vidakn 1774 Napisano Januar 11 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi, ne sećam se oblika.Znam samo da je od tdm 900 isto kao i za jamahu r1. Poneseš pločicu za uzorak ako nisi siguran.Čeljusti i ručica na tom motoru su od R1 yamahe.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za prednju kočnicu onda idu ovakve, ja sam na mom tdm-u promenio prednje čeljusti i stavio od R1 i idu ovakve. One što si ti stavio u post mislim da su od prednje kočnice za tdm 850. 51 minutes ago, Milos_DMM said: BREMBO sinter kočione pločice Yamaha TDM 900 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše... to su ove? Promenio Januar 11 član TomyB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2024 at 4:56 PM, Немања said: Иначе Ацин @Mindžake Merava је одличан ТДМ, необично жут али му стоји та боја… Hvala druže.Tvoj gest prema meni (to možda tebi ne znači puno) se ne zaboravlja. Nikako javno da ti se zahvalim,ali da znaš da ja to pamtim i da se nadam da će biti prilike da ti se (konkretno) odužim. Živ bio i veliki pozdrav! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodao tdm-, šta posle njega? Opcije su Fazer 1000 ili FJR, sve preporuke su dobrodošle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Januar 12 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa što si prodao TDM-a? Vidim da si u temi pominjao i saputnicu. Ne verujem da će biti oduševljena Fejzerom. Kada sam kupovao motor, probali smo Fejzera i TDM-a, pa vidiš da vozimo TDM FJR je druga priča ali to je GT motor, nije baš neki izbor za svakodnevnicu. Moj savet, Versys 1000. Znam gde ima dobar @Немања Imaš četiri cilindra, snagu, komfor, pogotovo pozadi za saputnicu nema bolje od Versysa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodao najviše jer mi je dosadio, i to taman kad sam sve sredio za sebe, kako to obično biva.. Plašim se samo da će posle tdm-a opet tdm, pa da me žena s razlogom omlati koliko je ubijam u pojam ovih dana tražeći po oglasima i čitajući forume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Januar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Alekre je napisao: Pa što si prodao TDM-a? Vidim da si u temi pominjao i saputnicu. Ne verujem da će biti oduševljena Fejzerom. Kada sam kupovao motor, probali smo Fejzera i TDM-a, pa vidiš da vozimo TDM FJR je druga priča ali to je GT motor, nije baš neki izbor za svakodnevnicu. Moj savet, Versys 1000. Znam gde ima dobar @Немања Imaš četiri cilindra, snagu, komfor, pogotovo pozadi za saputnicu nema bolje od Versysa. + могу две госпође да седну иза колико је седиште а не једна 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Немања je napisao: + могу две госпође да седну иза колико је седиште а не једна Mozda gospodjice. Gospodje tesko. Ali ne bih ja znao, nisam probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Januar 13 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pobile se bi i počupale. Mada to nije do motora, dve svakako mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, TomyB said: Prodao najviše jer mi je dosadio, i to taman kad sam sve sredio za sebe, kako to obično biva.. Plašim se samo da će posle tdm-a opet tdm, pa da me žena s razlogom omlati koliko je ubijam u pojam ovih dana tražeći po oglasima i čitajući forume Identična situacija se dogodila i meni i to čak 2x. Prvi puta prešao na malog Stroma, drugi puta na Fazer 1000 i vrlo brzo shvatio da ni jedno od toga (iz preko nekoliko razloga) ne može biti konkurencija TuDuMu. Normalno, vratio se na TDM i ponovno ulaži u sređivanje, dodatnu opremu itd... Nadam se da kroz koju godinu neću ponoviti istu glupost, jer svaki puta sam ubrzo zaključio da za te (ali ni za veće) pare jednostavno nema boljeg motora za moje potrebe, koliko god se ja trudio probati svašta, čitati testove, uspoređivati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Gato said: Identična situacija se dogodila i meni i to čak 2x. Prvi puta prešao na malog