Nenadbg88 1517 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Otisao do ralje već Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu. Poso sam da se ubijem. Треба ли помоћ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko prednji lancanik sa 16 zuba zamenio lancanikom od 17 zuba na 4tx-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Astral said: Da li je neko prednji lancanik sa 16 zuba zamenio lancanikom od 17 zuba na 4tx-u? Po ovome izgleda da ne bi trebalo da bude problema. Yamaha TDM 850 4TX 99 Sprocket Front Plus 1 Tooth - JT (Check Chain Length) Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha TDM850 4TX 99 Picture of Yamaha TDM 850 4TX 99 Sprocket Front Plus 1... Ono sto mene brine je da li moze lancanik sa +1 zubom da stane sa lancem na sebi u ono kuciste i da se neometano okrece? Bice knap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Banditom ili TDM-om? Šta misliš Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Astral said: Da li je neko prednji lancanik sa 16 zuba zamenio lancanikom od 17 zuba na 4tx-u? Na mom TDM-u je @N.F.S. nesto slicno radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Maj 8, 2019 Integrisan, 9521 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj je tdm kod mene "dosao" sa zubom vise napred a ja ga na standard vratih. Sa 17 zuba napred nije se mogao 2 -om brzinom (stepenom prenosa) polako voziti, bio je nemiran i trazio ili "pola kvacila" i spustanje u prvu... 850 se tooootalno drugacije vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, 16 napred i koliko pozadi je fabricki za 4tx 99 god? Nesto se mislim da sam prosle godine brojao i da i ja imam 17 napred, pa ako nije po propisu, da mu izbijem taj jedan ako treba p.s. ja ravno 100km/h , u petoj brzini, idem na 3400 obrtaja, ne znam da li ta informacija nesto govori, tj da li se to narusava kada se poremeti odnos tih zubaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ubacim,i ja razmišljam o odnosu zubcanika,i ja bih probao sa 17 zuba napred.Inace i ja vozim 100km/h sa 3500 obrtaja,i meni to nekako deluje puno,imam osećaj da motor ima snage i na manjim obrtajima.Druga stvar čega se bojim da kad nas je dvoje,a uglavnom jeste,kako ce se sve to odraziti na niži stepen,tipa stani kreni....Pratim temu dalje, očekujem neka iskustva vezano za ovo.... Sent from my FRD-L19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki za 4tx 99-01 ide 16/43. To je 2.68 prenosni stepen. Ja zelim 17/43 i 2.52 stepen. Ukoliko neko ima nov JTF520.17 i zeli da se menja samnom za nov JTF520.16 neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki za 4tx 99-01 ide 16/43. To je 2.68 prenosni stepen. Ja zelim 17/43 i 2.52 stepen. Ukoliko neko ima nov JTF520.17 i zeli da se menja samnom za nov JTF520.16 neka se javi. Imam ja 99% kući jedan sa 17 u dobrom stanju. Ako ga nađem daću tiPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja???Salim se malo,nije frka nikakva....ali očekujem utiske....Sent from my FRD-L19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Taj je tdm kod mene "dosao" sa zubom vise napred a ja ga na standard vratih. Sa 17 zuba napred nije se mogao 2 -om brzinom (stepenom prenosa) polako voziti, bio je nemiran i trazio ili "pola kvacila" i spustanje u prvu... 850 se tooootalno drugacije vozi. Meni je sad ovakav prenos savrsen, moze da se vozi bas mirno i ugladjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] zahvaljujem.Nasao. Ako je ovo to sto ti treba dobijas sutra.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 8, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj te da vas plasi 17 zuba TDM850 4tx od 96god do 98god ima napred 17zuba lancanik a pozadi 42 Model od 99god do 01god ima lancanike napred 16 pozadi 43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 900-tka 16/42 zuba...uopšte nemam problem sa malim obrtajima,malo i stvar osećaja jer je gas baš osetljiv, treba ga dozirati dovoljno da ne trza,a da ne poleti...juče probao kad se vratio iz vožnjce, teren ravan,prva-11-12km/h,što je fino,drugu treba "hvatati" oko 20 i nešto...naravno nekad mora i kvačilo...mada ako bi vozio po gradu 90% vremena verovatno bi me smorilo,logično jer i nije pravljen za gradsku vožnju...prvenstveno mislim na gužve... bank near me open now 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Maj 9, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zub više napred je baš osetna razlika. Mozda da probaš za zadnjim lančanikom jedan ili dva manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zub napred menja 3 nazad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 9, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari... čitam ovo vaše pisanije oko zopčanika i nešto mi nije jasno. Čemu sve te prepravke fabrike, šta očekujete da ćete dobiti. Umesto da sednete i da se vozate, vi tu razglabate o nečemu i svačemu! Izlazite iz garaže i pravac asfalt koje kude... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prenos je čudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Previsoki obrtaji finalnom 5. stepenu prenosa. Ja menjam iz tog razloga. Motor mi je vec rasklopljen pa koristim priliku dok mi stignu delovi koje cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu, zrtvujes malo startnosti za manje obrtaje u putnoj brzini. U prevodu prevoda, ides 120, na 3800 rpm, trosis dosta manje uljaZreo je za penziju Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 9, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Supak sjeba motor! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...