octobar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, salem said: Meni zet na strugu obradio, ocistio tegice, hteo da ih ispolira ali sam mu rekao da cu ih verovatno farbati Bas su bili ruzni, izguljeni i osteceni. E sad, koliko je bitno ako izgube malo na tezini? Recimo da je skinuo 1mm u precniku Neće biti neke značajne promjene ako si za malo olakšao "tegiće". Jedino što bih ja na tvom mjestu, (naravno ako si u mogućnosti naći materijal), dao napraviti ih od inoxa. Moji su isto na više mjesta izguljeni i počeli su hrđat, iako sam ih već nekoliko puta farbao. Izgrebu mi ih uglavnom metalni"cifovi" na krajevima rukava jakne dok uvozim i izvozim motor, manevrirajući i gurajući ga svakodnevno kroz vrata uske garaže. Tu trajno pomaže jedino inox ili plastifikacija. Promenio Octobar 25, 2023 član Gato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Octobar 25, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Plastifikacija i super. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Octobar 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao! Hvala prijatelju @Gato Promenio Octobar 28, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, salem said: Stigao! Hvala prijatelju @Gato Ma nema na čemu. Hvala i tebi! Ako kako mogu pomoći-tu sam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Octobar 28, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih modifikacija na TDMu je upravljač. Preporodi motor posle onog uskog upravljača. Taj 755 je jako sličan fabričkom osim što nije toliko savijen. Bićeš prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Octobar 28, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Alekre je napisao: Jedna od najboljih modifikacija na TDMu je upravljač. Preporodi motor posle onog uskog upravljača. Taj 755 je jako sličan fabričkom osim što nije toliko savijen. Bićeš prezadovoljan. Odlicno, tome sam se nadao a ti sad potvrdio. Jos samo da nadjem vreme i pomoc za taj poduhvat... ili je bolje da sacekam da kupim nove rucice sa grejacima i nove tegove pa onda da menjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Octobar 28, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ručice uvek možeš naknadno da zameniš. Ja imam ovakve samo sive. https://www.trodo.com/bar-ends-trw-mcl212-s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Octobar 28, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kacim novu temu, pretpostavljam da neko ovde zna, kad ode na glavi srafa imbus ulaz? Kojim alatom se odvrce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Octobar 28, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Leva burgija za odvrtanje zalomljenih šrafova ili malim sekačem ili malo boljim šrafcigerom pa na kuckanje polako(srpski ključ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ако немаш одвијач за заломљене шрафове пробај са торексом, на силу га угурај ,чукни чекићем ако треба и пробај да одвијеш. Мени је до сада ти успевало… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Octobar 28, 2023 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan .... i na kraju završiš kod metalo-strugara da ti to reši 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Немања said: Ако немаш одвијач за заломљене шрафове пробај са торексом, на силу га угурај ,чукни чекићем ако треба и пробај да одвијеш. Мени је до сада ти успевало… Sudeći po slici, mislim da tu nema pomoći od torxa, skroz je rupa za imbus uništena. Ako nema lijevu "burgiju" za odvrtanje, onda bi trebao pokušati ovako kako je VLAD81 rekao. Meni je u većini slučajeva tako uspjelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Octobar 28, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima....torex malo veći od rupe pa krenuti sa sitnim kuckanjem da se sam "ureže" u glavu ravno i što dublje. Grejati malim brenerom i spremiti udarni odvijač, trebalo bi da uspe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Octobar 28, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pokusavam pa javljam. Hvala svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima....torex malo veći od rupe pa krenuti sa sitnim kuckanjem da se sam "ureže" u glavu ravno i što dublje. Grejati malim brenerom i spremiti udarni odvijač, trebalo bi da uspe.Tako je, mnogo puta uspjelo samo bih izostavio brener ako postoji neka plastila ili gumica na dijelu. Cak i ako to ne uspije zaostriti stari odvijac i sjedne strane krenuti kuckati cekicem, poslednja opcija vecom burgijom izvrtati sraf kako bi samo glava otpala i osobodila dio, a dio srafa da ostane da se vidi kako bi se mogao uhvatiti i odvrnuti posle Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ako nekome treba Givi Maxia E52 sa naslonom, izvedenim osvetljenjem i Givi pločom, a pride i Givi nosacem za 4tx, neka mi se javi u poruci, nisam je oglasio jer ne mogu slike da postavim u rubrici prodajem, a visak mi je... Promenio Octobar 29, 2023 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/28/2023 at 9:27 PM, Satelis said: Ima ima....torex malo veći od rupe pa krenuti sa sitnim kuckanjem da se sam "ureže" u glavu ravno i što dublje. Grejati malim brenerom i spremiti udarni odvijač, trebalo bi da uspe. Uspeo bez brenera hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan On 10/28/2023 at 9:56 AM, salem said: Stigao! Hvala prijatelju @Gato Drugar, gde si kupio korman? koliko košta? Definitivno sledeća investicija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Octobar 29, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, tibor je napisao: Uspeo bez brenera hvala Super, nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Octobar 30, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, goshy je napisao: Drugar, gde si kupio korman? koliko košta? Definitivno sledeća investicija. Preko sajta Sportsbikeshop, mislim da je britanski. 60 e, ali proveri cenu dostave za SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve vas,imao bi jedno pitanje:posle prodaje dominatora razmisljam o kupovini neceg jaceg,pa tako sam dosao i do tdm-a.Iskreno dosta sam ogranicen materijalno i sad sam naleteo na jedan oglas o jednom tdm-u 3vd koja se vodi kao neispravan,zaglavljen u 3.-oj brzini.Tu sam negde procitao da je to bas njihova boljka...Dali se isplati uci u takvu igranku s obzirom na trazenu cenu od 850 eu?Koliko bi kostao kompletan menjac za njega?Vodim se takvom razmisljanjem da sam prethodno i dominatora uzeo sa greskama pa sam dosta povoljno uzeo potrebne polovne delove u Madjarskoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Octobar 30, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam menjač može i od 4TX. Svakako, dobićeš dosta sa 3WD u toj ceni. Ozbiljna je sprava. Proveri dobro kakvi su mu karburatori i da nema pukotina na ramu ispred viljuške. Ostalo sve kao i na drugim motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...