vava 634 Napisano Octobar 28, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Teram i ja 50/50 gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 28, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se ne vidi dobro termostat upada u prvi plan, ali ove gume se teraju do ivice... Ne verujem da bih to smeo sa onim kramponima da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 29, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se ne vidi dobro termostat upada u prvi plan, ali ove gume se teraju do ivice... Ne verujem da bih to smeo sa onim kramponima da probam Ја овде видим још ценат до ивице Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22261 Napisano Octobar 29, 2018 Integrisan, 9584 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juce bas pricam na tu temu sa prijateljima... Lako je uskoj gumici doci do ivice, jos ako je blaaago ispustena... Imam prijatelja koji slik van staze vozi (po putu, kao svakodnevnu gumu), gledam ga predamnom u kruznom toku, vozi na ivici zadnje gume, 1,5 pritisak, podvukla se pod felnu... Posle se komentarise kako je ivicu spalio, hhhh.... Ja sam na cbf-u sljustio rubove a kao baba vozim! Uska guma, motor lepo drzi... 190 (na cbr) vec nisam uspeo da svucem do kraja, ostajalo uvek po bar 2cm i to u najboljem slucaju, a obarao sam, po mom dozivljaju kao MarkeS Ko jos gumu gleda (sem ovih u kaficima sa kasicicama u ustima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaku gumu ukockastim. Neka obaraju oni na stazi... Znam ja da moze TDM da se obara do fuzastera. Ja sam taj koji nema muda, a i nije mi do obaranja, a i da mi je, nemam gde u ovoj tepsiji od Vojvodine da krivinarim. Zato sam imao muke da stignem Astrala i Boccu na TDM voznji do Trsica... Oni peglaju, obaraju, a ja sa CB-om jurcam za njima, a nikako da ih stignem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uh. Zadnje dve voznje sam u drustvu Srdjana sa Vfr1200 iz 2015. Majko moja. Motor mu je vrhunski ali i on vozi jebe kevu. Jedan od retkih vozaca koje tehnicki nisam mogao da ispratim. Sad,meni jeste falilo snage dosta. Takodje sta mi je falilo: Ulazimo u krivinu, ista ulazna brzina, ja u punom nagibu, fuzaster mi struze, ja jos malo guram,asfalt podize fuzaster, zadnja guma pocinje da se uvija i ljuljka, nema vise kud, 150 , uska, to je to, ne mogu brze kroz tu krivinu sa TDM-om. A on, obara jos, ubrzava, i kao iz pracke ispaljen, odlazi kao da ja iza njega vozim 60. Ja u neverici. Vozili smo zajedno oko 800km. Svaki put ista prica. Vfr1200 + odlican vozac. Ja se smorio ko plovak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto me vodi do sledeceg. Ako znate nekog ko bi voleo ovog mog crnca. A ja moram na litru, ovako vise ne ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14824 Napisano Octobar 29, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan O's ti u off, na stazu, udobno ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Au koliko dobrih TDM-ova će sada biti u opticaju... Boccin, Astralov, Nenadov... a kad sam ja tražio TDM-a 4tx, nijedan provereni primerak nije bio na oglasima, osim Nenadovog, a i on ga je posle povukao iz prodaje... Ako nije tajna @Astral , koliko đengi cenih svog dorata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 29, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je sport touring motocikl poslednje generacije sa duplo više snage od TDM-a. Da ne pričamo o ramu, vešanju, kočnicama... Ohladi glavu i uživaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 2200 ok cifra. Ako nekoga dodatno interesuje stanje motora i potrebna ulaganja to mozemo putem telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Alekre said: To je sport touring motocikl poslednje generacije sa duplo više snage od TDM-a. Da ne pričamo o ramu, vešanju, kočnicama... Ohladi glavu i uživaj Da znam. Problem je sto sam ja oduvek imao afiniteta ka brzoj voznji samo sam svoje ludilo uvek sputavao kupovinom motora koji nisu bas za sport fazon. Ali se sve vise vidim na R-u . I na nekom dual sportu u sumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Astral je napisao: Sto me vodi do sledeceg. Ako znate nekog ko bi voleo ovog mog crnca. A ja moram na litru, ovako vise ne ide. Boj ne bije oruzje svijetlo, vec srce u junaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 29, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa TDM ne moze ni VFR 800 da stigne, a ne ovakvu neku guju. Realno. Nego, kakve motore prodaje ovaj trgovac sa Uba? Pojavljuju se u oglasima, oprani, namirisani. https://www.polovniautomobili.com/motori/12884935/honda-vfr-1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Svaler je napisao: Ја овде видим још ценат до ивице I koferce, i koferce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Branko said: Boj ne bije oruzje svijetlo, vec srce u junaka. Slazem se u potpunosti, samo nekad se mora i mac naostriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Iz moga ugla TDM 850 je kao ona "djevojka za svaki dan", pa kad nadjes "damu" ostavis tu djevojku. Nakon nekoga vremena ti pocne faliti "djevojka za svaki dan" bas onakva kakva je. Ja bi sad opet kupio dobar TDM 850 4TX ili 900 za "svaki dan". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22261 Napisano Octobar 29, 2018 Integrisan, 9584 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada vam motor dosadi evo mog resenja , odlucim da narednih 20km npr. vozim bez upotrebe kocnice! Bude zanimljivo dosta, supruzi koja je suvozac je jos zanimljivije, hhhhh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Octobar 29, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Počela sekta rapidno da se osipa. Navalili TDM-aši na jače motore ko sirotinja u Lidl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ono jes' ! Ma ja znam da cemo se Crnac i ja druziti jos. Nego eto malo. Sto se kaze. Nit je moje finansijsko stanje za noviji motor, nit je on za drugoga. Druzimo se dugo, zavoleo sam ga. Zaista imam osecanja prema njemu. Dobro me je sluzio. Dobar motor. Al luda glava jednom,luda glava uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14824 Napisano Octobar 29, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, drs je napisao: Počela sekta rapidno da se osipa. Navalili TDM-aši na jače motore ko sirotinja u Lidl Ekoloska svest proradila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, drs je napisao: Počela sekta rapidno da se osipa. Navalili TDM-aši na jače motore ko sirotinja u Lidl To je dobra namjera sektasa da pocetnicima omoguce da sjednu na dobre motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 29, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što ti posle TDM treba bar još 3000 eur da se napreduje. Sve ostalo je manje više isto da pri tom moraš da krpiš tuđe lomatine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 29, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bas slozio Alek. U rangu TDM 900 je bilo i npr Fazer 1000 (stariji ili noviji model zavisno od toga koji je TDM u pitanju), sto je, slozices se, znacajno "napredovanje" po pitanju toga sto bi Astral zeleo. 1000 ccm, 4 cilindra, sportski(ji) nacin sedenja, tvrdje ogibljenje (noviji model) znacajno vise konja... A ima i nekih drugih (npr. Z750-Z1000) sto se meni konkretno ne dopada, ali postoji. Edit: U rangu po ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 29, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Please, don't mix frogs and grandmothers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...