ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pavke_88 je napisao: Hvala @Astral i @tibor ,kontaktiracu ih, nadam se da salju pouzećem. @ThePainkiller Videcu njega onda, umorih se vise od odmascivanja felne. Na sajtu Profaco.rs nađeš ulje koje ti odgovara, poručiš, tj. popuniš podatke (porudžbenicu). Nakon toga te zovu iz Profaco-a da potvrde porudžbinu i šalju ti kurirskom službom. Jedini minus je taj što imaju fiksne troškove transporta (500 din), bilo da uzimaš jednu ili 4 litre ulja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23121 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema, za tdm od njih mozes naruciti ulje, antfriz, i koc.tecnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 19, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Welcome back! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23121 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Feels good to be back! Hvala drug! Nemam vise emotikona... @Ausländer Gumice i filter su za 900, resto je iz profac-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 19, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, N.F.S. said: Feels good to be back! Hvala drug! Nemam vise emotikona... @Ausländer Gumice i filter su za 900, resto je iz profac-a. Zasto 10-50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23121 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman viskoznost za devetstotku... Dovoljno retko za hladnije dane, dovoljno gusto za gradsku letnju vrevu i nase podneblje. P.S. Nisam tdm850 posedovao, ne bih znao godi li i njemu! Sacekacemo nekoga sa iskustvom @ThePainkiller, @Astral... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, N.F.S. said: Feels good to be back! Hvala drug! Nemam vise emotikona... @Ausländer Gumice i filter su za 900, resto je iz profac-a. To je za moj motor. Ja zadovoljan i nastavio sa istim dobrodosao nazad @N.F.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23121 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa za ovu lepoticu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Taman viskoznost za devetstotku... Dovoljno retko za hladnije dane, dovoljno gusto za gradsku letnju vrevu i nase podneblje. P.S. Nisam tdm850 posedovao, ne bih znao godi li i njemu! Sacekacemo nekoga sa iskustvom @ThePainkiller, @Astral... Da, ovaj Elf je odlično ulje i za 850-ke (ja sam ga lično koristio i koristim za sve svoje motore). 10W50 je idealna gradacija za naše podneblje i uslove vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Bolje od 10W40 kojeg propisuje proizvođač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11189 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ausländer je napisao: Ко прави централне ногаре за ТДМ 4ТХ? Mislim da je Seba pravio, ovaj što radi i kreš barove, a dali još uvek pravi ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Ausländer said: Ко прави централне ногаре за ТДМ 4ТХ? Zaboravi na centralni! Ne moze konstrukcijski. Kaci u krivini u nagibu. 1 hour ago, WoodyRider said: Bolje od 10W40 kojeg propisuje proizvođač? Odlican je ovaj Elf. Meni se super pokazao , koristim ga vise godina. Moto 4xt 10w50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj Tdm je iz Svedske dovezen. Stoji mi preporuka ispod sedista 10w30. Sipao sam mu i 10w40 i 10w50 i 15w50. 10w50 je optimalna u nedostatku 0w60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15458 Napisano Februar 19, 2020 moto merkat °°, 4965 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Astral je napisao: Zaboravi na centralni! Ne moze konstrukcijski. Kaci u krivini u nagibu. Da, sa fabrickim auspuhom, ako bi se pravio samo ispod cevke valjalo bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan He! Volimo i mi sex i rado ga se secamo! Onda kupis Tdm i gledas ribe kako sedaju na R-ove. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11189 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: He! Volimo i mi sex i rado ga se secamo! Onda kupis Tdm i gledas ribe kako sedaju na R-ove. E jbg, u tuđeg tatka pogolema patka. Ima ih koje sedaju i na TDM-ove. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prevari se poneka komsinica, ne mogu da kazem. Ali znate vi o cemu ja pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih voleo centralni. Ako nadjes negde, hocu i ja jedan. Na wemoto Izadje nesto preko 200€ Yamaha TDM 850 4TX 99 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha TDM850 4TX 99 Picture of Yamaha TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Stable centerstand for Yamaha TDM 850. SW-MOTECH.COM Centerstand for Yamaha TDM 850. Many years of experience... Vredi li dati 200€ za stender? Poklonicu Yamahi umesto burme. I onako smo u braku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15458 Napisano Februar 20, 2020 moto merkat °°, 4965 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ukljucio @Bigor u ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da,video sam da on pravi za ST. Realno mogao bi i nama napraviti koji komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7813 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bavim se time vec napravio samo sebi. Pitanje je kakvo je kacenje na TDM-u ako je slicno ST onda nije problem ali ako nije trebao bi mi nekakav nacrt ili originalni stender, pa mozemo probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7813 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Ausländer said: Занимљиво качење: OVO izgleda lakse nego na ST ali nema dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15458 Napisano Februar 20, 2020 moto merkat °°, 4965 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa original izduvom a on kaci svugde, @Urban Cruiser je imao takav pa msm da je spominjao i bankinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7813 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, ovo meni izgleda nejako da drzi tako velik motor, pogotovo dio pod brojem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...