Alekre 12750 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro kad je voskiran i ceo zaštićen, uperiš prskalicu i sve spadne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume! Posle 3 nedelje cekanja! Ne mogu da verujem. Mislio sam da su me slagali da su poslali. frost bank branch locations 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će biti kao da si kupio nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da napravim prve kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da napravim prve kilometre. Odlična guma Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 2, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam postavio slicno pitanje ali za TDM850, sad me interesuje to isto za TDM900 Naime kakva su vam iskustva sa povisenim vizirima i koji se najbolje pokazao ? Kod mene je turing vizir (malo duzi od fabrickog ) i cini mi se da mi sav vetar gura direktno u kacigu, duplo mi veca buka nego na 850 Napominjem visok sam 190cm Da li dodavati neko krilce ili Ivanov dodatak ili neki treci vizir ? Sta se najbolje pokazalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 2, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A da Danas pala prva ozbiljnija test voznja TDMa 900, do sada uglavnom se vozilo po ravnicarskim predelima i okolnim mestima. Danas radio do 14h i pravo sa posla pokupim drugara i nas dvojica skroz ne planirano napravismo finu voznju Tura je bila : Obrenovac - Loznica pa pored Drine do Ljubovije. Tu smo bas uzivali u prelepoj Drini i lepom putu, napravismo i pauzu kod nekog coveka u Drinskim vajatima (jos uvek u izgradnji, videsmo pokraj puta, svratismo covek nas ugosti i poprica sa nama). Pa od Ljubovije preko Pecke u Osecinu (na pola puta racvanje nigde table pitamo nekog matorog kuda za Osecinu kaze levo malo je duzi put ali dosta pravo, a ja pitam a desno kaze prepuno krivini a i sve uzbrdo i nizbrdo a ja opet kakav je asfalt, kaze nov, pa to nam treba, extra, pravi TT a nigde zive duse. Au kako smo vozili, propast, krivudavije od onoga ne moze, serpentina koliko hoces, sve uzbrdo i nizbrdo, a nov asfalt a predeli prelepi Od Osecine za Valjevo standardno ko na Navaku, extra put, duge brze krivine, nema guzve, gume ko zvake, drze ne mrdaju i traze jos. U Valjevu pored Gradca na klopu (gulas od divljaci i ljute lucane paprike). Posle se jedva nakanismo da krenemo a vec je pocelo da se smrkava, inace tu deonicu Valjevo - Obrenovac znamo napamet a uglavnom sve pravo pa smo udarili i malo po gasu. sve ukupno 320km za jedno popodne TDM se pokazao odlicno , lezi odlicno po krivinama guma zadnja je isla do ivice, kocnice na visini zadatka, snage dovoljno za obilazenja, a i elastican je pa ne mora previse da se vrti, 320km i nije upalio rezervu, jedina "mana" slabija zastita od vetra Kratko uporedjivanje sa predhodnim 850: TDM900 tacno za nijansu skoro u svemu bolji, vidi se da je unapredjen, Kruci ram, tvrdje i bolje ogibljenje, malo bolje kocnice, malo ostriji na ubrzanju ali i malo nervozniji na manjim obrtajima, malo vislja pozicija sedenja, zastita od vetra slicna, potrosnja malo manja nego na 850 (meni je i 850 na otvorenom putu sa otvorenim auspusima na brzinama od 80-120 na momente i brze trosio 5L goriva Takodje 850 je malo udobniji, meksi i linearnije prima gas i ubrzava Tako da sam vrlo zadovoljan napredkom, tj novijim modelom, pogotovo u segmentu koji obozavam a to je krivinarenje ili peglanje po krivinama, slusa sve komande, miran, stabilan, agilan, moze da se koriguje kad se pretera i uvek trazi jos Toliko od mene, pozdrav kolege 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 2, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Astral said: Stigle gume! Posle 3 nedelje cekanja! Ne mogu da verujem. Mislio sam da su me slagali da su poslali. frost bank branch locations Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 3, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je kupio iste Angel GT pre 15dana za TDM900. U toj dimenziji je platio 35000dinara, mnogo, deru kod nas. U Nemackoj iste gume dosta jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 3, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog da ti dotera, jeftinije nego kod nas, plus na ovu cenu ako uzmes povracaj PDVa izadju jos povoljnije A da ovo je i noviji model Angel GT2 i opet je dosta jeftiniji i bez popusta nego kod nas (35000dinara, zaboravi gde je uzeo) Sajt je : MYNETMOTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Hitmanle016 said: Cena? Ovo je Angel GT 1 platih 26000 rsd. Xmoto Subotica. Za te pare, nema bolje. Pilot sport mi je dao ponudu za 33000 Z8 set ali sam ipak uzeo Angel Gt. Nije mala razlika, a guma je odlicna. Za te pare mozes samo Gpr 300 da uzmes 24000 u Dum Mirijevo, a to je realno mnogo losija guma od Angel Gt. Inace ova potraga za gumama je kod mene trajala oko 2 meseca. Zakljucak je da ozbiljni trgovci sa gumama su samo Dum Mirijevo, rade Dunlop, usluzni, dobri prodavci i imaju na stanju guma. Sve ostalo su sverceri iz inostranstva i pilicari... Jako losa situacija kod nas po pitanju moto guma. Em ih nema, em skupe. Prosto budes srecan kada neko hoce pare da ti uzme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8831 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na sve to, DOT je najcesce 3 ili 4+ god... