Alekre 12871 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje sipaj Dijamant, najbolje. Ostalo kao što su kolege iznad navele. Obavezno kilo ključ. Ja te šrafove sve zavrnem rukom koliko mogu. Onda ide kilo ključ i unakrsno, klak-klak. Kada budeš sipao ulje, sipaš tri litra, upališ na kratko, ugasiš i doliješ ostatak. Postoji i jedna stavka za šraf na galeriji ali mislim da je to samo kontrolna procedura. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano April 13, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nesto me naplasio prethodni vlasnik, on je uvek menjao u servisu, pa zato pitam, nije mi problem ni da platim uslugu ali servis mi je 30km od kuce, morao bi i da uzimam slobodan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 13, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 4. 2023. at 14:04, gixxer750/94 je napisao: Pa nesto me naplasio prethodni vlasnik, on je uvek menjao u servisu, pa zato pitam, nije mi problem ni da platim uslugu ali servis mi je 30km od kuce, morao bi i da uzimam slobodan dan. Raširi Ma jok. To je nesto sto svaki vozac treba da zna. Dobra stvar je sto mozes na forumu da se informises o svemu, samo mrzi ljude da pisu istu pricu vise puta. Ja sam u ovoj temi nasao sve potrebne informacije o mnogim korisnim stvarima, samo treba strpljivo citati. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde u temi gde sam ja sa slikama detaljno opisao zamenu ulja. Zaboravih da kažem da ti treba crevo i levak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10495 Napisano April 17, 2023 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi bio na TDM-u od Septembra 2012. Danas skinuo, sutra kupovina drugog. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mika1993 13 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mali zvornik Motocikl: Bmw r1200gs tripleblack Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hoce li mi neko pomoći? Gde da nadjem ovu plastiku od pinjona za brzinu??? Montirao mi vulkanizer gume i polomio kad vraćao točak. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano April 18, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Eh....majstori. Sad lepo da odeš kod dotičnog da se otvori za nov...jer to nije komad plastike, već je komad magneta. Kad plati "komad plastike" 50€ sledeći put će da pripazi...ili da prekine da izigrava majstora. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mika1993 13 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mali zvornik Motocikl: Bmw r1200gs tripleblack Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2023. at 14:56, pronto je napisao: Eh....majstori. Sad lepo da odeš kod dotičnog da se otvori za nov...jer to nije komad plastike, već je komad magneta. Kad plati "komad plastike" 50€ sledeći put će da pripazi...ili da prekine da izigrava majstora. Raširi zvao sam ga rekao je da ce on platiti ali nmg da nadjem nigde... kad je neko baksuz pa to ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano April 18, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovlaščenog distributera...original, šurenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovlascenog distributera za Yamahu ja nisam mogao filter za vazduh da kupim bez narucivanja i cekanja. Sad trazim rucice kvacila i kocnice... jbg bas su neke lose, obe se odrale od asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2136 Napisano April 19, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2023. at 11:49, salem je napisao: Kod ovlascenog distributera za Yamahu ja nisam mogao filter za vazduh da kupim bez narucivanja i cekanja. Sad trazim rucice kvacila i kocnice... jbg bas su neke lose, obe se odrale od asfalt Raširi Имам ја оригиналне ручице, тако да не мораш да чекаш. Могу стра да ти понесем за Београд једино пто чеш морати да дођеш по њих и Шимановце. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano April 19, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo vreme za registraciju. Moj TDM je 2003. i ulazi u popust. Čak i tako registracija je 24.000 sa tehničkim. Da je malo mlađi, bila bi 32.000... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skidaju nam kozu sa ledja .....cuti moze i gore od ovoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Može 31500 strom 1000, 2014. Teh+rega premijski stepen 1.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2023. at 12:32, Немања je napisao: Имам ја оригиналне ручице, тако да не мораш да чекаш. Могу стра да ти понесем за Београд једино пто чеш морати да дођеш по њих и Шимановце. Raširi Salji na pp koliko para i spreman da krenem za Šimanovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2136 Napisano April 19, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Јављам време када сам у Шимановцима на терминалу и адресу. Цена, то се зна, који смс за дете, колико толико да помогнемо 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2136 Napisano April 19, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2023. at 15:25, Alekre je napisao: Stiglo vreme za registraciju. Moj TDM je 2003. i ulazi u popust. Čak i tako registracija je 24.000 sa tehničkim. Da je malo mlađi, bila bi 32.000... Raširi Ја сам прошле године за мој, само продужетак платио 31.500. Еее животе… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2023. at 14:48, Mika1993 je napisao: Ljudi hoce li mi neko pomoći? Gde da nadjem ovu plastiku od pinjona za brzinu??? Montirao mi vulkanizer gume i polomio kad vraćao točak. Pozzz Raširi Da se to i popraviti... Dobar tokar pažljivo obradi polomljeni dio i napravi dosjed za komad ručnog rada od debljeg alu-lima. Sve radi još uvijek, već godinama kod novog vlasnika moje stare 850. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 28, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2023. at 20:04, JoeD je napisao: Ajd i ja da se pohvalim sedistem, konacno ga zavrsio majstor Raširi Da smo blize mogli bi da uporedimo ova dva obzirom da nisu od istog majstora i na isti nacin radjeni, zanima me koje je udobnije. Tvoje mi deluje deblje, mekse... mozda mi tako deluje na slici. Lepo izgleda ali me zanima udobnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Momci da pitam za info.Drugar ima TDM 850 4Tx 97god.Motor lepo pali,bilo vruć ili hladan,lepo ide,ali mu se javlja da u leru ili kad upali radi na jedan cilindar.Gde da traži problem,struja ili karburacija.Proradi posle na oba.I ako može neki link za skidanje manuala za pomenuti model. Promenio April 28, 2023 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo od svećice pa na karburatore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lično sam sumnjao isto,ali bolje da pitam momke koji to poznaju. @Alekrehvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razumem se ni ja nego je svećicu najlakše da proveriš i da li ima dobru struju na bobini i kablu. Mada ja pre tipujem na karburatore. Tako sam oterao ER5 kod jednog eminentnog majstora pa sam muke imao sa karburatorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14635 Napisano April 28, 2023 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co taj problem vuku jos od Super Tenere, samo je razlika koji koliko dugo radi na jedan cilindar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7687 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2023. at 17:38, gebee&co je napisao: Momci da pitam za info.Drugar ima TDM 850 4Tx 97god.Motor lepo pali,bilo vruć ili hladan,lepo ide,ali mu se javlja da u leru ili kad upali radi na jedan cilindar.Gde da traži problem,struja ili karburacija.Proradi posle na oba.I ako može neki link za skidanje manuala za pomenuti model.Nekom logikom da je prenizak nivo goriva u loncetu jednog karba, pa kad ga napuni on i proradi ili mozda curi na sraf gdje se ispusta gorivo iz lonceta.Svecice obavezno pregledati.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...