Patriota 658 Napisano Septembar 3, 2020 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam sediste u Zrenjaninu, blago receno, odusevljen sam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Mindžake Merava je napisao: U naseljenom mestu ga vozim trećom na 3000rpm i ide 50km/h.Taman po ograničenju,a i uvek u naseljenom mestu vozom polako. Auto put ne vozim nikad,a po lokalnim putevima vozim šestom na 3000rpm i ide 85km/h. Mislim da mu više prija vožnja na oko 4000rpm...u šestu i ne prebacujem,retko... paučina se nahvatala... tj. samo kad sam na auto-putu, a i tu sam retko...bio skoro, sipao aditiv i ajd da se produva... 212...može još par km/h, kao što kaže specifikacija... tako sam dva puta po 10 sec....obećao mu sad i nikad više, nije za to... ali me oduševio ponašanjem, nema wobblinga, kofer pozadi, povišeni vizir... koliko je lagan ekstra se ponaša, jesu ga napravili... U poslednje vreme vozim sam... i prija mi... i njemu... prosek 90-ak km/h...četvrta-peta... većina lokalni, medjugradski putevi,magistralnim-Ibarska i sl. 110-120...neračunam prericanja... I znate šta... počinjem se navikavati... možeš gledati i malo levo-desno... ekstra! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12728 Napisano Septembar 6, 2020 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Montirali smo amortizer. Usput smo pretresli ceo podvoz zadnjeg točka. Svaki put me oduševi kvalitetnom izradom. Ležajevi u točku odlični, ležajevi ispod amortizera fantastični. Dodali smo samo mast, staru nismo dirali. Jedva primetni tragovi na bolcnama. Doduše ležajevi u viljušci imaju mali luft. Neću da stavim bilo koje pa moram da poručim nove iz Plattnera. Inače, u vožnji drugi motor. Slobodno otvaram gas na izlazu iz krivine, nema da mrdne. Točak miruje. Ovo će tek da se oseti kad krenemo negde sa prtljagom. Sledeće na redu prednje vešanje. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tojeto, prednji i zadnji ovjes moraju biti usklađeni.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 7, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste ga i ustelovali a ne samo ugradili.... Kada prodje euforija oko ugradnje novog dela videces u cemu je bolji a u cemu losiji od starog amortizera. Napred je tdm bas dobar, 15w ulje za vasu tezinu i fino stelovanje. (Licno, wilbers "zero friction" ulje volEm ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12728 Napisano Septembar 7, 2020 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Biće igrarije kad spakujemo i druge opruge napred. Tj. prepakujemo sve od ležajeva upravljača do ležajeva točkova. Ko hoće da radi zadnju viljušku, set za remont zadnje viljuške, komplet svi ležajevi, bolcne i zaptivke su 9000 din. Nisu OEM delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: Nadam se da ste ga i ustelovali a ne samo ugradili.... Kada prodje euforija oko ugradnje novog dela videces u cemu je bolji a u cemu losiji od starog amortizera. Napred je tdm bas dobar, 15w ulje za vasu tezinu i fino stelovanje. (Licno, wilbers "zero friction" ulje volEm ) Treba neko i da ga pritisne odozgo, mislim težinski... Lako je tebi i Aci... kako ja da ga naštelujem... 75kg?Meni svaka štela odgovara... osim mnogo mekane... zbog krivinica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje tvrdim da si ti jedno od zajebanijih tdm gonica, dali je do kilaze neznam. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ako admini smatraju da nije ok neka brišu. Nemam dovoljan broj postova pa ovde oglašavam prodaju sopstvenog motora. Kupio drugi. Ako nekog imate preporučite slobodno. Hvala Yamaha TDM 850 4tx WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 850 4tx, 1996. godište, Touring, vozilo prešlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole93 16 Napisano Septembar 15, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Jel menjao ko sijalice na instrument tabli na tdm-u 4tx? Ja sam skidao vizir i sve plastike ali nisam uspeo da dodjem do table Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Septembar 15, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jos maska i tu si. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Septembar 16, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta je sa Profacom ? Danas posaljem drugara tamo da kupi ulje za motor, antifriz, ulje za kocnice.... Kad tamo mu rekose da ne rade vise na malo, tj ne prodaju. Samo na veliko i firmama i prodavnicama ! Gde ima ELF ali po razumnoj ceni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta je sa Profacom ? Danas posaljem drugara tamo da kupi ulje za motor, antifriz, ulje za kocnice.... Kad tamo mu rekose da ne rade vise na malo, tj ne prodaju. Samo na veliko i firmama i prodavnicama ! Gde ima ELF ali po razumnoj ceni ?Profaco se raspada, nema nikad nikoga u firmi, na telefone se ne javljaju i ima samo jedna starija žena koja ponekad dođe... Pre par meseci sam je nahvatao u kancelariji i rekla je da više ne rade moto ulja, a zvučala je kao da više ne rade ništa.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 27, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima pumpu za gorivo za tdm 4, a moze i od 3? 