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Na sve to, DOT je najcesce 3 ili 4+ god... Sent from my SM-N950F using TapatalkDum Mirijevo nema stariji dot od jedne godine. Drugi put već menjao kod njih.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 Pisah u vezi vizira pre nekoliko stranica,kod Ivana stavili produžetak,čak smo ga skratili za 7-8cm da bih gledao preko njega...ima iz komada,skuplji je,a lošije štiti,to su Ivanove reči...visok sam 180,u životu nisam bio zadovoljnji vizirom...da je malo manji bila bi turbulencija...vetar udara u sam vrh...verovao ili ne nekad podignem glavu skroz da o'ladim malo vratni deo,počne toplo...taman tih 10-ak cm da ne skračuješ....idi...probaj... Mislim da se lepo vidi na ovoj slici... 24hr gas station near me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 3, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Shoyyka hvala puno na savetu Onda kao i do sad pravac Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 3, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Astral said: Ovo je Angel GT 1 platih 26000 rsd. Xmoto Subotica. Za te pare, nema bolje. Pilot sport mi je dao ponudu za 33000 Z8 set ali sam ipak uzeo Angel Gt. Nije mala razlika, a guma je odlicna. Za te pare mozes samo Gpr 300 da uzmes 24000 u Dum Mirijevo, a to je realno mnogo losija guma od Angel Gt. Inace ova potraga za gumama je kod mene trajala oko 2 meseca. Zakljucak je da ozbiljni trgovci sa gumama su samo Dum Mirijevo, rade Dunlop, usluzni, dobri prodavci i imaju na stanju guma. Sve ostalo su sverceri iz inostranstva i pilicari... Jako losa situacija kod nas po pitanju moto guma. Em ih nema, em skupe. Prosto budes srecan kada neko hoce pare da ti uzme. Ja sam trenutno na odmoru u Svedsku, i posto i kod mene ta potraga za gumama ne tako skupih dobrih traje neko vreme, nastavih je i ovde, dunlop aromax je ovde oko 100e znaci nikakva razlika u ceni, dok je ostala moto oprema preskupa. Zasto si cekao 3 nedelje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Hitmanle016 said: Ja sam trenutno na odmoru u Svedsku, i posto i kod mene ta potraga za gumama ne tako skupih dobrih traje neko vreme, nastavih je i ovde, dunlop aromax je ovde oko 100e znaci nikakva razlika u ceni, dok je ostala moto oprema preskupa. Zasto si cekao 3 nedelje? Nisu imali prednju na stanju pa su porucili i onda sam cekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 3, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Astral iz pouzdanih izvora znam da si za mnoge TDM sektase na voznjama bio neuhvatljiv, sta li ce tek sad biti sa full sredjenim i utegnutim motorom i friske taze opancima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, NIKOLA 1 said: Astral iz pouzdanih izvora znam da si za mnoge TDM sektase na voznjama bio neuhvatljiv, sta li ce tek sad biti sa full sredjenim i utegnutim motorom i friske taze opancima Bice testirano! samo da se sastavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Astral iz pouzdanih izvora znam da si za mnoge TDM sektase na voznjama bio neuhvatljivKako za koga Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 3, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Astral said: Nisu imali prednju na stanju pa su porucili i onda sam cekao. Da gi vikam onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Astral iz pouzdanih izvora znam da si za mnoge TDM sektase na voznjama bio neuhvatljiv, sta li ce tek sad biti sa full sredjenim i utegnutim motorom i friske taze opancima On, @bocca_bastard i @bdada ... Ne zna se ko više ganja svog TDMa! Mada je Bocca prešao na malo više klipova, ali verujem da će i sa tim biti u "igri"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14496 Napisano Maj 3, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bocca sad ima pet klipova, tri auspuha, cetiri tocka a nijedne osovine 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: Bocca sad ima pet klipova, tri auspuha, cetiri tocka a nijedne osovine Ti mozes u kafanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...