TomyB 117 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Astral said: Kad ides u RU? Ja planiram sredinom avgusta. Produzeni vikend jedan. Idemo 17/18 jula u Bran, a posle videcemo.. Ove godine mi je u julu godisnji pa ne verujem da cu u avgustu moci, ali sve je moguce. Ako znas tacno kad ides mozda mozemo nesto da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @TomyB nisam jos siguran za datum. Znam samo da je u avgustu. Uklapamo se kolega i ja. Mozda cak bude i vise od 2 motora. Planiran je TA i TF u 3dana ili 4 sa obilazenjem jos po neceg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitan datum jer mi zena radi u skoli pa joj polovinom avgusta vec pocinju desavanja oko popravnih I tako to, ali ima vremena jos do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nenadbg88 je napisao: Vratila se ljubav prema svemu! Vratio se razlog zasto sam na prvom mestu kupio ovaj motor. Preudoban, prelep, i pouzdan, mali potrošač, pravi turing motor. Moram da kazem da mi je na ovom putovanju potrosnja bila izuzetno ispod 5L. Kraći prednji lančanik koji je Bokilić stavio se ispostavilo da je itekako korisna stvar na ovakvim turama, u 5. brzini čak i sa 60km/h povlači i krstari bez problema. Moje neke brzine na magistralama su bile 80-90 km/h, nisam imao potrebe za više jer su takve lepote bile oko mene da sam samo zverao levo desno. LOVE TDM ️️️. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Iskreno kolega pri ''tolikim'' putnim brzinama mnogo je i tih ispod 5L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Danas dok sam prao motor, dok sam trljao sundjerom po agregatu negde ispod hladnjaka u tom delu ovo mi je ispalo, sunđer. Ima li neko ideju gde mu je mesto?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pomogne i ako nije isti motor ali je isti proizvodjac Na Traceru 700 isti takav sundjer je ispod sjedista. Kad skines sjediste nalazi se bocno i sluzi da plastika ne trlja o ram ispod sjedista. Inace je to zalijepljeno ali i meni je otpalo sa novog motora...i nikako da zalijepim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoce neko za vikend na termalne bazene u Petrovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu pre i posle vikenda. ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko prednjih migavaca za 4tx?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji izmedju ventilatora i bloka Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nenadbg88 je napisao: Ima li neko prednjih migavaca za 4tx? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ja poručio kod Olivera iz MRG Shop-a. Komad 9 evra. Odlična kopija originala. Trebalo bi da mi stignu danas-sutra pa ti prenesem utiske kakvi su... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod potrage za delovima... Ima li ko desni vozacev fuzaster da proda? Moze da bude i bez gume od gore ili sa ostecenom gumom, svejedno mi je. Samo mi metalni deo fuzastera treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Jun 21, 2018 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu ja ovih dana od sestrinog TDMa sta je preostalo od delova pa vam javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 21, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Milenko Bogicevic Cacak 063 8071247 ima dosta delova za TDMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan @astral jeste to je taj @thepainkiller hvalaa Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Stoji izmedju ventilatora i bloka Sent from my Nokia 6.1 using TapatalkHvala na slikovitom objasnjenju ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gooner 1 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Doboj Motocikl: TDM850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve. od aprila sam ponosni vlasnik TDM-a. Prva stvar koju bih htio da uradim je da stavim veći vizir i roll bar. Sve preporuke i savjeti su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Gooner je napisao: Pozdrav za sve. od aprila sam ponosni vlasnik TDM-a. Prva stvar koju bih htio da uradim je da stavim veći vizir i roll bar. Sve preporuke i savjeti su dobrodosli Pozdrav i dobrodošao... Vizir možeš da uradiš kod Ivana iz BG-a. Evo ti br: 0642847847 Rollbar-ove radi Seba. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/& Ne bi bilo loše da postaviš i koju sliku svog TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na mom su Seba kreševi, ako možeš da otvoriš slike pogledaj kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gooner 1 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Doboj Motocikl: TDM850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, ThePainkiller said: Pozdrav i dobrodošao... Vizir možeš da uradiš kod Ivana iz BG-a. Evo ti br: 0642847847 Rollbar-ove radi Seba. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/& Ne bi bilo loše da postaviš i koju sliku svog TDM-a... Hvala za informacije Evo jedna slika sa moto susreta u Prnjavoru. Pa kako bude prolazilo vrijeme i kilometri bice ih jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Ja sam trenutno u pregovorima sa sebom.On ima klasican koji pravi za tdm-a i taj kosta 80e E sad ja sam hteo da odradim neki koji ce ici malo ka gornjim plastikama pa mi je poslao neki koji može da uradi za 120eEvo slike koje mi je poslao E ja bih hteo da pitam ostale šta misle da li vredi tih 40e i da li je potrebno da crash bar ide tako da bi zaštitio i plastike ili je to samo estetika ?Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gooner 1 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Doboj Motocikl: TDM850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega je jesanas oborio svog TDM-a, kaze da je roll bar spasio motor, ali su plastike solidno stradale. Mada kaze da ga nije puno briga za plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da je donji crash bolji od gornjeg. @Gooner dobrodosao. Ovo sto ti je ThePainkiller preporucio svi smo vec radili kod njih i provereni su ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gooner 1 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Doboj Motocikl: TDM850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Astral said: Ja bi rekao da je donji crash bolji od gornjeg. @Gooner dobrodosao. Ovo sto ti je ThePainkiller preporucio svi smo vec radili kod njih i provereni su ljudi. Hvala Astral. I za dobrodoslicu i za savjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini da je donji bolje urađen po pitanju zaštite, ali na mom konkretno se nalazi onaj manji Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...