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Evo da se i ja prijavim u grupu i da obavestim da će Shoyykin TDM i dalje ostati ovde i što je najvažnije i dalje će jezditi Šumadijom baš kao što je i navikao. Mada ako sam dobro zapazio pri isčitavanju poslednjih 200 stranica, zanimljivo, većina vas u temi više i ne vozi TDM. Iskren da budem, nismo još baš kliknuli, i prvih nekoliko dana hteo sam da ga gurnem u provaliju baš zbog te ozloglašene čudne isporuke snage kao i zbog skakutanja na manjim obrtajima, ali što kaže kolega Milan Shoyyka, malo više kvačila, ukapira se odnos i piči. Srećom ja ne vozim motor po gradu i nalazim se na samom jugu grada pa čim sednem na motor ja sam na otvorenom putu. Inače za vožnju po gradu.. ma beži. Samo skuter. Na drugu stranu, zadovoljan sam udobnošću, a naročito visinom i potrošnjom. Suvozačica takođe. Kaže može na kraj sveta sa njim. Videćemo. Ima fore do proleća da me kupi. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marek1987 je napisao: Šta reći...uhvati me malo žal... Samo polako Mare, treba se na njega navići... To je motor i za uživanje i za igranje... kupiće te on čim kreneš na neku turu od par stotina km i kad se ne umoriš uopšte kad sidješ sa njega... jedino će ti dupe utrnuti od sedenja! A po gradu se skoro svaki mora kvačilati manje-više...i na to se navikneš, mada nije ni pravljen za grad! Ti si visok, krupan kao @Alekre i ne znam da li ti je pogodan taj povišeni vizir, meni je bilo kao u sobi... mogao sam ga i po mrazu voziti (dok na ovom sadašnjem duuuva, mora oblačenje)...Sa srećom... I... gasi ta svetla... čuvaj bateriju...i instalaciju... ubedjen sam da je to medju najboljim baterijama na svetu, BS Francuska... nema ih ovde... Kad god 'oću da je dopunim, ona puna! Posle 3 godine... dobro najvažnija je zdrava instalacija! BS BATTERY | The power you need | motorcycle battery BS-BATTERY.COM BS-BATTERY® has become within a few years, one of the... Nemoj ih sva paliti zajedno... upali voltmetar na kormanu pa prati punjenje... Kombinuj, najbolje je sa u štitnicima, maglenke vuku malo više, njih baš po mraku, kad je potebno... Aj' pa da se vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige Mile! Svetla su upaljena samo za potrebe poziranja za fotku. Juče me je na relaciji Bg-Smederevo prvi put nasmejao jureći malo oštrije po onim krivinama, nakon što sam skontao kako da ga obaram, jer je težište visočije i čudno mi je. Verujem da će biti i bolje sada kad dobije napred novu Z8. Do proleća dobiće sigurno i novo sedište. E da, malo poskakivanje u krivinama, mislim da ću rešiti štelovanjem viljuška i zadnjeg amortizera. Jer on je sada podešen na standardno odnosno po uputstvu za vozača 75 kg. Što se tiče vizira, meni tuče pravo u vrh kacige. Kada se malko spustim e onda me ne kači. Ne smeta mi tako kako je mada sam mislio da leti probam da vozim bez povišenog vizira da bi duvanje bilo ravnomernije po grudima, vratu i celoj kacigi, kao na nejkedu Malo mi je i vruće čak bez duvanja. Mesh jakna a vruće. Jer ne duva. A zimi je to baš super. Tako da ga za sada ne skidam, uživancija. Iz velike radoznalosti probao ono CO štelovanje. Bio je mirniji ali mi nešto beše žao te ga vratih na prvobitne vrednosti. Dvoumim se da li uopšte i onu klapnu da gasim, sa obzirom da ne vozim po gradu... Vožnja može može uvek! Sa zadovoljstvom! Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12728 Napisano Septembar 28, 2020 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću da ti napišem nekoliko stvari šta i kako sa 900. Uživaj i dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Sjajno, hvala puno! Pročitao sam i da je u planu remap. Jedva čekam da čujem rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12728 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se završava sezona, polako da se pripremamo za zimske radove. Treba da usaglasimo prednje vešanje sa zadnjim, odnosno da ga kompletno sredimo za kilažu koju će da nosi. To uključuje druge prednje opruge, ugradnju emulatora u viljuške... No pre toga, naručio sam nove potrošne delove. 2x semerinzi 2x prašinari 2x osigurači 2x gornji klizači 2x donji klizači Obrni okreni, to su delovi koji su potrebni da se servisira viljuška. Izbor je pao na originalne delove. Košta, ali kad se ugradi to će trajati godinama za razliku od drugih semeringa koji odu posle dve sezone. hdr IBB.CO Image hdr hosted in ImgBB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da malo vise puca iz auspuha u poslednje vreme na motrno kocenje, gotovo cim oduzmem gas krece artiljerija pozadi... Ide normalno, normalo trosi, pali, sve super, ali puca li puca... Zimus sam mu skidao ausuh, pa se mislim da nesto nisam lepo namestio pa da vuce vazduh tu, ili sta drugo moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni pilot srafove jos po pola kruga ako imas karburatore. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bigor je napisao: Odvrni pilot srafove jos po pola kruga ako imas karburatore. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ok, pogledacu sutra ako mogu da dodjem do njih jer ih nisam nikad skidao pa da vidim sta mogu, ako nista, teram kod majstora, u svakom slucaju hvalaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi dobro spojio prilikom vracanja auspuha hoce i zato da puca ako tu pusta/uvlaci vazduh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Biker Q je napisao: Ako nisi dobro spojio prilikom vracanja auspuha hoce i zato da puca ako tu pusta/uvlaci vazduh. Vise bi mi ta opcija odgovarala nego skidanje karbova jer nisam toliko strucan za njih. Sutra natenane cu sve lepo da pregledam, pa se nadam da cu naci sta je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...