N.F.S. 22960 Napisano Februar 23, 2019 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mast i imas svuda, ti ulje trazis... @Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Februar 23, 2019 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja postade novi vlasnik TDM900, bas tog iz Sombora Danas ga dotera po ovoj ladnoci 240km, hladno ali toplo oko srca 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 23, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sretni kilometri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Nekada je to bilo motorno ulje pomešano sa Mos2 mast u nekoj proporciji, sada su to montažne paste za sklapanje agregata. Moj deda automehaničar bi te izuo od batina da bilo koji deo ugradiš suv. Suvo nikako. 59 minutes ago, N.F.S. said: Mast i imas svuda, ti ulje trazis... @Astral Probacu da nadjem ovo ulje ili mast. Ako ne, dobice motorno ulje i to je to. Mislim ceo sklop se kupa u tom istom ulju sve jedno. @NIKOLA 1 u zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 23, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 U zdravlju da služi! Meni jedna od najomiljenijih kolor šema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 Srećni kilometri sa novom mašinom, neka te dobro služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 23, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan NIKOLA 1Mnogo lepih avanturističkih kilometara. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Februar 23, 2019 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Sad malo u garazu da se pretrese , utegne i upicani pa se na prolece vozamo zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi bar ko mene nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Februar 24, 2019 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral nemoj mešati ulja, ako nisi siguran da se hemijski slažu. Ja sam na autu zbog toga radio generalnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan On 19.2.2019. at 21:03, bocca_bastard je napisao: sta kaze taj akumulator? je l' pripalio? Pali ka' mina zaboravih da javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo uspešno remontovali karburatore na @Mirkic -evom TDM-u. Oprali ih, naštelovali...odma druga mašina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Majstor ThePainkiller Sve 5 Svakaa cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic došao na jednom cilindru...odvezao se na oba... P.S. a faca na slici mi je kao da prvi put vidim karburatore u životu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 24, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A kada si nameravao da mu saosptis da ti je to zaista prvi put ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Astral je napisao: A kada si nameravao da mu saosptis da ti je to zaista prvi put ? Eeee nagledao sam se 3vd karburatora više desetina puta dok sam imao svoj 3vd... A vi kao da se ne sećate tadašnjih vremena... Svojevremeno sam oborio @bdada -in rekord u rastavljanju motora i skidanju karbova. Ispod 12 minuta bato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 24, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kad procitaju ljudi koji nemaju TDM mislice da su karbovi lako dostupni, treba slikati step by step da shvate koliko su to ozbiljna vremena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 24, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller verovao ili ne neki dan dug pravac, jak bocni vetar da sam vozio nagnut i blago zatrzao, inace sve ustelovano kao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: @ThePainkiller verovao ili ne neki dan dug pravac, jak bocni vetar da sam vozio nagnut i blago zatrzao, inace sve ustelovano kao sat. Jel levi ili desni bočni vetar? Mene je jebavao levi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 24, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa levi , ide u fabricku manu, nediram nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo cudi kako nije imao delova viska.,meni uvek ostane nesto...Tako sam olaksao motor za 4 kile Videcemo ujutru kako podnosi temperature...Danas propisno smrznuli :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, bdada je napisao: Pa levi , ide u fabricku manu, nediram nista A bogte, koja misterija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Mirkic je napisao: Mene samo cudi kako nije imao delova viska.,meni uvek ostane nesto...Tako sam olaksao motor za 4 kile Videcemo ujutru kako podnosi temperature...Danas propisno smrznuli :? Viškove sam ja odmah pobacao pod tezgu...dok ti nisi gledao... Šalim se... 3vd karbove znam napamet...ni ne može da bude ˝viška˝ delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 24, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene bude manjka Ispadne mi osigurac iglice a plocice bele ca crnim tackicama + puna prostorija amelja, odleeepio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Februar 24, 2019 Andragog, 5042 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Radi ko sat, trosi 8-8,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...