mradomir 3057 Napisano Septembar 29, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ode TDM, sad mi žao, al' šta ćeš - idemo dalje. Zahvaljujem se majstoru Bokiliću, jeste da sam bio u ulozi prodavca, pa kad je krenuo da pregleda mislio sam da će ga okrenuti naglavačke Snimio sam par fora šta i kako gledati Kupcu želim da ga služi kao i mene što je služio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko "nas" uzeo il je otisao u nepoznato Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Septembar 29, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma, nisam siguran za nick. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јавиће се, ваљда Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja one moje sto sam skidao, bacio, bile su bas gotove, zadnja skroz kockasta, sto ti kazes, pojavili se neki kramponi sa strane.. Uzas, bacili ih odmah. Al je zanimljivo, drzale su izuzetno iako su bile skroz potrosene. Dunlop road smart2 ako takva guma uopste postoji al mislim da su te bile.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zadnju u pristojnom stanju 150/70x17 Michelin, pa ako ne nadjes sta u BGD mozes doci kod mene u BN po gumu. Naravno guma je za DZ. Ako hoces mogu je sutra slikati da vidis kakva je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uuu bilo bi kul ici do Bijeljine, kazu da ce biti sutra suce.. Da ne radim sutra :@ jebem ti pos'o!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako mozes. Ti si u Bijeljini? Samo da napomenem da je guma na felni, ali ne na motoru, pa bi trebao znati tacno, ako ti odgovara da je odnesem vulkanizeru da skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, o`ma sutra cim prije dobijes fotku gume, a vidi mozda neko bude dolazio do Bijeljine pa mogu poslati po njemu da ti ne vadis zeleni karton radi toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Septembar 30, 2016 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni je 2000 ali je benzin 95 dindzi + racunaj na 10% manju potrosnju i gumu za dz,isplati se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да имаш резервоар као GS па да се исплати из првог пута Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Septembar 30, 2016 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Napravi 250km,dobije gumu i druzi se sa Brankom i sve to za manje od 5000,sta ces bolje za suton sezone (zeleni ostaje do kraja reg. znaci i manje)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka vidi kako mu je najbolje, a ja ostajem pri tome da mu stojim na usluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Момци, неко окупљање, вожња? Јесењи ТДМ скуп? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 1, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Момци, неко окупљање, вожња? Јесењи ТДМ скуп? Ja ne mogu nigde pre 20. oktobra...tad mi je plata, a do tada sam totalno bez dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nešto organizuje, računajte na mene! Gde god i kad god. Predlažem Temišvar za kraj ali može i bilo kud drugo! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan ТДМ Србија скуп у Румунији Ајде да видимо колико има заинтересованих за овај или следећи викенд, па не би било лоше да се предложи нека локација која би била свима приступачнија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na mene!!! Dolazim i jedva čekam a lokacija mi nije nešto bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za, rado bih se provozao, naravno ako ne bude 6c i kisa, onda ne bas. Mislim da je Temisvar odlicna lokacija, ali budimo realni, bice super i ako se nadjemo na Kosmaju na kafi ili slicno Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ljudi. Nemam ni blizu 5000 da potrosim, tako da cu probati nesto sa nasim kolegom Ivicom koji se ponudio, pa cu videti sta dalje odatle Плати гориво и идемо твојим омиљеним швабским аутом, има зелени картон од опреме, биће ти лудо и незаборавно. Покупимо и Давида и сви имају свог представника па да дискутујемо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 3, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj realniji čini mi se. Ja nešto pokušavam da organizujem i neko meso, ali ako ne bude možemo do Tome i Nade.... A ni Vajati nisu daleko. U svakom slučaju nešto do 1000-1500 din troška jer vidim da mnogi kubure Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da skrenem paznju ljubiteljima TDM-a da prodajem moj 850 proizveden 99-e sa 57500 km. Evo linka na oglas: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115710-yamaha-tdm-850-1999-o-57500km/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se okupljanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13127 Napisano Octobar 4, 2016 Ne silazi, 7460 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...