Stroma, drugi puta na Fazer 1000 i vrlo brzo shvatio da ni jedno od toga (iz preko nekoliko razloga) ne može biti konkurencija TuDuMu. Normalno, vratio se na TDM i ponovno ulaži u sređivanje, dodatnu opremu itd... Nadam se da kroz koju godinu neću ponoviti istu glupost, jer svaki puta sam ubrzo zaključio da za te (ali ni za veće) pare jednostavno nema boljeg motora za moje potrebe, koliko god se ja trudio probati svašta, čitati testove, uspoređivati... Ovaj drugi deo posta u potpunosti podržavam, samo je potrebno pronaći taj motor koji ti najviše pruža. Ja mislim da taj motor još nisam pronašao, ali svakako je tdm jedan motor koji će mi uvek mamiti osmeh kad ga vidim jer sam puno uživao vozeći ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Januar 14 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne skupim pare ( ne znam ni kako da skupim toliku kolicinu) za NORDENA 901 TDM-a nemam nameru da menjam !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, dragoslav77 said: Dok ne skupim pare ( ne znam ni kako da skupim toliku kolicinu) za NORDENA 901 TDM-a nemam nameru da menjam !!! Pametno. Slično i ja razmišljam u vezi Tracera 900 i isti problem me muči, a do tada 900 je zakon! Nego, šta je NORDEN 901...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Januar 15 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Gato said: Pametno. Slično i ja razmišljam u vezi Tracera 900 i isti problem me muči, a do tada 900 je zakon! Nego, šta je NORDEN 901...? Husqvarna Norden 901 ozbiljan bajk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Januar 15 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, dragoslav77 je napisao: Husqvarna Norden 901 ozbiljan bajk Од Хусварне признајем само моторну тестеру и то модел ФФ61 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 15 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, MatijaSever je napisao: Priporočam tudi, da se posvetuješ z Barelom in Platnerjem ter preveriš njihove ponudbe. Nisi ispratio celu pricu. Pitao sam i njih i duplo skuplji od ostalih. Kupicu TRW. Nije mi hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deugari imam jedno pitanje . Ima li neko iz Paracina ili okoline. Razmišljam se o prodaji svog TDM a zanima me jedan motor iz Paracina pa me zanima dali iko poznaje motor koji se tamo prodaje .Malo mu je preniska KM za godine pa mi sumljivo . Ako ima neko neka mi je javi u privatne poruke . Pozdrav !!!Sent from my SM-S908W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan A koji motor? Sve nas zanima sta ide posle TDM- a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je BMW R1200RS dosta dugo stoji na oglasima . Msm posle TDM bih definitivno i dalje ostao na nečem što je slično TDM znaci neki touring motor: Africa, GS ,Tracer , svidja mi se čak i KTM Adventure ali od njega me mnogi odvracaju . E sad pitanje je od koliko se para odvojiti kakav motor polovan u kom stanju i za koje pare . Msm nisam ono 100% odlučio kupicu samo taj i taj , nego više lutam i sam . Msm da ce presuditi stanje motora i cena .Sent from my SM-S908W using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, SSRETENOVIC said: U pitanju je BMW R1200RS dosta dugo stoji na oglasima . Msm posle TDM bih definitivno i dalje ostao na nečem što je slično TDM znaci neki touring motor: Africa, GS ,Tracer , svidja mi se čak i KTM Adventure ali od njega me mnogi odvracaju . E sad pitanje je od koliko se para odvojiti kakav motor polovan u kom stanju i za koje pare . Msm nisam ono 100% odlučio kupicu samo taj i taj , nego više lutam i sam . Msm da ce presuditi stanje motora i cena . Sent from my SM-S908W using Tapatalk Kažeš da bi ostao na nečem sličnom TDM-u a gledaš R1200RS...? Takav BMW je skup za održavanje i puno toga treba provjeriti prije kupovine, a ako ima sumnjivo malo km, onda možeš biti siguran da je kilometraža skidana, jer takav motor se ne kupuje za vozikanje do lokalne birtije i po okolici nego za