Stole_018 70 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju rekoh malo da se iscimam oko motora posto sam prodao e36 sto se pojavljivao na slikama pa sam sa pun keša Naručih gume nove, Bridgestone BT023 235e set. Gledam poluge kocnice i kvacila i nadjem na Moto-Bike sajtu, nesto pise za polugu kocnice ogranicene kolicine. Cena smesna, registrovah se ja, narucih.. Kad gledam kasnije na sajtu, pise da vise nema na stanju, samo za kvacilo ima. Au, krece da me hvata panika ili je sreca da sam uzeo poslednji komad ili na sajtu nisu tacne kolicine pa je to nestalo i ranije. Salju oni juce, stize meni danas pre posla, brzinski otvaram samo da vidim da li je to to i jesteee, izgleda poslednji komad poluge kocnice zavrsio kod mene, yeaaJedva sam cekao da zavrsim sa poslom i da ih montiram (malopre) Generalno su ok kvaliteta i zavrsne obrade za te novce. Kada sam vec uhvatio u posao, prsnuh malo wd40 u buzir sajle kvacila da podmazem i bas joj je trebalo to osvezenje. Primetih da mi ne radi mikro prekidac na poluzi kvacila, nadam se da nije tesko naci drugi i da na tehnickom nece praviti problem. Evo po neka fotka, a pre neki dan sam probao petrolejom da ocistim lanac i bas lepo skida iskreno(jos sam labav u svemu tome, 4 god nisam pipnuo motor )Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim zasto si menjao ove rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari poklanjam svoje stare gume Mischelin pilot road 4, pa ako nekome trebaju neka se javi. Gume su kupljene 2018.godine i presle su 19.500 km. Zadnja je po mom misljenju taman dosla u stanje da je za zamenu, mada bi je neki terali makar jos jednu sezonu....hahahhaaa, a prednja je sasvim ok i moze da se vozi sigurno jos 15.000-20.000 km. Ja sam zamenio obe jer sam hteo da mi budu u paru. Evo par slika, pa ako nekome treba neka se javi. Promenio Maj 12, 2022 član PedjaBgd 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako je prednja 110,80,18 ja bih uzeo Naravno poslao bih par sms za decu u znak odmazde zadnja mi je ki nova :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, nisam napisao dimenzije, bile su na mom TDM 900 prednja je 120/70-ZR18 zadnja je 160/60-ZR 17 Promenio Maj 12, 2022 član PedjaBgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim zasto si menjao ove rucice:jee:Tako sam kupio motor, sa ovim baracuda rucicama. Planiram fabricke ili neke kvalitetnije Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, čekam termin za montažu Danas rekoh da pripremim papire za tehnicki i registraciju i vidim da sam izgubio papire o prenosu. Imam samo saobracajnu i nista vise, kao da su u zemlju propali. Pokusacu u opstini da izvadim duplikat ugovora i resenja o porezu, ako uspeju da mi to nadju...Inace, gume ispale 28.250din sa dostavom, dotovi su 4621 0222Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Maj 13, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan A gde da kupim set za prednju viljusku i sta tu sve ide? Tdm 900, procureo mi jedan stap. Nesto kvalitetnije bih uzeo. Ili bar kod koga da teram da mi to sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Maj 13, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najkvalitetnije je fabrički. Mene su izašli delovi 150 eur i ruke 70 ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Maj 13, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, PedjaBgd said: Izvinjavam se, nisam napisao dimenzije, bile su na mom TDM 900 prednja je 120/70-ZR18 zadnja je 160/60-ZR 17 Ako kolegi ne odgovara jer je 120 prijavljujem se ja Ako ne, nek ih vozi u zdravlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Maj 13, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Najkvalitetnije je fabrički. Mene su izašli delovi 150 eur i ruke 70 ako se ne varam. Gde kupiti? U Barelu ili ima i po drugim radnjama moto delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Maj 13, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan OEM delovi samo Plattner ili Barel. U poslednje vreme sam kupovao u Barelu, više mi prijaju. Cene su iste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Maj 13, 2022 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, JoeD je napisao: Ako kolegi ne odgovara jer je 120 prijavljujem se ja Ako ne, nek ih vozi u zdravlju Kolega odustao, saljem tebi. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Maj 16, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od pre 10-tak dana postao sam i ja vlasnik jednog Tdm 900 pa reko da se zapljunem . Svasta me nesto interesuje ali ko ce da kucka toliko poruka!!! Da li se organizuju neka okupljanja druzenja mozda !? Iz BG sam.Inace ja sam odusevljen sa Tdm-om. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Maj 16, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, sjajan motor. Dobrodošao u ekipu. Pitaj šta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2022. at 7:23, salem je napisao: A gde da kupim set za prednju viljusku i sta tu sve ide? Tdm 900, procureo mi jedan stap. Nesto kvalitetnije bih uzeo. Ili bar kod koga da teram da mi to sredi Мислим да ја имам комплет за предњу виљушку, семеринге, прашинарке, осигураче, клизаче итд…ако те занима могу ја сутра да проверим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Немања je napisao: Мислим да ја имам комплет за предњу виљушку, семеринге, прашинарке, осигураче, клизаче итд…ако те занима могу ја сутра да проверим U subotu sam isao Batajnicu i kupim u Kompp- u. Hvala ti svakako. Jos da nadjem KO i KADA i resen problem. @Alekremi je preporucio majstora ali nikako da nadjem vremena. Najteze mi pada sto moram da budem bez motora par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod koga u Beogradu odrzavate motor i treba mi za pocetak ko resava problem niskih obrtaja 1 -2 brzina.Vidim da je bilo reci ranije u postovima i da to moze uspesno da se resi. I da li trpi nesto drugo resavanjem ovoga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10182 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa desne strane na ramu,otprilike ispod sedišta nalazi se šrafčić za ler gas,ako ga nisi dirao zavij ga malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Само кад будеш штеловао лер гас, штелуј кад постигне радну температуру и кад обори обртаје… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne slicice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Maj 26, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc nekoga ko dugo vozi tdm 900 ali i dosta zna oko mehanike. Nije mi problem da nadjem majstora, imam preporuka, nego ne znam sta od majstora da trazim da mi popravi. Potrebno mi je da neko iskusan i dobar poznavalac obrne krug mojim motorom i iznese utiske. - Znam da mora da ima vibracija ali da li bas ovoliko - problem pri kretanju kada mi je namotan na jednu stranu, da li je kvacilo ok - neko cudno cvaktanje prilikom kocenja ili davanja gasa... Sve su to stvari koje vozac treba da oseti ali ja nemam iskustva. Majstor moze svasta da popravi ako mu se ukaze na problem. Nema vremena da se vozika da bi trazio kvar. Treba da idem na duzi put za dva meseca pa moram da sredim sve sto bi moglo da mi napravi problem. Ako je neko raspolozen za takvu vrstu pomoci dogovoricemo se za mesto i vreme i neka prodje 5 - 6 ili 10km a ja placam pice (sa ć, da ne bude zabune) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Maj 26, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neki dan provozaj se do Smedereva. Dogovorićemo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Maj 26, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, nije mi daleko. Sto se mene tice moze i neki radni dan sledece nedelje posle utorka. Koje god vreme tebi odgovara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...