srbac 2440 Napisano Decembar 10, 2018 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj da gi vidimo, naravno kad se setiš !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14810 Napisano Decembar 10, 2018 moto merkat °°, 4928 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 10, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh ja da je ubacim Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Decembar 11, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14810 Napisano Decembar 11, 2018 moto merkat °°, 4928 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, srbac je napisao: Slikaj da gi vidimo, naravno kad se setiš !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, imam pitanje za vas. Razmisljam o tome da na svom motoru (Yamaha TDM900 2003) promenim fabricke auspuhe. Razlog tome je sto zelim da imam auspuh samo na desnoj strani, verovatno bih stavio Robertov top, ali me zanima da li je izvodljivo i koliko bi me kostalo da napravim cevi da idu u samo jedan top. Takodje, zanima me vase misljenje o zvuku Yamaha TDM900 sa Robertovim auspuhom. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10422 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Pozdrav kolege, imam pitanje za vas. Razmisljam o tome da na svom motoru (Yamaha TDM900 2003) promenim fabricke auspuhe. Razlog tome je sto zelim da imam auspuh samo na desnoj strani, verovatno bih stavio Robertov top, ali me zanima da li je izvodljivo i koliko bi me kostalo da napravim cevi da idu u samo jedan top. Takodje, zanima me vase misljenje o zvuku Yamaha TDM900 sa Robertovim auspuhom. Hvala Pa stavi dva Robertova...ja hteo dve cevke,simetrija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, shoyyka said: Pa stavi dva Robertova...ja hteo dve cevke,simetrija... pa ja ne bih tako, ja bih samo sa desne strane, ili necu nista ni da diram. Ako je to moguce da se napravi za neke ok pare, uradicu tako, ako ne, ostavicu ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10422 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ok,samo džakamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Secanjima protiv zime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Secanjima protiv zime! Jel ovo iz onog putopisa o Srbiji, jagnjetini i pivu? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nenadbg88 je napisao: Jel ovo iz onog putopisa o Srbiji, jagnjetini i pivu? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Jes vala to su slike vec blizu kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna kapica svećice ako neko ima.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ja imam. Moram da potražim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam 2 ali sam ih prosekao za neke eksperimente pa nisu više upotrebljive za to što tebi treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, hvala u svakom slučaju ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nenadbg88 je napisao: Drugari, potrebna kapica svećice ako neko ima. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Jel to "kapica svjecice" ili diht guma sa lule sjecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To je gumica koja dihtuje između kape svećice i glave agregata, da ne ulazi voda u prostor oko svećice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel to "kapica svjecice" ili diht guma sa lule sjecice? Mozda se nisam najbolje izrazio nisam bio siguran kako se tacno zove. Ali na slikama se vidi tacno.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Slika govori vise od hiljadu rijeci, ali nekada ne mora biti ono na slici sto se trazi. Kontaktiraj sa Foruma @bokilic ili @Havarisan oni mi mozda mogli imati viska tu diht gumu od starih lula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Spremate li se? Sent from my SM-J530F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2665 Napisano Decembar 20, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Noćas vršimo diverziju na garažu i prebacujemo sve ukrase na motor poredПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ili samo u subotu dodji malo ranije pa da kitimo i Stroma vezice su spemne, lepila ne koristimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...