WoodyRider 817 Napisano Mart 16, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja bušim na svakom motoru. Užasava me tandrkanje plastičnog rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer Ipon ti je dobar, ali u poredjenju sa Elfom, skuplji je. Planirao da predjem na Elf iskreno, ali posto kazes da nemaju na stanju, nastavicu sa Iponom onda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 16, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan A Motul 7100 10-40w? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji izbor, jedan od. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 16, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probusio tablicu kao i WoodyRider ali nemam sliku da to i dokazem Iskreno zabole me tacno za tablicu i onako cekam samo da mi kazu da je za zamenu, saobracajnu sam vec 3 puta menjao, osovine svaki put menjam, ima , nema... Vise ni sami ne znaju. Ocekujem i za tablicu nesto slicno. Nista me vise ne cudi. Tako da me zabole tacno sto je probusena. Ovako barem znam da mi nece ispasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4841 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Covek pitao za alternativu za ulje od 700 din a vi mu nudite ulje od 1700 din. Hahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, WoodyRider je napisao: Ja bušim na svakom motoru. Užasava me tandrkanje plastičnog rama. Dva šrafića gore, jedan na sredini, jedna matica do nosača tablice, druga normalno sa druge strane do gume, stegneš, nema da zvrcne... veruj mi... ne bušiš tablicu... Tablicu vadiš i uguraš sa strane bez problema... mada ima dobrih i manje dobrih ramova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio ram od inoxa, plastika mi se dva puta polomila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ili je loša ili si je pretegao... ova moja druga godina, ne mrda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Biće da nemam osećaja za plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da objasniš kako si se popeo skroz do gore, čuo sam da su neke devojke htele da odu, ali ih je nepristupačan teren odvratio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, bas lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, TomyB je napisao: Jel možeš da objasniš kako si se popeo skroz do gore, čuo sam da su neke devojke htele da odu, ali ih je nepristupačan teren odvratio.. Ne znam šta voze cure... Vozim TDM-a... sve jasno Ovo je u stvari dole... išao do Kosjerića pa onda naviše pored cementare pa na Godljevo... sa te strane je bolji put, ima makadama prilično ali nije problematičan, tvrd... penješ se pa silaziš, pa opet tako... u suštini nije strašno, mogli bi i neki nakedi proći... vredi obići, ja dodjoh malo kasno, drugi put ću ranije... jedino što, mislim već u Junu hoće presušiti, valjda zavisi od kiša... ... valja poneti malo 'rane pa sedneš i polako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, TomyB je napisao: Jel možeš da objasniš kako si se popeo skroz do gore, čuo sam da su neke devojke htele da odu, ali ih je nepristupačan teren odvratio.. Verovatno su one pošle od strane Valjeva... tu nikako... ne bih ni ja znao nego mi reče drugar jedan, biciklista, intenzivan, Srbiju poznaje baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, TomyB je napisao: Jel možeš da objasniš kako si se popeo skroz do gore, čuo sam da su neke devojke htele da odu, ali ih je nepristupačan teren odvratio.. Normalan, makadamski put do gore...vidi se iza motora..mora da su lenjivice te devojke Što reče kolega, poneseš 'rane pa sedneš dole kod rečice i postaviš sve redno na astal 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Zato si išao sa koferima... zbog "malo" 'rane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bez kaiša slanine i kilo 'leba ne krećem nigde, makar i na 100-ak km od kuće. Jer meni nema sladje nego kad rasprostrem negde u prirodi da jedem. Nosili smo drugar i ja bogato jer je bila dvodnevna vožnja čini mi se, pa su i bočni koferi bili u opticaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1192 Napisano Mart 17, 2020 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi taj kecap "uljez" u toj ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Mart 17, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 7.3.2020. at 18:54, Astral je napisao: Ja sam Angel gt uzeo u Xmoto. Poslali mi postom set. Kako si zadovoljan? Koliko je bila postarina? Ja se dvoumim izmedju njih i roadsmart lll. Da li si uzimao onu vip karticu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Milanezi said: Bez kaiša slanine i kilo 'leba ne krećem nigde, makar i na 100-ak km od kuće. Jer meni nema sladje nego kad rasprostrem negde u prirodi da jedem. Nosili smo drugar i ja bogato jer je bila dvodnevna vožnja čini mi se, pa su i bočni koferi bili u opticaju. E dobro ste vi ovo organizovali. Skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, rajkokv said: Kako si zadovoljan? Koliko je bila postarina? Ja se dvoumim izmedju njih i roadsmart lll. Da li si uzimao onu vip karticu? Hvala Uzmi pilot road 5 ako imas para. Ako nemas, onda je i Angel Gt dobra. U principu ako nisi zahtevan vozac onda ti je super. Ako pak imas neke zelje, onda pazi,zadnja hoce malo da gubi grip. Nista strasno, desava se postepeno, reakcija je linearna ali se desava. Prednja je odlicna. Postarinu nisam platio. Platio sam samo gume,kuriru na ruke,gotovinom. Nemam nikakvu karticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sa pilot road 3 sam imao situaciju da sam osecao nagli prelaz sa mekse ba tvrdju komponentu pri ubrzanju u nagibu. To se manifestovalo kao migoljenje repa u polu nagibu, u punom nagibu je gripa bilo na pretek. Sa ovom Angel Gt, nema tog prelaza,osecaj je linearan,grip je dobar ali u punom nagibu ne uliva poverenje i na belom asfaltu ima problem. Izgleda mi kao da guma ne moze da odrzi temperaturu. Posto nekada ima savrsen grip,a nekada bas i ne. E sad. Tu sam malo i ja problem. Ocigledno je ne odrzavam dobro temperiranu ili je preopterecujem cim mi se tako nekada gubi zadnji tocak. To jos uvek pokusavam da shvatim sta radim. Moguce da je guma dobra samo ja ne umem bas da vozim. Na kocenju nemam problem,samo pri ubrzanju na izlascima iz krivina. To mi govori da imam malo da poradim na sebi. U medjuvremenu cu pokusati da se naucim da vozim,a kada je potrosim kupujem Michelin power rs. Za nju znam da je izuzetna. Ako i sa njom budem klizao onda je definitivno problem u meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 17, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vi tdm-aši morate da pojačate temu jer koronaši ima da vas stignu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...