enzo 21 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan correct. Ali gle čuda. Nemaju ovaj rebuild kit. Hvala puno za podsjećanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan napisao. Pa ćemo da vidimo... Hvala na savjetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam moze li to kod nas? Na 4tx-u smeta centralni,tako sam cuo. Na 3vd i 900 moze bez smetnji.Ja bih pokusao kod mene to da stavim, i prilicno sam siguran ko ga lepo uradi da će dobro leći. Jer kod mene je izduv 2u1, dosta toga nema sto bi smetalo da se napravi štender. Bar tako mislim.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jul 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Centralni nisko stoji i kaci samo sa fabrickim srednjim loncem na 3VD i 4 TX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pokusao kod mene to da stavim, i prilicno sam siguran ko ga lepo uradi da će dobro leći. Jer kod mene je izduv 2u1, dosta toga nema sto bi smetalo da se napravi štender. Bar tako mislim.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaTako i ja mislim, i ako nije preterano skupo naručio bih i jaSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači tako,potrebe ima ali se pravi namenski za svaki motor,kako sam svatio svi mi imamo različite ukuse i različitu opremu.od serije nema ništa, svima se pravi unikat stender.Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, KTibor said: Znači tako,potrebe ima ali se pravi namenski za svaki motor,kako sam svatio svi mi imamo različite ukuse i različitu opremu.od serije nema ništa, svima se pravi unikat stender. Sent from my D6633 Dual using Tapatalk A kad ćeš ti imati vremena da počneš da ih izrađuješ? I odakle si? Trebalo bi se uskladiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Temerina,vremena ima ako čovek hoće sebi da napravi.Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jul 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gotova resenja su dobra za odlazak na Elefantrefen, da nepravis nosace za skije kao Darko_dav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Znači tako,potrebe ima ali se pravi namenski za svaki motor,kako sam svatio svi mi imamo različite ukuse i različitu opremu.od serije nema ništa, svima se pravi unikat stender.Sent from my D6633 Dual using TapatalkMislim da postoji mogućnost za seriju. Ima nas poprilično koji imamo 2u1 izduv, ako nas se skupi dovoljno, eto serijskog rešenja.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa od nas sa 4tx niko nema fabricki izduv. Ja imam 2-1-2 bez katalizatora, Bocca i Nenad imaju 2-1-1. Negde sam procitao da bez obzira sto nema katalizatora nije moguce napraviti tako da u levom nagibu ne grebe pre fuzastera. Nadam se da nisam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2018 at 1:33 PM, ThePainkiller said: Dodjes do mene od nedelje kad god (na godisnjem sam cele sledece nedelje) i uradimo sve sta god hoces sa TDM-om... : ) aaa jao, eto me... Sam vreme da se sredi.. Jutros sma gasio sve iz struje zbog gromova a generalno me boli uvo za to (sistem nece mene..) A gledam po netu kazu cele nedelje kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Mirkic je napisao: : ) aaa jao, eto me... Sam vreme da se sredi.. Jutros sma gasio sve iz struje zbog gromova a generalno me boli uvo za to (sistem nece mene..) A gledam po netu kazu cele nedelje kisa... Od utorka će biti lepo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 22, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.7.2018. at 20:31, Alekre je napisao: To je opruga koja u sebi ima istu takvu oprugu samo manju, kače se istovremeno i kada jedna pukne, ostane druga da drži. Postoje i duplo namotane opruge, takva je recimo na TDMu. Na mom Kineskom skuteru nogare imaju duplu oprugu jedna u drugoj, kao dupla opruga ventila. Cudi me da cestit motor ima jednostruku, mozda je neko nekad menjao?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Odradjeno, provozano, sve oke Cekam da prenoci da vidim jel negde flisuje slucajno... Sutra menjam filter vazduha, nisam imao volje da rasturam sve... Neg, par puta vec padne kisa ili rosa ga uhvati i onda ujutru bas neravnomerno radi... Solidan ses mi je da ga uterujem u grazu svako vece... Sta bih i kako bih mogao da mu zastitim deo odgovoran za takvo ponasanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jul 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to neravnomerno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al je garavo ulje kao da je dizel makina Najbolje bi bilo da ustanovis koji element pravi problem,da ne zasticujes samo kad je parkiran,jer ako te negde u voznji uhvati pljusak moze biti problem. Mozda da sam simuliras kisu(vodu) pa kad se desi problem suzena ti je pretraga. A mozes da krenes redom pa da sve kontakte pregledas i sredis. Mislim da ce problem vremenom samo biti veci i da treba da se otkloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odradjeno, provozano, sve oke Cekam da prenoci da vidim jel negde flisuje slucajno... Sutra menjam filter vazduha, nisam imao volje da rasturam sve... Neg, par puta vec padne kisa ili rosa ga uhvati i onda ujutru bas neravnomerno radi... Solidan ses mi je da ga uterujem u grazu svako vece... Sta bih i kako bih mogao da mu zastitim deo odgovoran za takvo ponasanje? I ja ne mogu da radim dok ne sednem i ne prekrstim noge Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic 3vd je motor u godinama, on ima kablove za svecice koje mozda niko nikada nije promenio. Zameni ih. Ja bih krenuo odatle. Nemoj testirati kablove tako sto ces ih kvasiti i pipati/pomerati. Moze se desiti neprijatnost,visok je napon dosta. Zameni kablove i onda uzmi smrk i prskaj u motorni prostor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jul 23, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za kablove svecica ide air-box dole,kada mu ostane skoro go ram steta bi bilo karburatore ne prgledati,ocistiti ... a i kablovi nemogu otici,kape da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bdada je napisao: Za kablove svecica ide air-box dole,kada mu ostane skoro go ram steta bi bilo karburatore ne prgledati,ocistiti ... a i kablovi nemogu otici,kape da I ja mislim da su tu kape problem... Mada kad se to vec menja onda ni kablove nije na odmet promeniti. @Mirkic Svakako skidas rezervoar da bi menjao filter vazduha, pa odmah proveri i kape. Obe moraju imati specifican otpor (kada se mere omski), a to je (cini mi se) oko 10 KOhma. A kada vec to radis onda proveris i svecice, i (kao sto kaze bdada) nije zgoreg i karbove pretresti i ocistiti. Moj poziv da svratis do mene da to sve proverimo - ostaje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Jul 23, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su mi ključevi. Poslušao sam kolegu, ključevi su odlični, čak i bolji od originala. Tu si i titanijumski šrafovi, izgledaju odlično. Nabaviću šubler da premerim tačno jer su ovi duži za 5mm. Promenio Jul 23, 2018 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 23, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @alekre aliexpress или? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Jul 23, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Bio sam sumnjicav ali no frx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Svaler je napisao: @alekre aliexpress или? Eee od kad ja imam takav kljuc, komada vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...