IvanByk 47 Napisano Decembar 22, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Danas po ovakvom danu izvršena proba novog zadnjeg amortizera i setup-a vešanja. Osećaj, položaj, upravljivost, stabilnost...drugi, nov, fantastičan motor. Sve pohvale i preporuke za Ian Mototek. Sada sledi ponovno pranje i skidanje blata pa na toplo...ali vredi svake promrzline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas po ovakvom danu izvršena proba novog zadnjeg amortizera i setup-a vešanja. Osećaj, položaj, upravljivost, stabilnost...drugi, nov, fantastičan motor. Sve pohvale i preporuke za Ian Mototek. Sada sledi ponovno pranje i skidanje blata pa na toplo...ali vredi svake promrzlineKoji je novi amort u pitanju i koliko kosta cela operacija?Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Decembar 22, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Wilbers a cena i ostalo najbolje da dam kontakt na pp . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Wilbers a cena i ostalo najbolje da dam kontakt na pp .Ne treba mi kontakt, mislio sam da podelis sa nama koliko si ti platio, ako nije tajna, čisto da imamo orijentir koliko koštaju ti zahvati?Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Decembar 22, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio paket stvari i prednja viljuška i ceo setap....tako a ne bih bas mogao da razdvojim a iskreno i ne želim da ja pričam o ceni. Ono sto bi tebi trebalo mozda nije isto za mene. Drugo ima raznih Wilbersa a on radi i Ohlins, Ktech i Mupo. Mogu samo reci da ono sto dobijes vredi vise a da ono sto mi zovemo "ruke" je apsolutno prihvatljivo. Mogu da ti posaljem broj, komunicira preko vibera i sve ces brzo saznati. Da ne ispadne da reklamiram previše.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Racunaj oko 400. Mada vesanje moze kostati od 300 do 1300 zavisi sta uzmes od brendova i dali radis komplet ili samo prednje/zadnje. Na popustima bude nekad neki wilber ili ohlins za 250,moras da pratis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio paket stvari i prednja viljuška i ceo setap....tako a ne bih bas mogao da razdvojim a iskreno i ne želim da ja pričam o ceni. Ono sto bi tebi trebalo mozda nije isto za mene. Drugo ima raznih Wilbersa a on radi i Ohlins, Ktech i Mupo. Mogu samo reci da ono sto dobijes vredi vise a da ono sto mi zovemo "ruke" je apsolutno prihvatljivo. Mogu da ti posaljem broj, komunicira preko vibera i sve ces brzo saznati. Da ne ispadne da reklamiram previše....Mogao si da kažeš šta je sve ušlo u paket i koliko je koštalo (tipa wilbers taj i taj, servis prednje vile itd. me kostao 300e) i ne bi morao da pišeš ovoliki post. Obično forumi služe za razmenu informacija, pa kad nešto napišeš, drugi forumaši imaju koristi da saznaju neku informaciju više. Bespotrebno mistifikuješ najobicnije stvari kao sto je cena zamene i podesavanja amortizera...Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=44004]vidakn[/mention] Racunaj oko 400. Mada vesanje moze kostati od 300 do 1300 zavisi sta uzmes od brendova i dali radis komplet ili samo prednje/zadnje. Na popustima bude nekad neki wilber ili ohlins za 250,moras da pratis...Baš zato i pitam za cenu, vozim isti motor pa me zanima da li je 300e ili 1300e. Vidim da je čovek zadovoljan urađenim, pa sam i pitao za cenu tog zadovoljstva.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Decembar 22, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, vidakn said: Mogao si da kažeš šta je sve ušlo u paket i koliko je koštalo (tipa wilbers taj i taj, servis prednje vile itd. me kostao 300e) i ne bi morao da pišeš ovoliki post. Obično forumi služe za razmenu informacija, pa kad nešto napišeš, drugi forumaši imaju koristi da saznaju neku informaciju više. Bespotrebno mistifikuješ najobicnije stvari kao sto je cena zamene i podesavanja amortizera... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Vidis forumasi su saznali informaciju vise a koju sam zeleo da podelim i nisu ti bila potrebna 3 pasusa za ovakvu reakciju sto ti predlažem da pozoves i saznas sve sto zelis. A i sto sam jasno napisao da ne zelim da pričam o ceni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na 41:10 minutu. 