putovanja... Promenio Januar 16 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi drug ja da mi nije sumnjivo nebi ni pitao ovde ima li neko ko je u blizini da zna motor. Znam da ima gume iz 2017 god što je i god kad je napravljen . A nekako mi deluje malo nenormalno da neko vrati kilometrazu na 7000km . Sad pretpostavljam da se kilometraza može proveriti i u BMW bar ona kad je zadnji put bio u BMW servisu. Inače što se tiče održavanja valjda ga nebih gledao da nemam para da ga održavam. Jedino što ne želim da kupim motor od 12000e sa XXXXX kilometara radije cu da dodam jos 2 i kupim novi tracer. Ali ako je stvarna kilometraza onda mi je vec zanimljiv.Sent from my SM-S908W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Januar 16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, SSRETENOVIC je napisao: Vidi drug ja da mi nije sumnjivo nebi ni pitao ovde ima li neko ko je u blizini da zna motor. Znam da ima gume iz 2017 god što je i god kad je napravljen . A nekako mi deluje malo nenormalno da neko vrati kilometrazu na 7000km . Sad pretpostavljam da se kilometraza može proveriti i u BMW bar ona kad je zadnji put bio u BMW servisu. Inače što se tiče održavanja valjda ga nebih gledao da nemam para da ga održavam. Jedino što ne želim da kupim motor od 12000e sa XXXXX kilometara radije cu da dodam jos 2 i kupim novi tracer. Ali ako je stvarna kilometraza onda mi je vec zanimljiv. Sent from my SM-S908W using Tapatalk Види овако, тај РС сам ја гледао у Швајцарској, тамо је био постављен са том километражом на Мотоскаут24. Цена му је тамо била баш баш баш повољна, нешто око 7+ швајцараца. Друг који је сад купио Гс-а из Швајцарске, прво је тај гледао и док се премишљао отишао је брзо… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Januar 16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Е сад, што се тиче те километраже и нама је било сумњиво, поготово и цена али опет тражи сервисну, иди види мотор, добро отвори очи…. Мислим по сећању да је нека мото кућа-сервис продавао тај мотор да није од физичког лица… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Немања je napisao: Е сад, што се тиче те километраже и нама је било сумњиво, поготово и цена али опет тражи сервисну, иди види мотор, добро отвори очи…. Мислим по сећању да је нека мото кућа-сервис продавао тај мотор да није од физичког лица… Druže a kad je to bilo. Msm ja ovaj motor primećujem na oglasima već bas bas dugo vremena, mozda sigurno 10ak meseci. U međuvremenu više sam bio zainteresovan za XR pa mi je on nekako otpadao kao opcija. Međutim kad bolje razmislim mozda nije tako loša opcija . Iskreno nisam ga nikad vozio i dok ne sednem ne znam sta da mislim ne volim položaj kad si pognut ka napred više volim skroz uspravan položaj voznje. E sad pretpostavljam da se to može malo i regulisati sa kojekakvim trikovima. Inače sam trenutno podaleko od Srbije pa nisam u stanju da odem da ga vidim. Promenio Januar 16 član SSRETENOVIC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Januar 16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, SSRETENOVIC je napisao: Druže a kad je to bilo. Msm ja ovaj motor primećujem na oglasima već bas bas dugo vremena, mozda sigurno 10ak meseci. U međuvremenu više sam bio zainteresovan za XR pa mi je on nekako otpadao kao opcija. Međutim kad bolje razmislim mozda nije tako loša opcija . Iskreno nisam ga nikad vozio i dok ne sednem ne znam sta da mislim ne volim položaj kad si pognut ka napred više volim skroz uspravan položaj voznje. E sad pretpostavljam da se to može malo i regulisati sa kojekakvim trikovima. Inače sam trenutno podaleko od Srbije pa nisam u stanju da odem da ga vidim. Мислим да је то било пре месец дана, а ако га гледаш око 10 месеци овде у нашим огласима онда није то тај, онда сам помешао. Сад ми је криво што нисам урадио скреншот екрана Иначе тј РС је мутант Гс-а и Иксера, бар га ја тако доживњавам… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...