blind willie 23 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli da bude clan TDM kluba a nema TDM moze isti da kupi od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 14, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Их, и боја му чучи само тако.Само прецењен, к'о и сваки ТДМ између осталог... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je sve precenjeno Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je sve precenjeno Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaЕеј ти, није ти било доста што си ми онај кофер узео испред носа, па сад и ове бочне, ццц 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 15, 2018 Ne silazi, 7437 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar TDM, može na drum a može i na sastančenje Nije bio baš čist, ali ajd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-ašima iz čarde na obali Dunava u mestu Baračka Sent from my BBD100-1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 16, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 4tx sa "kljunicem", meni lepo deluje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 16, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni se toliko svideo kljunic da to nije normalno! Upotpunio je prednji kraj samo tako... Na BMW-u mi je ruzan npr, ali ovde.... Sve je pogodio, duzinu, sirinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Idem da isperem oci i sazvacem sapun. Za kaznu,sto sam gledao. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 16, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 4tx sa "kljunicem", meni lepo deluje... Лепши нег' фабрички Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Lepsi je nego fabricki Fazer ali kakve to veze ima sa Tdm-om? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 16, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 16, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu na devetstotku kljunic d'ugradim! Evo trazim neku koficu da donira plastiku, zasraficu holsrafima za rigips direktno kroz farove odozdole... Da pratim ako se krenu odvijati...Sent from my One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 16, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Zar poreklo kljuna nije Suzukijevo? A ne BMW-ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, WoodyRider said: Zar poreklo kljuna nije Suzukijevo? A ne BMW-ovo. Jeste. Dr je to prvi imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 16, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su različiti i o tome ne treba diskutovati naravno, ali kljun...uh...meni bolno koliko je ružno, nebitno na kom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni super sa kljunom...jedino što ga mora skidati pred registracju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 17, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 13.9.2018. at 22:02, Astral je napisao: Mogu od ponedeljka. Sutra idem na put , vracam se u nedelju vece. Ponedeljak popodne mozemo posle sljake Jel ovo pije vodu i dalje? Uzeo slobodno nedelju dana sa jednog posla, pa sada ne znam šta ću samo sa drugim i toliko slobodnog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa za današnje viđenje je kasno da se dogovaramo. Možemo se dogovoriti za naredne dane počevši od sutra Ja mogu od 18h pa nadalje. A najbolje oko 19h. Birajte mesto i dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Koj dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu od pola 7 pa na dalje. Posao.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pa za današnje viđenje je kasno da se dogovaramo. Možemo se dogovoriti za naredne dane počevši od sutra Ja mogu od 18h pa nadalje. A najbolje oko 19h. Birajte mesto i dan.Реално можемо например у Џи пабу кад год Вам одговара, мислим који дан. Око 7 је океј. Мислим свеједно ми ал ово је као мото место па оно, из гаса чисто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze sreda u 19h. Ne znam gde je taj dza bu ?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Moze sreda u 19h. Ne znam gde je taj dza bu ?Sent from my SM-J530F using TapatalkG pubТо ти је одма код сајма.Новосадског Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...