Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, NIKOLA 1 said: 1. Astral (BG) 02.09 2. Švaler (TMR ) 02.09 3. ThePainkiller (Kula) - može oba datuma, malko mi više odgovara 26.08. 4. nikvuksa 02.09. (Čačak) 5. Alekre (Smederevo) 2.9. 6. Aleksa Deda ( Čačak - Beograd ) 02. 09. 7. NIKOLA 1 ( Obrenovac) 2.9. Ovako smo rasporedjeni: Slagao bih ako bih rekao da nismo malo nezgodno rasporedjeni. Imamo neke 2 opcije koje su realne. Opcija jedan je da ce neke kolege da se ubiju vozeci da bi dosli na samo mesto zbora + ruta. Opcija dva je da nadjemo zborno mesto i da se svi sjatimo u njega sa svih strana. Cenim da bi opcija dva bila pogodnija. Tako da mozemo recimo se okupiti u Banji Koviljaci i otici na Zicinu plazu. Mozemo se provozati i do Malog Zvornika i tamo na akumulaciji pre hidro elektrane, trebalo bi biti restorana na vodi,splavova i sl. Dajte misljenje i eventualne predloge rute. Evo mog predloga rute iako znam da je mnogim clanovima ovo ipak previse za jedan dan, zaista jeste... Sta da radimo kada smo lose rasporedjeni?! EDIT U TOKU. NESTO SE POKARAMBASILO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iznesite misljenje, dajte predloge. Sto se mene tice,mozemo da se nadjemo gde god, bitno je druzenje i kvalitetna zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika releja.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Struja uredno ulazi u relej, ali ne izlazi na pinu koji treba da da + pumpi za gorivoPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Tata spalio Đenku Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Nisi valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, trenutno sam ja najdalji... Ja sam se svakako pomirio sa činjenicom da nemam dobrih puteva za voziti u okolini od 200 km, tako da sam svakako spreman na to da prevalim malko i veći put zarad ovog našeg druženja... Moj predlog ide za neku istočniju varijantu Srbije, jer sam ovu rutu što Astral predlaže, vozio pre mesec dana, ali svakako ću se složiti kako većina izglasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, bio sam danas u poseti kod @KTibor-a , upoznali se, popili dobru domaću kafu i on je uzeo mere za centralni štender za 4tx. Očekujem(o) da u skorije vreme Tibor uradi prototip štendera pa ćemo videti kako će to da čučne i da fercera... Na njegovom 3vd-u sasvim pristojno izgleda i ima odličnu funkciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] Nisi valjda?Nisam, nisam. Sve ok. Čekam relej ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13028 Napisano Avgust 21, 2018 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam opet šrafove, iz Engleske. Crnci za poklopac rezervoara. Biće ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da prodaje originalne prednje migavce ? Nisu prihvatili na tehnickom pa sam primoran da menjam ... Hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje kod Lakija kupio za 500din par, prilično su indentični.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo iz MRG shop-a iz Kule. Odlicna kopija originala za 18 evra par. Negde sam u temi i slike kacio... Al evo opet: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne prhvataju LED migavce, hocu da nadjem identicne i da namontiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bocca_bastard said: Vratili su te jer su beli rekao bih I ja mislim da je zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14841 Napisano Avgust 21, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali imaju homologaciju, ako imaju stavi zute sijalice i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ee kad se setim predprošle registracije. Poslao ja sedište Ivici u Niš, došao u agenciju da registrujem motor, rekoh prijatelju evo ti slike ne mogu da dovezem motor nemam sedište poslao sam ga na preradu. Čovek mi završio i nalepnicu za 15 minuta Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 21, 2018 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj tehnički a ne migavce 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tek se edukujem sto se TDM-a tice pa ako ponavljam neke informacije ovde date ne zamerite... Hteo sam da podelim link sa vama, po meni je koristan i sa dooosta informacija! Pozdrav Nenad http://www.tdm-yamaha.890m.com/index.php?page=HST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko "disejblovao" klapnu na kutiji filtera devetstotke? Do sada sto istrazih to je jedan od modova koji "pegla" rad ispod 4000obrtaja tako sto omoguci masini da lakse dise... Klapna stalno otvorena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 22, 2018 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da li TDM 4tx ima kodirani ključ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13028 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klapna je dokazana i uvek se može vratiti u funkciju. Videćeš da 900ka ima malo čupav gas pa klapna u većoj meri ublažava simptome. Ostalo je sve u skladu i karakteru velikih dvocilindricnih agregata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da li TDM 4tx ima kodirani ključ?!Jok more!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, trenutno sam ja najdalji... Ja sam se svakako pomirio sa činjenicom da nemam dobrih puteva za voziti u okolini od 200 km, tako da sam svakako spreman na to da prevalim malko i veći put zarad ovog našeg druženja... Moj predlog ide za neku istočniju varijantu Srbije, jer sam ovu rutu što Astral predlaže, vozio pre mesec dana, ali svakako ću se složiti kako većina izglasa...Hmmm.. gde bi ti na istok ? Tacnije koliko daleko? Daj neki predlog.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko regler od 4tx-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...