3. deo WWW.PRVA.RS Jutro sa Natašom - 22.12. 2018. I koji motor se jase?? Pa TDM naravno, nije sto je moj, al najlepsi je ! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis forumasi su saznali informaciju vise a koju sam zeleo da podelim i nisu ti bila potrebna 3 pasusa za ovakvu reakciju sto ti predlažem da pozoves i saznas sve sto zelis. A i sto sam jasno napisao da ne zelim da pričam o ceni. Nema veze, zaboravi da sam išta pitao...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Na 41:10 minutu. 3. deo WWW.PRVA.RS Jutro sa Natašom - 22.12. 2018. I koji motor se jase?? Pa TDM naravno, nije sto je moj, al najlepsi je ! Vidim ja da svi moramo da podižemo kubikažu, pa i@krmco koliko vidim. Ja sam za 2 godine dobio 18 kila, a ni vi ne zaostajete Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sada na 114kg zive vage Situacija je jeziva! Uskoro cu morati na oglasima da gledam motore sa 2000+ ccm. A siroti Tdm cuti i nosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo da sutra palim TDM-a i da idem na neku kracu voznjicu... Dosta je mirovao pod ceradom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bocca_bastard said: HD je za tebe sada Nedaj Boze, da si rekao Pan Evropa, pa ajde ali HD,nikako,nikako ! Od celog HD fazona, meni se svidjaju samo oni brkovi sto se "spustaju" na dole do brade ne znam kako se zove taj model brcina... Al su kul. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Decembar 23, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoc, planiram da radim sediste sad dok je zima. Jer ima neko iskustva sa STIV dizajn Nis? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13013 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Hitmanle016 said: Drugari potrebna mi je pomoc, planiram da radim sediste sad dok je zima. Jer ima neko iskustva sa STIV dizajn Nis? Hvala @Nenadbg88 i ja smo radili kod Stiva za Tdm. @milos-v je radio za svog T-cata. Niko od nas nema zamerku na rad. Cena je bila oko 70€ ako se dobro secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam radio kod Stiva. Skroz zadovoljan, udobnije za nijansu, više mi je značilo što je suvozač odvojen sa novim sedištem, pa ne klizi ka meni. Čini mi se da je sa ukrasnim vezom 5 EUR skuplje, a ja sam skroz “klot” radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoc, planiram da radim sediste sad dok je zima. Jer ima neko iskustva sa STIV dizajn Nis? HvalaPreporuka za Ivicu, odnosno Stiv-a kako ga ovde zovu.Mislim da nećeš naći bolji odnos cena kvalitet.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Decembar 23, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Stiv-Ivica, je prošle zime radio sedište i za moju Africu i ja prezadovoljan. Sve pohvale i preporuke. Cena tada bila 70e. Hvala Ivice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možete li da predložite gde je najbolje da uradim čišćenje rezervoara od rđe i oblaganje epoksijem u Bg-u ili okolini za TDM 850. Nemam predstavu koliko košta ta operacija pa ako neko ima iskustva neka podeli.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Decembar 23, 2018 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vidakn je napisao: Možete li da predložite gde je najbolje da uradim čišćenje rezervoara od rđe i oblaganje epoksijem u Bg-u ili okolini za TDM 850. Nemam predstavu koliko košta ta operacija pa ako neko ima iskustva neka podeli. Sent from my SM-G900F using Tapatalk @srbenda sa foruma to uspesno i pedantno radi, daje i garanciju. Kontaktiraj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Decembar 23, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, nikvuksa said: Takođe sam radio kod Stiva. Skroz zadovoljan, udobnije za nijansu, više mi je značilo što je suvozač odvojen sa novim sedištem, pa ne klizi ka meni. Čini mi se da je sa ukrasnim vezom 5 EUR skuplje, a ja sam skroz “klot” radio. Meni je ajde zbog udobnosti manje vise jer nemam neka duga putovanja, ali suvozac je problem jer non stop klizi sto kazes. Ako je tako ide sediste kod Stiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=1055]srbenda[/mention] sa foruma to uspesno i pedantno radi, daje i garanciju. Kontaktiraj ga... Hvala!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...