ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeni... Ništa nije curilo... Barem ja nisam primetio... U manualu nisam našao podatak na koliko se stežu ovi šrafovi pa sam ih stegao onako rukom koliko mislim da bi trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ThePainkiller je napisao: Zamenjeni... Ništa nije curilo... Barem ja nisam primetio... U manualu nisam našao podatak na koliko se stežu ovi šrafovi pa sam ih stegao onako rukom koliko mislim da bi trebalo... Ne priznaje se nije po manuelu Lepo pise cito ja ako je spoljna temperatura 30 i vise stepeni pivo u frizideru 4 ne bi trebalo da prelazi Ma odlican poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ws_woolf je napisao: Ne priznaje se nije po manuelu Lepo pise cito ja ako je spoljna temperatura 30 i vise stepeni pivo u frizideru 4 ne bi trebalo da prelazi Ma odlican poso Ti i ja bi se brzo našli na koliko piva se steže koji šraf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se ne najdemo brzo bi se povela polemika dal moze 200 il 210 pa ajde o da i da se proba msm kad smo vec tu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ThePainkiller je napisao: Zamenjeni... Ništa nije curilo... Barem ja nisam primetio... U manualu nisam našao podatak na koliko se stežu ovi šrafovi pa sam ih stegao onako rukom koliko mislim da bi trebalo... Kad si vec mjenjao, trebao si staviti prokromske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 6, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nikvuksa said: Imam isto pitanje za srafove na diskovima. Zamenio bih i stavio prohromske jer se javljaju znaci rdje. Mogu li jedan po jedan da menjam da ne skidam tocak? I lepak da se stavlja kao po manualu? Nemoj to da radiš. Prohrom nije isto što i čelik, po fizičkim svojstvima. Menjaj sve ostalo, ali šrafove na disku i one što drže čeljusti ostavi fabričke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Utjerivac je napisao: Kad si vec mjenjao, trebao si staviti prokromske. Bi ja, da ih mogu naći ovde kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Onda neka preporuka kako da skinem rđu? Takav je uvežen iz CH...pa mi sve više bode oči. Nije zarđalo kao kolegi iznad, samo po neka tačkica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nikvuksa je napisao: Onda neka preporuka kako da skinem rđu? Takav je uvežen iz CH...pa mi sve više bode oči. Nije zarđalo kao kolegi iznad, samo po neka tačkica... Posaljes ih lepo kod coveka na hromitanje, ja slao masu delova. On lepo uradi pripremu tj ( skine rdju) onda razno razni procesi i dobijes hromirane srafove. To sam ja radio s tegovima guvernale bruka su ispali slikacu ti posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 6, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da znate, što se tiče prohromskih šrafova i zašto ih treba izbegavati u kritičnim komponentama: Stainless Steel Bolts Stainless steel is comprised of steel alloy with 17 to 19 percent chromium and 8 to 13 percent nickel. Stainless steel bolts have high non-corrosive properties. Stainless steel cannot be hardened due to low carbon content. Despite many misconceptions, stainless steel is not harder than regular steel. Grade 8 Bolts Grade 8 bolts are comprised of medium carbon alloy steel. Grade eight bolts have been hardened more than any other bolt grade. This bolt is used in high demand applications such as automotive suspensions. Grade 8 is the highest rating on the bolt-rating chart. Strength Stainless steel bolts do not have an indicated proof load. Grade 8 bolts have a proof load of 120,000 pounds per square inch. The minimum strength of stainless steel bolts is 40,000 to 90,000 psi. The minimum strength of grade 8 bolts is 130,000 psi. Grade 8 bolts are much stronger than stainless steel. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih hromiranih tegica guvernale, a moze se svaki sraf hromirati samo da je od celika naravno...Bile su crne i polu zardnjale.E sad sto je povrsina veca to ce lepse izgledati docice to hromirano do izrazaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, ws_woolf said: Evo mojih hromiranih tegica guvernale, a moze se svaki sraf hromirati samo da je od celika naravno...Bile su crne i polu zardnjale.E sad sto je povrsina veca to ce lepse izgledati docice to hromirano do izrazaja. U Bg-u za ovo deru. Koliko si ti placao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i jednog lickanja od juce ...Da se vidi ceo deda ne samo delovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Astral je napisao: U Bg-u za ovo deru. Koliko si ti placao? 15e su bila oba. Ali znas i sam taj teg njegov fabricki ima 400 grama sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @ws_woolf Ko te je slagao da je to treg od TDM-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Bi ja, da ih mogu naći ovde kod nas... Njegoseva preko puta opstine Vracar,kod Kalenic pijace,ja kupio za plastike na belom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Utjerivac je napisao: @ws_woolf Ko te je slagao da je to treg od TDM-a? Zato sto ces da kazes da to nije njegova guvernala? ovo je 4cn tdm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @ws_woolf Nemama ja sta da kazem da nije, jer nije! Ti tegovi su od Yamahe YZF 600-1000 Thundercat, a tegovi od TDM-a su drugaciji, ako ne vjerujes provjeri, pa onda nesto tvrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Utjerivac je napisao: @ws_woolf Nemama ja sta da kazem da nije, jer nije! Ti tegovi su od Yamahe YZF 600-1000 Thundercat, a tegovi od TDM-a su drugaciji, ako ne vjerujes provjeri, pa onda nesto tvrdi. Nekako mi vise lici da su od thunderace 1000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @ws_woolf Jeste, ja sam prvo napisao 1000, pa doado i 600, ali definitivno od 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13047 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me zeznuo. Ja bih da osvežim tegiće, hteo sam da plastificiram u crno a svidja mi se i hrom. Mada kod mene bi bilo DZIPSI jer su mi retrovizori crni, stitnici ruku, crash barovi itd. Za šrafove dobar je PROBOLT, imate tu sve i svašta od šrafova, titanijum, čelik, alumijum. ProTI je isto dobar za titanijum. Dva sam nabavio sa Alija i isto su besprekorni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moji su isti takvi na thundercat. Vrvtn su onda stavljali iste i na CAT i na ACE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13047 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ova felna može na TDM900 :O https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/pvm-magnesiumfelge-yamaha-rn12-19-22-263341167/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo sa onom pričom za centralne štendere za nas koji nemamo srednji lonac i V račvu. Ko je to beše hteo da proba da napravi?Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Avgust 7, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osećam se prozvanim ;-) Meni je svejedno ko sta ima od auspuha,ja bih pravio stender po principu pojedinačno,, ja sa svog odsekao taj komad što mi udara u cev od auspuha.Ne fali mu ništa, sad sam obišao srbiju i dizao ga par puta,ništa mu ne fali.Trenutno pravim" Crash bar" za prijatelja.Posle toga nije mi problem navraviti neki stender,problem mi je uzorak,za 3vd je u redu,to imam ja,a za ostale....ne znam.Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...